Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor lekkage bij heftige regenval :

Lekkage bij heftige regenval

Gisteren drupte er regenwater uit een van mijn spots beneden in de huiskamer. De afvoeren nagekeken, maar deze zaten niet verstopt. Het lijkt vanuit de afvoer van de dakkapel te komen.
Onze klant uit Dongen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage bij heftige regenval uit heel Nederland:

Daklekkage verhelpen

Bij zeer heftige regenval met harde wind heb ik af en toe lekkage aan de voorkant van het huis. Tuile du nord dakpannen. Het dak is ongeveer 50 m2. Eventueel samen met nummers 944 en 942. Pannenlatten deels doorgezakt. Prijsopgave bij hergebruik oude dakpannen.

Lekkage bij dakkapel opsporen en repareren

Ik heb een klein dakkapelletje (3 hoog). Mijn huis is oud, de dakkapel ook. Bij heftige regen lekt het rondom de dakkapel. Ik weet niet of het de kapel zelf is, of rondom de kapel (dak). Graag zou ik een afspraak maken om dit te checken en vervolgens bepalen hoe het gerepareerd kan worden. Wellicht moet de dakkapel vervangen worden (in principe ben ik gebonden aan uniform gevelaanzicht).

Dakgoot inspecteren en repareren

Bij heftige regen lekt mijn dakgoot. Het lekt ook tegen mijn gevel aan, waardoor het water langs mijn gevel loopt. Zo ook bij een kozijn, waardoor ik lekkage heb.

Inspectie en reparatie na lekkage via een pannendak

Afgelopen donderdag 20 juli hebben wij na een heftige regenbui een behoorlijke lekkage gekregen in onze woonkamer en in een slaapkamer op de eerste verdieping aan de tuinkant van onze tussenwoning. We hebben een schuin dak met dakpannen. Deze zijn gelegen op het zuidwesten. Wij zouden graag zo spoedig mogelijk een afspraak willen maken voor een vrijblijvende inspectie en offerte om de oorzaak te verhelpen.

Schade door lekkage herstellen

Door heftige regenval is de dakgoot naar binnen overgelopen wat schade heeft veroorzaakt aan het plafond en een aantal muren. Ik weet niet zeker of het (gips plaat) plafond (deels) vervangen moet worden maar het schilderwerk moet zeker opnieuw gedaan worden. Misschien vallen er na inspectie nog meer dingen op. Het plafond is ongeveer 2 x 3 meter de muren zijn allemaal kleine stukjes van in totaal zo'n 15 m2.

Lekkage kunststof kozijn verhelpen

Kunststof kozijn lekt naar binnen bij heftige regen. De gaatjes in het gootje (onder het raam) voeren het water niet snel genoeg af. Gootje is schoon en heb zelf al een paar keer met raggertjes in de gaatjes zitten prikken, maar helpt niks. Het kozijn lijkt van binnen een ingewikkeld profiel te hebben, waar het water door afgevoerd moet worden. - Misschien heeft u een "doorblaas apparaat"? - Misschien hebben insecten iets "dichtgemetseld"? - Kan het kozijn-profiel opengemaakt worden? - Of kunnen op een verantwoorde manier extra gaatjes geboord worden? De leverancier (Schipper kozijnen) heeft een heel dure reparatieservice, toen ik ze het probleem voorlegde wilden ze niet komen, zeiden alleen "maak het gootje maar goed schoon".

Lekkage bij de dakkapel laten repareren

Mijn dakkapel met zinken dakbedekking lekt na heftige regenbuien. Graag wil ik reparatie van het zink, of het bedekken van het zink met een laag dakbedekking van goede kwaliteit. Afmeting ca. 3.50 x 1.60 meter. Het zink is ongeveer 25 jaar oud.

Lekkage in pannendak opsporen

Ik heb last van heftige lekkage in het dak maar ik weet niet waar het vandaan komt. Misschien zijn er dakpannen verzakt?

Dakinspectie en onderhoudsplan voor een VvE

Ik wil graag onderzoeken wanneer wij onze dakpannen, singles dak, plat dak, zinken wand en zinken bakgoot weer moeten vervangen in verband met het onderhoudsplan van onze VvE. Het dak is ongeveer 50 m2. Daarnaast zou ik ook graag willen dat er gekeken wordt naar onze hemelwaterafvoer, daar wij soms lekkage hebben bij zeer heftige regenbuien. Wat zijn de kosten voor deze inspectie?

Schade door lekkage herstellen

Door het heftige regenval is er een onder andere een gipsplaat onder de kozijnen van de slaapkamer stuk gegaan. Tevens zijn er op de muur vlekken te zien. Het gaat hierbij om de derde verdieping van de woning, hierboven zit nog een zolder maar daar is geen lekkage te zien. Ik laat graag de oorzaak van de lekkage opsporen en verhelpen.