Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor offerte voor reparatie plafonds:

Offerte voor reparatie plafonds

Door waterschade zijn de plafonds van kantoor, hal en toilet naar beneden gekomen. Graag offerte. Totaal ongeveer 21 m2. Het is in een bedrijfspand.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor offerte voor reparatie plafonds uit heel Nederland:

Betonrot reparatie plafonds

Wij zijn benieuwd naar de kosten voor het herstellen van betonrot in het plafond van een schuur (12m2) en garage (16m2). Het beton is dusdanig aangetast/kruimelig dat het hele plafond vernieuwd lijkt te moeten worden. Het pand is nog niet aangekocht, maar wel onder bod. De situatie kan op locatie bekeken worden. Graag ontvangen we een indicatie, voordat we de koop rond kunnen maken. Daarna willen we het werk graag uit laten voeren.

Reparatie aan plafonds

Op zolder is er door lekkage aan het dak een deel van het plafond weggerot en naar beneden gevallen, er zit nu een gat van enkele cm2 in het plafond, als bijlage is een foto toegevoegd. De lekkage van het dak is inmiddels verholpen, nu is de reparatie van het plafond aan de beurt.

Laminaat offerte

Ik zou graag een offerte willen voor het leggen van mijn laminaat inclusief plinten. De volgende acties zouden verwerkt moeten zijn in de offerte. Het gaat om 40 m2. Geeft u ons vooraf een gespecificeerde offerte door? In de offerte hoort de volgende informatie te staan: • Welke werkzaamheden zijn nodig voor de reparatie? • Hoeveel uur werk is er nodig per onderdeel? • Wat is het uurtarief? Bijvoorbeeld: 1 uur a € 35,- afplakken keuken, 5 uur a € 35,- stucwerk plafond keuken • Welke materialen heeft het herstelbedrijf nodig voor de reparatie? • Wat kosten deze materialen? Bijvoorbeeld: 2 palen van zacht hout € 10,- per stuk,-, schroeven en bevestigingsplaatjes € 10,- • Wat zijn de afmetingen van beschadigde muren, plafonds of vloeren? Bijvoorbeeld: 1 muur keuken 3 x 2.5m • Wat is het btw-percentage?

Stucwerk reparatie oud huis

Plafonds op riet vertoont scheurvorming. 2 slaapkamers en hal 1ste VD. Aanbrengen stucgaas en overstucen/finish. 2 muren slaapkamer en trapopgang afsteken ivm loszittend stucwerk, nieuw vorstrijk en afstucen sausklaar. Pand nalopen op kleine oneffenheden dmv plaatselijk schuren en bijvullen/bijwerken. Het gaat om ongeveer 25m2 aan plafonds en 25m2 aan wanden.

Wanden en plafond stucen

Het is de bedoeling dat de wanden en plafonds glad worden gestuct. Daarnaast moet het plafond vervolgens worden afgespoten met latex. Tevens kleine reparatie plafond en langs muur naar de keuken toe (stuk muur en deur weggehaald). Het gaat om 40 m2 aan wanden en 40 m2 aan plafonds.

Binnenwerk +reparatie buitenwerk

Ik heb wat schilderklussen in en aan huis * ca 250-300 m2 spuitwerk (plafonds/wanden/radiatoren) *speciale behandeling plafond 1e verdieping (houtwerk ged) Er zitten nu houten schotten die 'weggewerkt' moeten worden (denk gestuct) *deuren - 16 stuks *kozijnen en deurposten *trap buitenwerk: *bij-werkzaamheden beperkt garage/schuur: *een paar deuren/kozijnen/deurposten.

Reparatie plafonds en kozijn plaatsen

Reparatie plafond keuken en 1x slaapkamer (gipsplaat) Plaatsen kozijn tussendeur. Wegwerken zachtboard boven trapgat. Reparatie beton bovenaan de trap. Oud deurkozijn weghalen, zo afwerken dat er een geheel met overige muur ontstaat. Klaar om te stucen. Plaatsen luik naar zolder en netjes afwerken rand.

Dakkapel afwerken en stucwerk

Dakkapel afwerken en reparatie plafonds begane grond en 1e etage. Circa 20m2 wand en 20m2 plafond. Ondergrond zijn stucplaten 40 cm. Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

400 m2 spuitwerk

Ik heb ongeveer 400 m2 dekkend spuitwerk uit te voeren, wanden en plafonds. ( ondergrond spack wit ) Ik zoek een bedrijf die die voor € 1600 all incl afplakken, kleine reparatie werkzaamheden etc wilt uitvoeren. Geen verassingen achteraf Uitvoerdatum (s) weekend 1-12 of maandag 3-12

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Ik heb door een gesprongen CV-leiding waterschade in slaapkamers en badkamer opgelopen. Het gaat om plafonds, behang, vloerbedekking en laminaat. De verzekering wil nu dat ik een offerte laat opmaken wat de kosten voor reparatie zullen zijn. Er moet opgemeten worden om hoeveel m2 het zou moeten gaan.