Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vocht- en schimmelprobleem achterhalen:

Vocht- en schimmelprobleem achterhalen

Ik wil een expert laten kijken naar de schimmel onder de plinten in de woonkamer. Dit is gelegen aan de zijde waar de badkamer aan de woonkamer grenst.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vocht- en schimmelprobleem achterhalen uit heel Nederland:

Vocht en schimmelprobleem verhelpen

Er is enorme schimmelvorming in de kelder van ons schoolgebouw. We willen graag weten wat de oorzaak hier van is en hoe dit daarna het beste op te pakken. De ruimte van de schimmelvorming is 3 bij 3 meter ongeveer.

Vochtmeting in de woning

De gehele woning heeft een sterke onaangename lucht. We denken aan een vocht cq schimmelprobleem mogelijk in de garage en/of onder woonkamer vloer. Alle kleding heeft inmiddels de sterke onaangename stank zelfs zo erg dat dit ook buiten de woning constant is te ruiken. Er zijn twee kleine kinderen en twee volwassenen in de woning. De woning heeft een kruipruimte.

Schimmelprobleem opsporen en verwijderen

Graag zou ik witte schimmel willen laten verwijderen aan de muur in de keuken van ons bedrijf. De keuken ligt in de kelder en de buitenmuur daarvan is vochtig, vermoedelijk komt er vocht van buiten naar binnen waardoor er schimmelvorming is ontstaan.

Renovatievloer laten plaatsen

Ik overweeg om een renovatievloer te laten plaatsen in de door mij aan te kopen woning aangezien er een schimmelprobleem aanwezig is en optrekkend vocht in de muren. (halfsteens tussenmuren). Het gaat enkel om de begane grond. Graag verneem ik wat de kosten zullen zijn voor deze vloer. Graag uitgesplitst in arbeidsloon, materialen enz. Anderzijds verneem ik graag wat de duur van de werkzaamheden zal zijn. Buiten de renovatievloer om, zou ik iets willen doen aan het optrekkende vocht, dmv impregneren van de muren tegen optrekkend vocht. Wat zouden de kosten hiervan bedragen? In de bijlage staat een plattegrond van de begane grond.

Schimmelprobleem in woningen

Wij wonen al elf jaar in een tussenwoning. In de woonkamer hebben wij sinds ongeveer twee maanden een witte schimmel op de muur. Volgens een verzekeringsexpert komt dit door optrekkend vocht. Wij hebben een kruipruimte waar niet onder de gehele woning toegang kan worden gekregen. Het is er licht vochtig, maar niet extreem. Ook onze buren hebben een schimmelprobleem op dezelfde muur als in ons huis. Graag laten wij onderzoek doen naar de oorzaak en het probleem verhelpen.

Vocht- en schimmelprobleem in de vloer oplossen

Vocht- en schimmelprobleem in de houten vloer oplossen. Het is de vloer van de begane grond. De schimmel zit op de balken, onder de vloer. Er zit zelfs schimmel op het zand. We hebben daardoor een heel koude vloer. De vloer is 50 m2. Wat kan er gedaan worden om dit voorgoed te verhelpen? Eventueel ook vloerverwarming aanbrengen, als u dat zou kunnen verzorgen.

Vochtproblematiek in een woning

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het uitvoeren van een inspectie door een vochtexpert in mijn woning. Ik woon in een hoekwoning, waar enkele jaren geleden de buitenmuur opnieuw is gevoegd, gereinigd en geïmpregneerd. Sinds de gemeente een gescheiden rioolsysteem in de wijk heeft aangelegd, heeft de hele buurt vochtproblemen in de woning. Onder mijn woning staat momenteel 70 cm water. Ik heb in mijn woning op de 1e verdieping aan de zijmuur schimmelproblemen, waarbij de kalk en stuclaag van de muur valt. In een trapkast staat overal zwarte schimmel en deuren lopen aan op de vloeren. Ik weet niet of het schimmelprobleem in de muren wordt veroorzaakt door optrekkend vocht in de spouw. Graag laat ik dit onderzoeken door middel van een spouwmuurinspectie en daar een rapport van opstellen.

Schimmel van het badkamerplafond verwijderen

Wij hebben een vochtprobleem in huis. Het grootste probleem is de badkamer. Er is een verlaagd plafond in de badkamer met spotjes. Het plafond is inmiddels zwart geworden van de vocht. Daarnaast vindt er ook vocht plaats bij de kamerramen. Het verlaagd plafond (soort schrootjes) gaat helemaal verwijderd moeten worden. Er is een schimmelprobleem in huis en willen dat dit met spoed verholpen wordt.

Vocht- en schimmelprobleem op een binnenmuur

Wij hebben aan de voorzijde van onze woning een vocht- en schimmelprobleem op een binnenmuur. Er zijn donkere plekken op het stucwerk boven het raam ontstaan. We kunnen zelf de oorzaak hiervoor niet vinden. Graag laten wij er door een vakman naar kijken. We hopen dat die voor ons de oorzaak kan vinden en herstelwerkzaamheden kan uitvoeren. Graag ontvangen wij vooraf een offerte voor die werkzaamheden.

Vocht- en schimmelprobleem op laten lossen

In onze tussenwoning hebben wij veel last van vocht op de binnenkant van de ramen. Met name in de opbouw op het huis zijn de ramen elke ochtend (met name bij koud weer) erg nat. Tevens hebben we last van schimmelplekken op de muren. Ik wil graag dat dit wordt onderzocht en verholpen.