Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Eindhoven of directe omgeving.

3286 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: droog maken van de kruipruimte, waterschade herstellen (vocht ontrekken), vochtproblemen aan muur oplossen, rapport waterschade, ventilatie kruipruimte, ventilatiegaten roosters kruipruimte, waterschade badkamerplafond herstellen, lekkage aan plafond verhelpen, waterschade tegelvloer rapport maken voor de verzekering, buitenmuren kruipruimte vertonen schimmelplekken, ventilatie kruipruimte weer in orde maken tbv vochtige muren, waterschade plafond en wanden herstellen, vocht detectie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Eindhoven:

Schimmel verwijderen

I have found a lot of black mold behind the plinth of two bedrooms in the first floor. The mold in both bedrooms is located in the same shared wall, the one that faces the backyard. On the other side of the wall there is a flat roof, the ground level has a little extension. I am not sure if the mold is due to humidity inside or if the humidity is coming from the outside.

Lekkage door stucwerk heen

Ik heb een lekkage gehad en er zitten nu bellen onder het stucwerk. Het is een kleine oppervlakte maar ik weet niet hoe dit aangepakt moet worden

Lekkage in de serre traceren

Ik heb een moeilijk te traceren lekkage in mijn serre. Al geruime tijd (ongeveer een jaar) heb ik vochtige muren, waardoor het stucwerk aangetast is aan een kant. Wat ik zie is dat er bij de staanders van de serre, die met bouten aan de muren zijn bevestigd bij de kitranden druppelsgewijs water naar beneden loopt. Het is ook hier waar er vochtplekken ontstaan. Het blijft maar komen en ik heb het gevoel dat iets ingeslepen moet worden, maar ik heb er geen verstand van. Het is op plekken dat ik vermoed waar de bouwen in de muur zitten. Graag laat ik iemand komen om het lekkage te traceren.

Balkon lekkagevrij maken

Wij hebben vocht in onze erker van 0.5 m, wat schimmelvorming geeft. Boven de erker zit een balkon van 4 bij 1 meter waar dakleer op zit. Graag laten wij dit verhelpen.

Herstel plafond bijkeuken na lekkage

Na een lekkage op het platte dak op onze bijkeuken hebben we een zwarte spot en last van bruin/gele kringen. Ik zou graag willen weten wat het zou gaan kosten om dit te laten repareren en afwerken hiervan

Offerte voor reparatie plafonds

Door waterschade zijn de plafonds van kantoor, hal en toilet naar beneden gekomen. Graag offerte. Totaal ongeveer 21 m2. Het is in een bedrijfspand.

Vochtdetectie wegens hoge luchtvochtigheid

Onlangs is uit een bouwkundig rapport gebleken dat er mogelijk kans is op hoge vochtigheid in zowel de kelder als kruipruimte en hierbij zouden over tijd schimmels kunnen groeien. Wij willen dit graag voorkomen, maar zouden eerst graag een offerte/beoordeling van uw kant zien, of het daadwerkelijk nodig is. Oplossing bestaat waarschijnlijk uit ventilatie van zowel de kruipruimte als de kelder. Daarnaast hebben we ook lekkages gehad op de eerste verdieping, onder de badkamer. Wellicht is hier ook nog sprake van veel vocht en/of houtrot en we hopen hier ook een beoordeling en mogelijk passende oplossing voor te krijgen.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Ik wil delen van de waterschade laten repareren. Op de zolder ligt een laminaat vloer van 5,40 meter x 3,70 meter van basic 6 mm laminaat met de groene ondervloer platen. Zeker 6 m2 is zichtbaar beschadigd doordat er water onder is gelopen. Het is voorheen een vloer geweest van rond de € 8,00 per vierkante meter voor het laminaat exclusief ondervloer. Daarnaast heeft de lekkage gezorgd voor schade aan het plafond in de badkamer. Deze moet opnieuw gedaan worden in RAL 9010. Ongeveer 6 m2.

Berging en badkamerplafond schoonmaken

Vanwege een vochtprobleem en geen mogelijkheid voor ventilatie gebruik ik de berging (2 x 3 meter) in de kelder al jaren niet meer, de schimmel is al die tijd welig doorgegroeid. In verband met verkoop van de woning moet dit nu aangepakt worden. Daarnaast moeten er zwarte spikkels van plafond badkamer (2 x 2.5 meter) verwijderd worden, oorzaak slechte ventilatie is hier wel opgelost. Bezichtiging en of werkzaamheden het liefst aan het eind van de middag.

Schimmel reinigen van badkamerplafond en verven

Ik wil graag de schimmel op de plafond, muur en rond de raam in mijn badkamer laten verwijderen. En daarna alles weer mooi opnieuw laten verven. Badkamerplafond: circa 10 m2. De badkamer deels betegeld.

Vocht/schimmel probleem

In de hal van onze woning hebben we op het plafond en langs de muren last van schimmel. Ook ontstaat er condensvorming op de ramen. Heel graag willen wij advies over dit schimmel/ ventilatie probleem.

