Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor hal, plafond en lambrisering herstellen na waterschade:

Hal, plafond en lambrisering herstellen na waterschade

Ik heb waterschade, de volgende reparaties dienen hierdoor verricht te worden. plafond wc : opnieuw stucen en schilderen ca. 2m2 hal opnieuw schilderen ca. 15m2 lambrisering onderstuk eraf en opnieuw geplaatst worden. Uitgezet door water. Opnieuw schilderen.
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hal, plafond en lambrisering herstellen na waterschade uit heel Nederland:

Rapport waterschade

Ik heb 3 muren die zijn beschadigd door waterschade. 2 van de muren zijn behoorlijk beshadigd (ca 6 m2) en de derde muur is een klein beetje beschadigd. Ook is het plafond in de hal beschadigd en deze zal vervangen dan wel hersteld moeten worden. Voor deze werkzaamheden ontvang ik graag een offerte.

Bestaande woning stucen

Stucwerkzaamheden: Muren van hal naar eerste verdieping Muren eerste verdieping Plafond eerste verdieping Muren vanneerste verdieping naar de zolder wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 10

Reparatie van plafond na waterschade

Ik heb een offerte nodig voor de gevolgschade van lekkage van de bovenburen aan mijn plafond en muur waar een scheur in zit. Het gaat om 75 m2. Mocht de plafond niet herstelbaar zijn met korrelstructuur. mocht de plafond wel herstelbaar zijn met korrelstructuur gaat het om de hal 5.4 m2 wc 1 m2 keuken 6,9 m2 woonkamer 25,6 m2 en de scheur in de muur. Ik heb dus 2 offertes nodig waarbij er ook volledig afgedekt wordt qua meubels. Gaat om een verzekeringskwestie.

Plafond laten stucen

Het plafond in de woonkamer en tussen hal moet opnieuw gestuct worden. Totaal 55 m2. Graag ontvangen we een vrijblijvende offerte hiervoor. De wanden dienen ook afgeplakt te worden zodat deze niet eronder komen. Deze is namelijk al klaar. Een mogelijke startdatum is nog niet bekend afhankelijk van andere zaken.

Plafonds stucen

Het huidige stucwerk begint naar beneden te vallen. In twee slaapkamers en de hal moet dit helemaal opnieuw gedaan worden. Het gaat om in totaal 40 m2 plafond.

Spachtelputz glad stucen

Wij hebben een nieuwe woning gekocht in Voorhout waar we een deel van de muren met spachtelputz is gedaan. Dit willen we graag glad hebben. Het gaat om de hal, de woonkamer, en het trappenhuis. Daarnaast hebben we nog een slaapkamer op zolder waar het plafond niet netjes is afgestuct, waardoor je wat naden ziet. En gaan we het plafond in de keuken iets verlagen voor spotjes. Dat willen we dan ook graag glad stucen. Totale oppevlakte is naar schatting 105 m2

Stucen woonkamer, hal en slaapkamer allen begane grond

Ik wil graag de V-naden wegwerken en daarna mijn plafond glad laten stucen.

Infraroodverwarming plaatsen

Woonkamer/keuken 35m2, hal 2m2 (spiegel aan de wand), werkkamer (12m2) en zolderkamertje (9m2) Installatie/montage prijs apart benoemen. In welk type infraroodverwarming heb je interesse? Stralingspanelen voor het plafond Hoeveel ruimtes / locaties moeten verwarmd worden? 2 tot 5 ruimtes Waar moet de infraroodverwarming geplaatst worden? Afgewerkte ruimtes/gebouw in gebruik

Stucadoor voor ons slaapkamer plafond

Stucen van plafond slaapkamer 5 bij 4 meter en hal 2 bij 2 meter en 3 bij 1 meter. Op dit moment zit er spachtelputz op, graag ook de vloeren afplakken.

Hal wanden en plafond netjes maken

Ik wil de wanden en het plafond in mijn hal met latex en spachtelputz laten spuiten en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een offerte.