Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor oliver inbouwreservoir:

Oliver inbouwreservoir

Ik wil het inbouwwerk van een inbouwreservoir laten vervangen.
Onze klant uit Genderen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oliver inbouwreservoir uit heel Nederland:

Inbouwreservoir repareren

De inbouwunit van mijn hangtoilet blijft steeds doorlopen. Ik wil dit graag laten repareren. Het gaat om een inbouwunit van het merk Oliver International.

De vorige bewoner heeft een toilet ...

De vorige bewoner heeft een toilet (inbouwreservoir) van Praxis (merk Oliver) in onze badkamer ingebouwd. Nu is het drukpaneel kapot en zitten we tegen een gat aan te kijken. Daarnaast is de flotter afgebroken en loopt de wc vaak door en borrelt na het doortrekken. Er zit ook nog een kleine scheur onderaan de pot in de hals van de wc. Vraag is nu of het nog gerepareerd kan worden of dat er een geheel nieuwe inbouwreservoir in moet. Wij zijn zelf niet handig genoeg om dit te doen. Kortom, we hebben advies nodig en een vakman die de hieruit voorvloeiende werkzaamheden uitvoert nav een offerte. Ik heb al een 'gewone' loodgieter laten komen, maar die waagt zich niet aan dit 'bouwmarkten materiaal' maar ik wil het wel graag gerepareerd hebben!