Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor schimmelbestrijding:

Schimmelbestrijding

Schimmel verwijderen in de badkamer en daarna behandelen ter voorkoming van nieuwe schimmels. Het zit op de voegen en een beetje op het plafond. De badkamer is 6 bij 3 meter. Evt ook de kelder aanpakken.
Onze klant uit Genderen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schimmelbestrijding uit heel Nederland:

Schimmelbestrijding in de badkamer

Het grootste gedeelte van het plafond in de badkamer is bedekt met schimmel, het loopt ook een beetje door naar de muren. De badkamer is ongeveer 2 bij 3 meter. Graag laten wij de schimmel verwijderen en hierna de badkamer behandelen zodat dit in de toekomst niet meer kan gebeuren.

Schimmelbestrijding in de kruipruimte

Wij verhuizen in oktober naar een woning uit 1950 gevestigd in de Zaanstreek. Uit bouwkundig onderzoek is gebleken dat in de kruipruimte sporen van schimmeldraden zijn. Er zijn nog geen (draag)balken aangetast. Over het algemeen is er wel voldoende ventilatie en kruipruimte is voorzien van isolatiekorrels. Graag willen wij iemand hier naar laten kijken/behandelen.

Huis op schimmel laten controleren

Vanwege luchtwegproblemen bij de kinderen en bij mijn echtgenote wil ik graag een vochtmeting laten uitvoeren in mijn woning uit 1890. Indien mogelijk en nodig is een schimmelbestrijding gewenst. Verdere wensen bespreek ik graag op afspraak.

Schimmelbestrijding in de badkamer

Ik wil graag een offerte voor schimmelbestrijding in mijn kleine badkamer van ongeveer 2 bij 2,5 meter. Bad en douche aanwezig. Vooral bij de douche zit schimmel. Een tijdje terug is de schimmel weggehaald en is het behandeld met gewone latex. Moet er iets anders op dan de latex? De badkamer luchten we goed. Hoe de schimmel ontstaat is mij een raadsel.

Schimmelbestrijding in woning

Wij hebben sinds een paar weken oranjekleurige schimmel op de muur langs de trap naar zolder en op het plafond bij de trap naar de eerste verdieping. Dat is in de buurt van waar een wasmachine staat. Het is een houten verdiepingsvloer. Het begon in een hoekje met een oranje schimmel, die is weggehaald. Net daarnaast is nu een plek ontstaan, een witte plek met haartjes en die groeit. Graag ontvangen wij een offerte/indicatie voor het verwijderen van de huidige schimmel en het voorkomen van toekomstige nieuwe plekken met schimmel.

Schoonmaken en schimmelbestrijding in huis

Betreft schimmel in kruipruimte en woonkamer. We hebben een paar jaar een lekkage in de kruipruimte gehad en het vocht is uitgeslagen naar de buitenmuren en is opgetrokken naar de woonkamer er is dus schimmel op de woonkamervloer en wanden en de kruipruimte moet ook behandeld worden. Vloer van het woonoppervlak is 51 vierkante meter en de kruipruimte is 60 cm diep, 8.50 x 6 meter. In de kruipruimte komen luchtgaten. Dit is een huurhuis en wij moeten dat via de inboedelverzekering regelen. Graag had ik van u een prijsopgave wat dat ongeveer gaat kosten.

Vocht- en schimmelbestrijding

Schimmel in een tweetal slaapkamers voor en achter.

Schimmelbestrijding in de woning

In mijn privé woning is schimmel onder het systeemplafond ontstaan en ben op zoek naar een bedrijf die dit kan verwijderen. Het zit op een aantal plekken. Schat ongeveer 10 m2.

Schimmelbestrijding houten vloer

Onder m'n houten vloer zit schimmel. Deze wil ik graag behandeld hebben. Het zal niet meer dan 5 m2 zijn, verwacht ik. Het betreft dus schimmelbestrijding.

schimmelbestrijding

Beste vakman, ik woon al 4 jaar in een jaren 30 huis en heb last van vochtproblemen. Achter de meubelen in mijn woonkamer is een heus schimmelfeestje aan de gang. Ik weet niet precies waar het vocht vandaan komt. De ventilatie is slecht. Het gaat om een ruimte van ongevee 20m2. Inmiddels krijg ik steeds meer last van de luchtkwaliteit en wil ik het probleem blijvend verhelpen.