Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor lekkage door stucwerk heen:

Lekkage door stucwerk heen

Ik heb een lekkage gehad en er zitten nu bellen onder het stucwerk. Het is een kleine oppervlakte maar ik weet niet hoe dit aangepakt moet worden
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage door stucwerk heen uit heel Nederland:

Wand opnieuw stucwerk,glasvezel, schilderwerk toepassen

Ivm lekkage is zowel het glasvezel als het stucwerk los gelaten. Graag zouden wij van u een offerte willen met betrekking tot de volgende werkzaamheden. Demonteren van kastenwand in de hal bgg, verwijderen van zowel het glasvezel als het los zittende stucwerk. Het opnieuw aanbrengen/Reperatie van wand met stucwerk. Het opnieuw aanbrengen van glasvezel en deze daarna voorzien van saus met bijpassende kleur. Afwerken met nieuwe vloerplint. Bestaande kastenwand weer terugplaatsen. Totale oppervlakte bedraagt 3m2

Schade na lekkage herstellen door saus-stuc en schilderwerk, en vensterbank vervangen

Ik wil graag mijn schade laten maken. Het gaat om: 7 m2 plafond sauzen 4 m2 wand sauzen 2 kastdeurtjes vervangen en schilderen 1 vensterbank vervangen 2m2 stucwerk schuurwerk koof

Waterschade herstellen aan plafond en muur

Wij hebben ~3m2 waterschade aan plafond na lekkage vanuit de buren, lekkage is inmiddels gerepareerd en de vochtplekken zijn droog. Stucwerk is nog in orde, dus wij zouden graag een offerte willen voor het dekkend overschilderen van de plekken.

Waterschade plafond en wanden badkamer herstellen door schilder en stucwerk

Gaat om een appartement op de begane grond in Amsterdam. Lekkage kwam van het bovenliggende appartement. Lekkage is gestopt en nu een paar dagen aan het drogen. Stuc- en schilderwerk moeten worden hersteld. Ongeveer 4 m2.

Lekkage in de serre traceren

Ik heb een moeilijk te traceren lekkage in mijn serre. Al geruime tijd (ongeveer een jaar) heb ik vochtige muren, waardoor het stucwerk aangetast is aan een kant. Wat ik zie is dat er bij de staanders van de serre, die met bouten aan de muren zijn bevestigd bij de kitranden druppelsgewijs water naar beneden loopt. Het is ook hier waar er vochtplekken ontstaan. Het blijft maar komen en ik heb het gevoel dat iets ingeslepen moet worden, maar ik heb er geen verstand van. Het is op plekken dat ik vermoed waar de bouwen in de muur zitten. Graag laat ik iemand komen om het lekkage te traceren.

Plafond opnieuw spuiten

Een (kleine) lekkage heeft kringen op ons gestucte en met twee lagen matte, witte latex gespoten plafond achtergelaten. Daarom moet waarschijnlijk het hele plafond opnieuw gespoten worden. Maar het is een nieuwbouwwoning van ongeveer 2 jaar oud en er zitten 4-5 krimpscheuren in het plafond, over de hele breedte van 5.7 meter die we het liefst meteen laten herstellen. Daarom zou ik graag een offerte ontvangen voor het herstellen van de krimpscheuren plus het evt isoleren van de lekkagevlekken en het opnieuw spuiten van het plafond. A.u.b. de kosten voor het stucwerk en het verfwerk apart benoemen. Mochten we de krimpscheuren niet willen herstellen ben ik ook benieuwd naar uw advies voor het lokaal opnieuw spuiten van het plafond. M.a.w. alleen het gebied rond de vlekken. Ik vermoed namelijk dat je dit altijd zult blijven zien omdat het donkerder wordt dan de rest, waar slechts 2 lagen op zitten. Het oppervlakte is ongeveer 75m2 aan plafonds, daarnaast moeten wij 75m2 aan vloeren laten afplakken.

Oude muren opnieuw stucen en eventueel verven

Door een lekkage is het stucwerk en verf beschadigd. Dit wil ik graag opnieuw laten doen. Het gaat om 40 m2 wanden. Graag ontvang ik een offerte.

Herstel lekkage schade aan muur

Op de 2de verdieping t.h.v. een trappengat is er een lekkage geweest (probleem inmiddels verholpen) met als gevolg schade aan het stucwerk (zie foto). Het gaat om een oppervlakte van circa 5 m2. Wij zoeken iemand die dit opnieuw kan stucen + drogen.

Stucen na lekkage

Wij hebben lekkage gehad en er is een deel van het stucwerk losgekomen. De oppervlakte is veel minder dan 5m2 maar ik kon niet minder aangeven. Graag zou ik een offerte ontvangen voor het herstel hiervan (oude stucwerk dat los zit verwijderen en egaliseren met nieuw stucwerk). Het gaat in het totaal om een oppervlak van max 2m2.

Herstellen waterschade stucwerk

In ons appartement is vorig jaar waterschade opgetreden. Het gaat om 2 wanden (een hoekje) bovenin, ongeveer 5 m2. We denken dat het helemaal droog is want de lekkage is verholpen, alleen het stucwerk is aangetast en willen we graag laten herstellen. Het heeft geen haast, wel graag in dec/jan als dat lukt.

Partners

Partners van Casius