Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor schimmels badkamer in verwijderen:

Schimmels badkamer in verwijderen

In de badkamer komt steeds meer schimmelvorming op plafond in de voegen van de muurtegels. Om de zoveel tijd verwijderen we dit met HG voegenreiniger. Echter het komt steeds weer erger terug.
Onze klant uit Raamsdonksveer (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schimmels badkamer in verwijderen uit heel Nederland:

Schimmels verwijderen

In de hoek van mijn praktijkkamer zit schimmel. Door lekkage vanuit de badkamer. Lekkage is verholpen, nu schimmel verwijderen. Overigens ook heel licht in woonkamer zichtbaar.

Lekkage vanuit de badkamer herstellen

Lekkage badkamer. schimmels en vochtplekken plafond keuken!

Badkamerruimte renoveren

Ik wil graag een toilet laten vervangen, ik wil graag tegels tot aan het plafond voor de gehele badkamer maar eerst moeten alle schimmels verwijderd worden en het plafond daarna opnieuw geschilderd en ook voor de toekomst een verf gebruiken die niet beschimmeld kan worden graag mailen en niet bellen. Alleen het stuk wat niet betegeld is moet opnieuw betegeld worden en dat is ongeveer 6 m2.

HSB woning inspecteren op vocht en schimmel

We hebben net een houtskelet woning gekocht in Almere Haven en hier veel aan veranderd, maar (nog) niet de badkamer. Nu kwam ik nog mijn grote schrik gister een paddestoel tegen die tussen de voegen door gegroeid was. Ik maak me nu zorgen dat er wellicht heel veel vocht en meer schimmels onder de badkamervloer zit. Ik zoek een expert die hier advies in kan geven en kan kijken naar de situatie. Het was nog niet de bedoeling om de gehele badkamer te renoveren.

Ventilator in de badkamer repareren

Onze ventilator in de badkamer is defect en er beginnen zich lelijke schimmels te vertonen. Graag een klusser die dit voor ons kan repareren tegen een aannemelijke prijs. De opdracht luidt dus: De ventilator badkamer repareren of installeren/vervangen.

Woning schilderen na lekkage

Ik heb een lekkage gehad en nu zitten er schimmels aan de muur en de badkamer tegels zijn los gelaten er moet hele huis geschilderd worden.

Schimmel verwijderen na lekkage

Na een lekkage hebben wij schimmels en zwam in de badkamer aangetroffen, achter de muur. We willen graag dat er iemand naar komt kijken en de schimmels verwijderd.

Advies gevraagd over aanpak van schimmel in de badkamer

Ik wil graag advies krijgen over het tegengaan van roze schimmelvorming op mijn badkamertegels. Ik heb een badkamer zonder raam, met verwarming en een kleine afzuiginstallatie. Ik laat na het douchen de deur openstaan, zodat alles goed kan drogen. Toch ontstaat er steeds een roze waas van schimmels op de tegels.

Lekkage in de keuken opsporen en verhelpen

Ik heb lekkage in de keuken, dit is zichtbaar middels schimmels op de muren en het plafond. Ik heb zelf niet kunnen constateren waar de lekkage vandaan komt. Ik heb aan de buitenmuur van de keuken een dakgoot en boven de keuken zit mijn badkamer en die heeft een kantelraam.

Hardnekkige schimmel verwijderen in woning

Wij wonen met drie personen in een kleine oude woning. Ik heb sinds kort last van een hardnekkige heftige rood/oranje schimmel in de woonkamer. De schimmel zit op de muur die grenst aan de badkamer. In de badkamer heb ik ook last van zwarte schimmels en er lijkt een kleine lekkage te zijn aan de afvoer van de wasmachine, hoewel de muur van de badkamer waar de schimmel doorheen komt droog is. In de badkamer is de rode schimmel gek genoeg niet aanwezig. Het probleem zou ook nog kunnen zijn ontstaan in de afgesloten schoorsteen, die aan dezelfde badkamermuur grenst. Graag laten wij de oorzaak vaststellen en ontvangen een prijsopgave voor de bestrijding daarvan.