Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor offerte voor reparatie plafonds:

Offerte voor reparatie plafonds

Door waterschade zijn de plafonds van kantoor, hal en toilet naar beneden gekomen. Graag offerte. Totaal ongeveer 21 m2. Het is in een bedrijfspand.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor offerte voor reparatie plafonds uit heel Nederland:

Reparatie plafonds en kozijn plaatsen

Reparatie plafond keuken en 1x slaapkamer (gipsplaat) Plaatsen kozijn tussendeur. Wegwerken zachtboard boven trapgat. Reparatie beton bovenaan de trap. Oud deurkozijn weghalen, zo afwerken dat er een geheel met overige muur ontstaat. Klaar om te stucen. Plaatsen luik naar zolder en netjes afwerken rand.

Dakkapel afwerken en stucwerk

Dakkapel afwerken en reparatie plafonds begane grond en 1e etage. Circa 20m2 wand en 20m2 plafond. Ondergrond zijn stucplaten 40 cm. Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

400 m2 spuitwerk

Ik heb ongeveer 400 m2 dekkend spuitwerk uit te voeren, wanden en plafonds. ( ondergrond spack wit ) Ik zoek een bedrijf die die voor € 1600 all incl afplakken, kleine reparatie werkzaamheden etc wilt uitvoeren. Geen verassingen achteraf Uitvoerdatum (s) weekend 1-12 of maandag 3-12

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Ik heb door een gesprongen CV-leiding waterschade in slaapkamers en badkamer opgelopen. Het gaat om plafonds, behang, vloerbedekking en laminaat. De verzekering wil nu dat ik een offerte laat opmaken wat de kosten voor reparatie zullen zijn. Er moet opgemeten worden om hoeveel m2 het zou moeten gaan.

Stormschade aan deurluifel herstellen

Met de recente stormschade is mijn deurluifel kapot gewaaid (zie foto). De schade heb ik opgegeven aan mijn verzekering die onderstaande vragen heeft alvorens ik de werkzaamheden door een bedrijf mag laten uitvoeren. De plastic platen die er tussen horen heb ik niet meer, zijn kapot gewaaid dus als er een geheel nieuwe dus compleet vervangde luifel geplaatst moet worden dan wil ik vragen dat mee te nemen in de antwoorden op de vragen cq offerte zodat ik dat voor kan leggen aan de verzekering. Bij vervanging gaat mijn voorkeur uit naar een houten deurluifel (zie foto's ter voorbeeld). - Welke werkzaamheden zijn nodig voor de reparatie? - Hoeveel uur werk denkt het herstelbedrijf nodig te hebben voor de reparatie? - Welke materialen heeft het herstelbedrijf nodig voor de reparatie? - Wat kosten deze materialen? - Wat zijn de afmetingen van eventueel beschadigde muren, plafonds of vloeren? - Wat is het btw-percentage?

Wanden filmen met stucwerk en latex spuitwerk

Momenteel wordt door Selekthuis onze nieuwe woning gebouwd en de oplevering wordt rond de jaarwisseling verwacht. Ik ben nu de kosten voor de afwerking van 110 m² wanden op de begane grond en 80 m² plafonds aan het berekenen. We willen graag latex spuitwerk in RAL9010. We hebben nog de volgende vragen: -Moeten de wanden eerst gestuct of gefilmd worden? -Wat zijn de mogelijkheden van het plafond op de begane grond om dat ook strak te trekken? Dit is opgeleverd met spack spuitwerk. -Is het latex spuitwerk afschrobbaar? -Wat voor merk latex gebruiken jullie? Wijzonol of dergelijk? -Wat is de beste planning van dit werk? Moet ik eerst een tijdje stoken in ons nieuwbouw huis alvorens jullie kunnen beginnen in het nieuwe jaar? -wilt u opties voor reparatie aangeven indien er scheurvorming optreedt in de toekomst. -Het huis is al tijden waterdicht. Het is nog niet geheel winddicht, maar dat is volgens mij bewust voor het ventileren van het gehele huis. -Offerte ten behoeve van spuit- en stucwerk graag opsplitsen in muren en plafond apart.

Plafonds grof spuiten

Bestaande woning uit 1982. Huis is nog leeg en net gekocht. Plafonds is veel bijgewerkt waardoor reparatie te zien is. Graag grof korrel spuiten. Svp binnen 1 week ivm tijdsschema. Plafond Vierkante meter: 85 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Spackspuitwerk

Wanden en plafonds repareren en sauzen

Wij hebben twee weken geleden het appartement gekocht. Dat appartement kunnen wij per 1 november aanstaande gaan betrekken en wij wilden in de dagen direct daarna het laten opknappen, zowel wat betreft de plafonds als de wanden. Die zijn op dit ogenblik enigszins verkleurd en soms wat gehavend, dus er is her en der reparatie nodig en het geheel moet gesausd worden. Rond 8 november zouden wij de inhuizing willen laten plaatsvinden en dan zou het opknapwerk dus klaar moeten zijn. Het heeft een oppervlakte van 160 m2 (min de twee buitenterrasjes), met daarin een grote woonkamer met serre, drie slaapkamers, twee badkamers, een keuken en een ruime provisiekast. Dit moet in een lichte champagnekleur worden gesaust.

Trappenhuis opknappen

Ik zou graag het gezamenlijke trappenhuis willen laten opknappen. Het gaat om 4 trappen en daaromheen alle muren en plafonds. De muren zijn vies met hier en daar nog scheuren die eerst gedicht moeten worden. Ook bladdert de verf momenteel. Muren en plafonds zullen eerst schoongemaakt moeten worden. Ook rondingen, de muren langs de trappen, hekjes en plafonds zullen geschilderd moeten worden. Zou graag offerte willen voor alleen de muren en plafond en een offerte inclusief trap/ hout reparatie ( trap, inclusief halve maantjes, leuning, plinten). Aantal treden trap 15 per trap, 4 trappen. Een trap is volledig bekleed. Dat moet eraf en dan schilderen en maantjes op zetten.

Stucen van een woning

Stuken wanden en enkele plafonds met scheurvorming. Ervaring met reparatie rieten plafonds is vereist. Startdatum in overleg, eerder ook mogelijk later niet i.v.m. leggen vloeren. Wanden Vierkante meter: 300 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 125 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 120