Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vocht slaat door de schoorsteen:

Vocht slaat door de schoorsteen

Op onze bovenverdieping zijn vochtvlekken te zien op de schoorsteen. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van afval moet eerst worden overlegd.
Onze klant uit Raamsdonksveer (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vocht slaat door de schoorsteen uit heel Nederland:

Vochtprobleem in souterrain verhelpen

In het souterrain slaat er vocht door de muren, dat wil ik graag oplossen. De muren en plafonds waar het om gaat is ongeveer 110 m2.

Steenstrips met isolatie op de gevel aanbrengen

Om welk gebouw gaat het? Twee onder een kap woning. Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? Ongeveer 35 m2. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om een woning uit 1904 en de gevel slaat vocht door. Ook het voegwerk is zeer slecht, omdat er geen spouw aanwezig is. Zijn nu aan het oriënteren wat we gaan doen.

Vochtprobleem in enkelsteens muur oplossen

Bij een recente verbouwing hebben we de een deel van de garage bij de bijkeuken betrokken. In die garage hadden we nooit vochtproblemen. Nu worden de enkelsteens muren van de nieuwe bijkeuken wel zeer vochtig op ongeveer 10 tot 40 cm vanaf de grond. Het betreft een stuk van ongeveer 3 meter. Dit vocht slaat over op de kasten. We willen het vochtprobleem oplossen en daarna de muren toch ook isoleren. Ik wil een afspraak maken en ontvang dan graag uw plan van aanpak en offerte.

Zijmuurtje pleisteren van de buitengevel

Ik heb een stukje buitenstucwerk dat gerenoveerd moet worden. De stuclaag laat los en er slaat enigszins vocht door naar binnen langs een ventilatiepijp. Ik laat de oude stuclaag graag verwijderen, de ondergrond impregneren en nieuw pleisterwerk aanbrengen. Het gaat om 5 m² op een zijmuurtje op de 1e verdieping. Er is ruimte voor een steiger. Ik ontvang graag uw offerte.

Lekkage bij de serre verhelpen

Ik heb lekkage aan mijn serre en het vocht slaat al door en het water loopt langs de muur. Ik wil dit graag zo snel mogelijk verhelpen.

Vochtdoorslag vanuit de doucheruimte opheffen en wand repareren

De muur tussen onze doucheruimte en keuken slaat vocht door en hierdoor is er ongeveer 2 m² stucwerk aan de onderzijde van die wand aangetast. Ik wil aan de keukenzijde het stucwerk laten verwijderen, zodat de muur goed kan drogen. Later wil ik daar dan weer nieuw stucwerk op. In de douche is op die plek een douchebak tegen een betegelde wand. Ik laat de kitranden graag nakijken en ook de voegen van het tegelwerk. Mogelijk moeten zowel het kit als de voegen worden vernieuwd. Er lopen geen leidingen in de muur voor zover ik weet. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Buitenzijde van een schoorsteen stucen

We hebben een dakopbouw om onze schoorsteen gebouwd. De schoorsteen moet aan de zij- en achterzijde gestuukt en geïmpregneerd worden om de opbouw af te sluiten en waterdicht te maken. De overgang van de leitjes naar de schoorsteen wordt alleen door een loodrand doorbroken. Deze is niet verlijmd met de schoorsteen, regen loopt nu dus gewoon naar binnen. Daarbij is de schoorsteenafwerking poreus door ouderdom, er slaat vocht doorheen. Voor een gedetailleerde offerte is het misschien beter even langs te komen om een blik te werpen. Er zijn foto's beschikbaar.

Buitenmuren tegen optrekkend vocht impregneren

Op verschillend plekken in het appartement (2e etage) slaat de gevelwand door; zowel op de noordzijde als op de zuidzijde. Het zijn gestucte wanden. Waarschijnlijk dient het hele pand (3 appartementen; vrijstaand) aangepakt te worden. Ik zou graag een in aanmerking komen voor een offerte / advies voor reparatie en herstelwerkzaamheden van een erkende gevelspecialist.

Vochtprobleem buitenmuur oplossen

Bij een buitenmuur (enkelsteens) van een overkapping in de tuin van onze hoekwoning, is door regen en wind een vochtprobleem ontstaan. Het vocht slaat door naar de andere kant en deze zijde is gestuukt. Door dat het water doorslaat zijn in het stucwerk kringen ontstaan. Het gaat om een muurtje van ongeveer 6 vierkante meter en ik wil deze graag laten impregneren, zodat er geen vocht meer door deze muur gaat. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Gevel renoveren

De muur van de schuur slaat door. Ook missen er stukjes voeg. Binnen in de schuur wordt het dus erg vochtig. Ik weet niet of het nodig is om alle voegen te vervangen. De muur moet denk ik gereinigd worden, geheel of gedeeltelijke opnieuw gevoegd en behandeld worden met iets dat het vocht buiten houdt. De totale oppervlakte schat ik op 11-12 m2. De punt van de schuur loopt door tot de eerste verdieping. Er is een foto beschikbaar.