Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vochtdetectie wegens hoge luchtvochtigheid:

Vochtdetectie wegens hoge luchtvochtigheid

Onlangs is uit een bouwkundig rapport gebleken dat er mogelijk kans is op hoge vochtigheid in zowel de kelder als kruipruimte en hierbij zouden over tijd schimmels kunnen groeien. Wij willen dit graag voorkomen, maar zouden eerst graag een offerte/beoordeling van uw kant zien, of het daadwerkelijk nodig is. Oplossing bestaat waarschijnlijk uit ventilatie van zowel de kruipruimte als de kelder. Daarnaast hebben we ook lekkages gehad op de eerste verdieping, onder de badkamer. Wellicht is hier ook nog sprake van veel vocht en/of houtrot en we hopen hier ook een beoordeling en mogelijk passende oplossing voor te krijgen.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vochtdetectie wegens hoge luchtvochtigheid uit heel Nederland:

Vochtdetectie wegens hoge luchtvochtigheid

Wij hebben last van een vochtig huis. Met name mijn echtgenote heeft er luchtwegproblemen door. Volgens haar voelt alles vochtig aan. Onlangs zijn bij ons aan de voorzijde de muren wit geschilderd. Sindsdien is het verergerd. Wat kost een vochtdetectie? Ons huis is gebouwd in 1952. Aan de voorzijde hebben we overal dubbel glas aan de achterzijde stalen kozijnen met enkel glas. Aan de achterzijde hebben we dan ook schimmel/vochtvlekken.

Vochtdetectie wegens hoge luchtvochtigheid

Hoge luchtvochtigheid in huis; kan oorzaak niet vinden.