Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: rapport waterschade, camera inspectie kruipruimte in verband met vochtproblemen, waterschade badkamerplafond herstellen, lekkage aan plafond verhelpen, waterschade tegelvloer rapport maken voor de verzekering, buitenmuren kruipruimte vertonen schimmelplekken, vochtophoping verhelpen, lekkage dakdoorvoer, reparatie inbouwreservoir en lekkageschade en gevolg schade., vocht detectie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Den Bosch:

Hal, plafond en lambrisering herstellen na waterschade

Ik heb waterschade, de volgende reparaties dienen hierdoor verricht te worden. plafond wc : opnieuw stucen en schilderen ca. 2m2 hal opnieuw schilderen ca. 15m2 lambrisering onderstuk eraf en opnieuw geplaatst worden. Uitgezet door water. Opnieuw schilderen.

Nieuwe coating aanbrengen op een balkon

Ik zoek een dakdekker die het balkon van onze woning kan voorzien van nieuwe coating. Het gaat om een betonnen balkon van 460 bij 120 cm. Ook graag een afschotcorrectie aanbrengen. Er moet op de coating gelopen kunnen worden.

Balkon waterdicht maken

Een klein balkon in jaren 30 woning zorgt voor lekkage bij de benedenburen en een verzadigde buitenmuur. De vloer van het balkon en 30 cm omhoog vanaf de vloeren moet waterdicht worden. Het gaat om een balkon van 6 m2.

Balkon waterdicht maken

Ik zoek iemand die mijn balkon kan ophogen, de huidige houtlaag kan vervangen en een bitumen isolatielaag kan aanbrengen. Het balkon is circa 2 à 3 m2.

Ventileren van de kruipruimte

Graag zouden we advies / offerte willen met betrekking tot onze kruipruimte. De meterkast vloer staat vol met schimmel en de kruipruimte is vochtig. We hebben ook maar 4 ventilatieroosters momenteel. Die vermoedelijk ook niet voor voldoende trek kunnen zorgen. Hopelijk kunnen jullie daar iets in betekenen.

Kruipruimte met camera inspecteren

Ik wil een inspectie van een kruipruimte. De vloeroppervlakte is 55m2. Het huis is uit het jaar 1974. Het luik naar de kruipruimte is niet toegankelijk waardoor een inspectie middels een camera wenselijk is. Mogelijk kan dit via de 2 ventilatieroosters of door bij het gat in de stopprnkast een gat te boren. Dit gaat om een check op zeer korte termijn, het gaat om een preventieve check ivm verkoop van ons huis. Graag hoor ik wat de kosten zijn.

Badkamer schimmelvrij en schimmelwerend maken

Op het plafond van de badkamer zit veel schimmel. Deze graag verwijderen en het plafond behandelen met een middel dat ervoor zorgt dat de schimmel niet terugkomt. Tevens de muren van de badkamer reinigen. Het gaat om ongeveer 5-10 m2.

Vocht in muren bestrijden en tegengaan

Ik heb 3 muren die nat zijn. Twee zijn in mijn slaapkamer/badkamer en één in de wc. De wc is vaak zo vochtig dat er plassen in de wc liggen. Die in de slaapkamer zijn gewoon erg nat. Vol met water gezogen.

Balkonvloer waterdicht maken

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten coaten van de balkonvloer van een woonhuis. Het balkon is 5.2 x 1.2 meter groot en momenteel voorzien van tegels.

Convectorput schimmelvrij maken

Het is vochtig en er zit schimmel in mijn convectorput. Ik wil die schimmel weg hebben en de put waterdicht laten maken.

Optrekkend vocht in een muur tegengaan

Het betreft een oude woning van 1908. Vocht in de muur zorgt voor vochtvlekken en afbladderende verf, dit komt van onderaan de muur en trekt omhoog. Waarschijnlijk komt dit van water in een kleine ruimte onder de grond bij voordeur, hier bevindt zich een meter en staat vaak een laagje water. De oorzaak moet opgelost worden en de muur moet weer droog zijn en droog blijven. De aannemer had het over het aanbrengen van korrels in de ruimte onder de grond en het impregneren van de wand.

Oorzaak waterschade en vocht vaststellen

Er blijkt waterschade te zijn in een hoek van ons monumentale pand uit 1900. Echter is het lastig om te achterhalen waar de lekkage zich bevind en wat de oorzaak hiervan is. De lekkage is echter moeilijk te bereiken en bevindt zich op ongeveer 6 meter hoogte. Voordat we over gaan op een inspectie zouden wij graag een prijsindicatie / offerte ontvangen. Nodig voor de verzekering.

Schimmel in huis verwijderen en voorkomen

Schimmel tegen de wand, schimmel aan voor en achterkant plinten, lamelparket aangetast door schimmel. Inmiddels is het bouwbedrijf langsgeweest en is het vochtpercentage ca 9 procent. Vochtprobleem is opgelost. Echter zit ik nu met ingedroogde schimmelvlekken. Ook is het lamelparket dusdanig aangetast dat deze vervangen moet worden? Niet duidelijk wat precies nodig is om de vochtproblemen te desinfecteren. Offerte is voor de verzekering.

Vochtprobleem opsporen en oplossen

Vaststellen of het optrekkend vocht is in gang of dat er een lekkage is vanuit de wc op de begane grond of eventueel vanuit de badkamer op de eerste verdieping. Wat zijn de kosten? En indicatie kosten voor oplossing? Graag mailen.

Balkon waterdicht maken ongeveer 6 vierkante meter

Het balkon heeft een betonnen laag. Oude laag verwijderen. Nieuwe laag waterdicht aanbrengen. Het gaat om ongeveer 5,5 a 6 m2.

Vocht 1ste en 2de verdieping woonhuis

Graag wil ik van het vocht af in een huis dat per verdieping als appartement door mij verhuurd word. Het betreft een pand van rond de 120 jaar oud zonder spaumuur. Wij hebben het dakleer na laten kijken en de buitenmuren geinpregneerd.

Inspecteren van het dak en eventuele reparatie uitvoeren

Op verschillende plaatsen in huis komt vocht naar binnen, in de slaapkamer en aanbouw. Er hebben al 2 personen naar het dak gekeken maar geven aan dat het dak niet lek is en dat de randafdekking mogelijk gerepareerd moet worden. Het begon in de aanbouw maar nu komt het vocht dus ook al 1 slaapkamer binnen wat resulteert in vocht- en schimmelplekken. Wij willen graag definitief weten wat er aan de hand is, wat er mogelijk gerepareerd moet worden en wat de evt. kosten zijn.

Kruipruimte ventileren

Plaatsen van 4 ventilatiepunten voor ventileren van kruipruimte. Spouwmuren zijn na-geïsoleerd. Kruipruimte verdeeld in twee compartimenten door betonnen muur. Eén helft niet via kruipluik te bereiken. Ruimte is zeer vochtig.

Het is een stenenschuur met een ...

Het is een stenenschuur met een houtendak. Er is vocht opgetreden door zware klimop op het dak wrs. Dus eventueel isoleren of iets anders. Ik zou daar graag advies over hebben.

Het huis moet schoongespoten worden en ...

Het huis moet schoongespoten worden en geimpregneerd.

Vanwege regeninslag vochtige plek in ...

Vanwege regeninslag vochtige plek in huis (enkelvoudige muur). Muur hydrofoberen.