Vocht- en schimmelprobleem achterhalen

Ik wil een expert laten kijken naar de schimmel onder de plinten in de woonkamer. Dit is gelegen aan de zijde waar de badkamer aan de woonkamer grenst.

Lekkage in de serre opsporen en verhelpen

Ik heb lekkage in mijn serre. Ik heb een serre van hout en glas. Als het zwaar regent, lekt het water door het hout. Het is het hout in het midden. Waar twee stukken samen waren. Daar lek het uit. Ik heb zelf een en ander geprobeerd te repareren, maar het mocht helaas niet baten. Ik spreek Engels.

Camerainspectie van de kruipruimte

Ik wil een inspectie van een kruipruimte. De vloeroppervlakte is circa 80m2 en neem daarom aan dat kruipruimte ook 80m2 is. Het huis is ongeveer uit het jaar 1930. Het luik naar de kruipruimte is niet toegankelijk waardoor een inspectie middels bijvoorbeeld een camera wenselijk is. Mogelijk kan dit via de 2 ventilatieroosters aan de straatzijde net boven de stoep. Er is geen (nood)situatie die vraagt om een inspectie, het gaat om een preventieve check.

Kruipruimte leegpompen

Wij hebben last van enorme stank in huis. Gisteren zijn de leidingen door gespoten maar wij verwachten niet dat dit het probleem oplost. Er staat een laag van 15 a 20 cm water in de kruipruimte, bij onze buren is dit ook het geval. De kruipruimte is ongeveer 40 m2. Als je de deksel van de kruipruimte omhoog doet stinkt het enorm. We denken wel dat het grond water is. Kunt u een offerte afgeven voor het leegzuigen van onze kruipruimte? Kleine kanttekening is dat het grondwater in Blixembosch, de wijk waar wij wonen, sowieso erg hoog is.

Plafond van de badkamer schimmelvrij maken

Ik wil de plafond van de badkamer schimmelvrij krijgen

Schimmel reinigen van badkamerplafond

Ik krijg de schimmelplekken van de plafond van de badkamer niet eraf. Hiervoor zoek ik iemand die vakkundig het weg kan krijgen.

Wateroverlast bij de convectorput verhelpen

Ik wil de wateroverlast in de convectorput laten verhelpen. Wij vermoeden dat het van het grondwater komt. We hebben geen kruipruimte onder de woning.

Vochtdetectie wegens hoge luchtvochtigheid

Wij hebben last van een vochtig huis. Met name mijn echtgenote heeft er luchtwegproblemen door. Volgens haar voelt alles vochtig aan. Onlangs zijn bij ons aan de voorzijde de muren wit geschilderd. Sindsdien is het verergerd. Wat kost een vochtdetectie? Ons huis is gebouwd in 1952. Aan de voorzijde hebben we overal dubbel glas aan de achterzijde stalen kozijnen met enkel glas. Aan de achterzijde hebben we dan ook schimmel/vochtvlekken.

Waterdicht maken van de kelder

Er loopt nu elke dag op meerdere plaatsen water in de kelder (door de vloer?). Jaren geen last van gehad, de laatste tijd na hoosbuien flinke hoeveelheden. Trekt ook op in de muur. Kunt u de kelder waterdicht maken? De kelder is ongeveer 20 m2.

Optrekkend vocht bestrijden

We zijn eigenaar van een huis uit 1928 te Eindhoven. Het huis is door de jaren heen verbouwd en aardig onderhouden. Vorige winter hadden we niet zo veel vochtoverlast, maar dit jaar wel. Zowel op zolder als in de keuken denken we last te hebben van vochtdoorlatende muren. Daarnaast hebben we in de huiskamer een muur waar vocht in lijkt op te trekken uit de fundering. Ik zou deze problemen graag willen laten beoordelen en laten verhelpen.

Vochtbestrijding in de keldermuren

In de kelder heb ik last van vocht. De 2 korte muren zijn vochtig en voelen poreus aan. Op deze muren heb ik ook last van schimmel op de muren. Er staat geen water in de kelder. Graag maak ik een afspraak met een vakman die de keldermuren kan beoordelen en behandelen.

Lekkage in de kelder verhelpen

Onze kelder van het appartementencomplex heeft last van lekkage. Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het verhelpen van deze lekkage. Bijgevoegd is een foto van de huidige situatie.

Kelder waterdicht maken

Gaarne ontvang ik een offerte voor het waterdicht maken van een keldervloer, oppervlakte 26 m2, d.m.v. injectiegel mc gl-95. Voor half september moet dit uitgevoerd worden.

Schimmelprobleem laten onderzoeken

Ik woon net in nieuw huurhuis, heb schimmel ontdekt in muur tussen badkamer en trappenhal in. Ze spuiten het in met ammoniak en chloor, zetten nieuw wandje. Ik vertrouw de mate van de schimmel niet, volgens mij liggen heel de badkamervloer en -muren vol. Mijn dochtertje van 4 heeft al eczeem en is erg gevoelig aan luchtwegen, ikzelf heb astmatische bronchitis dus zie dit allemaal niet zitten zo. Kan iemand asjeblieft zo snel mogelijk langskomen om te constateren? Zodat ik weet hoe erg het is.