Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor lekkage in de serre opsporen en verhelpen:

Lekkage in de serre opsporen en verhelpen

Ik heb lekkage in mijn serre. Ik heb een serre van hout en glas. Als het zwaar regent, lekt het water door het hout. Het is het hout in het midden. Waar twee stukken samen waren. Daar lek het uit. Ik heb zelf een en ander geprobeerd te repareren, maar het mocht helaas niet baten. Ik spreek Engels.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage in de serre opsporen en verhelpen uit heel Nederland:

Dak vervangen van serre

Dak van de serre dient geheel vervangen te worden. Huidige dak heeft problemen: lekkage, schimmel, hout rot. Wij willen het huidige dak laten vervangen door een groene dak vanwege de uitstraling en die bij de omgeving past. Er is een vergunningaanvraag ingediend bij de gemeente. Wij willen alvast een offerte. Voor de boom in het midden is een kapvergunning aangevraagd zodat het niet storend is voor het dak tijdens de werkzaamheden. Het dak is ongeveer 43 m2.

Oplossen van lekkage aluminium serre met glazen dak

Na een fikse regenbui loopt het water binnen langs de buitenkant, via de goot. Als deze volloopt omdat de regenval zo hevig is komt het via naden naar binnen lopen en staat binnen 10 minuten de hele serre blank. Lijkt het net of het binnen regent ipv buiten. De serre is ongeveer 12 jaar oud, en de eerste 10 jaar nooit lekkages gehad. Wij denken zelf aan de rubbers of kit. Het bedrijf dat de serre heeft geplaatst is inmiddels failliet, dus daar kunnen we niet terecht. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval moet in overleg met de klant worden besproken.

Lekkage in een glazen serredak herstellen

Serre (uitbouw) lekt licht bij een van de balken aan de binnenkant. Zelf heb ik het idee dat dit wel eens kan komen door de afdichting aan de buitenkant tussen de glasplaten op het dak. Graag wil ik dat iemand hier naar komt kijken om het probleem vast te stellen, zodat we dan een reparatie kunnen laten uitvoeren.

Lekkage aan aluminium veranda verhelpen

Wij hebben een aluminium veranda/serre van 6 maanden oud met glazen dak van 5 bij 3,5 meter aan de voorkant lekt het wanneer het gaat regenen en weten ongeveer waar het water vandaan komt maar willen graag een expert die langs komt om te kijken wat het nou precies is en wat het zal kosten om het te maken. De leverancier zou de lekkage en mogelijke andere gebreken moeten verhelpen maar die stelt telkens de klus uit. Het moet op korte termijn bekeken en mogelijk dan ook verholpen worden. Dan betaal ik de kosten zelf.

Lekkende serre repareren

We hebben een aangebouwde glazen serre van 4.50 x 3.00 meter die al aanwezig was toen wij het huis kochten 12 jaar geleden. Sinds een paar jaar hebben we last van lekkage in de serre op steeds verschillende plekken. Verschillende mensen hebben hier al naar gekeken en het helaas niet op kunnen lossen. We zoeken iemand die het probleem kan opsporen en kan repareren voor ons. De afvoer van het afval moet worden overlegd met de klant. De werkplek is goed bereikbaar.

Lekkage in serre opsporen en verhelpen

Wij hebben een aluminium serre die in 2004 is gebouwd door het bedrijf Serre2000. Er is nu in de rechter buitenhoek lekkage die vocht en schimmel veroorzaakt. We willen dit probleem door een vakman laten beoordelen en de lekkage laten opsporen en verhelpen. We maken graag een afspraak en horen dan wat de kosten zijn.

Lekkage bij de serre verhelpen

Ik heb lekkage aan mijn serre en het vocht slaat al door en het water loopt langs de muur. Ik wil dit graag zo snel mogelijk verhelpen.

Lekkage in de serre verhelpen

Wij hebben last van lekkage in onze houten serre. Graag willen we dit laten repareren. Het water komt op verschillende plekken (wel allemaal bij draagbalken) naar binnen.

Dak van de serre vervangen

Dak van de serre vervangen serre is 6 bij 3 en is nu met 12 ramen we willen graag verschillende optie ook hoeven er geen 12 ramen meer in graag vervangen door lekkage

Renovatie van een hardhouten serre

Ik heb een harthouten serre van 5 bij 3 meter, met isolatieglas. Ik heb momenteel op een paar plekken houtrot en er is ook lekkage. Ik denk dat de goot overloopt en het water ergens achter de goot naar binnen slaat. Er zijn 2 ruiten lek en ik wil ook de rubbers laten vervangen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en inmeten. Ik ontvang graag uw prijsopgave. Ik wil de reparatie op korte termijn laten uitvoeren als dat mogelijk is.