Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vocht in kelder en souterrain bestrijden:

Vocht in kelder en souterrain bestrijden

Ik wil mijn kelder van 27 m2 waterdicht laten maken. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden zijn.
Onze klant uit Dinteloord (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vocht in kelder en souterrain bestrijden uit heel Nederland:

Kelder vochtvrij maken

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn kelder vocht vrij kan maken. Een kelder van 3 bij 2 meter en 1,80 meter hoog.

Offerte kelder waterdicht maken

Ik zou graag een offerte opvragen voor het bewerken van de wanden van een kelder van ongeveer 4x4 meter. Momenteel komt er een wit poeder uit de wanden. De wanden worden nu 1x per jaar bewerkt met twee componenten stopverf. Dit functioneert naar wens. Maar we willen weten wat de kosten zijn voor het geheel stoppen van dit poeder probleem, waarschijnlijke oorzaak is vocht. Geen water in de kelder gehad.

Kelder waterdicht maken binnenkant

Half diepe kelder van circa 9 m2. De vloer lekt door grondwater en veel vocht.

Rotte vloerbalken vervangen

Betreft een woning uit 1910 waarvan de vloerbalken door vocht zijn gaan rotten. Het huis heeft aan de voorkant een kelder (170 hoog) waar vaak vochtproblemen zitten. Vloer en de vloerbalken moeten eruit. Balken moeten vervangen worden. Gelieve een rentovloer of iets soortgelijks. Het betreft een woonkamer, slaapkamer en gang van ongeveer 60 m2. Tevens opzoek naar iemand die op de nieuwe vloer vloerverwarming kan leggen.

Waterdichte kelder realiseren door impregnatie en injectie

De muren van de kelder laten vocht door. Het moet gestopt worden. Daarna geïmpregneerd en geïnjecteerd, het is ongeveer 1 x 2 meter groot.

Kelder waterdicht maken

We hebben last van optrekkend vocht door grondwater. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden om dit te verhelpen. De kelder is 5 meter lang en 2 meter breed. Ik maak graag een afspraak.

Isoleren van gevel en dak van een hoekhuis

Wij hebben een mooi hoekhuis in de binnenstad uit 1905. Wij willen graag de gevels en mogelijk ook het dak isoleren. Ik heb begrepen dat spouwmuurisolatie geen optie is, voor huizen van voor 1920. We ontvangen graag advies wat er mogelijk is. De zijkant is wit (en moet wit blijven). We hebben energielabel G, vrij veel tocht, en bij de slaapkamer in herfst soms wat doorslaand vocht. Aan alle kanten staat het huis in de zon, op zolder slapen de kinderen. Het huis is vrij kwetsbaar, en de huidige isolatie is niet goed. We willen het liefst van buitenaf isoleren. Het huis is zelf 110 m2. Het huis heeft 3 verdiepingen en een kelder. Het huis is 17/18 meter lang en 3,5 meter breed geschat en 3/4 meter hoog ongeveer. In totaal zou het denk ik gaan om 70-80 m2. Een steiger plaatsen is aan twee kanten mogelijk. Het dak is hellend, het hoogste punt is 2,30 meter hoog. Het is een vrij klein dak. Deze willen we ook van buitenaf isoleren. Er liggen dakpannen op, ik geloof bitumineus. Wat ervoor terugkomt, maakt ons niet heel veel uit, zolang het mooi is. We willen graag gebruik maken van de subsidie regeling. Graag ontvangen we een offerte en advies.

Kelderwaterdicht maken

Graag zou ik een afspraak hebben om de mogelijkheden door te nemen om mijn kelder van binnenuit waterdicht te maken. Het gaat om een kelder met op gemetselde betonblokken die (vooral in de kim) vocht doorlaat. Afmetingen ong 3,5 mtr in het vierkant, 2 mtr hoog.

Vocht in kelder door waterput

Hemelwater loost via regenafvoer water in mijn gemetselde waterput (0,5lm x 0,5lm +/- 0,8lm diep ), de put is aangesloten op riool; deze waterput lekt nu regenwater naar mijn kelder. De waterput moet waterdicht dus gemaakt worden en de riolering op verstopping gecontroleerd.

Vocht in muren van dijkwoning

Ik wil graag een indicatie hebben om de kelder muren van een dijkwoning vochtwerend te krijgen. Je voelt nu dat de ruimte vochtig is, door weerslag tegen de muren. Het betreft 4 ruimtes met een totale lengte van circa 22 m en hoogte van circa 2.10 m.

Partners

Partners van Casius