Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor waterschade aan muren door lekkage:

Waterschade aan muren door lekkage

Ik heb lekkage met gele strepen aan mijn keuken plafond (8 x 3,5 meter, en 1 muur (4 m x 3,5 m) en een andere muur (14 m x 3,5 m) , 1 muur 4 m x 3,5) Ik wil dit laten verhelpen.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterschade aan muren door lekkage uit heel Nederland:

Rapport waterschade

Ik heb 3 muren die zijn beschadigd door waterschade. 2 van de muren zijn behoorlijk beshadigd (ca 6 m2) en de derde muur is een klein beetje beschadigd. Ook is het plafond in de hal beschadigd en deze zal vervangen dan wel hersteld moeten worden. Voor deze werkzaamheden ontvang ik graag een offerte.

Waterschade aan muren repareren

Door lekkage waterschade aan muur en plafonds, dit willen wij laten herstellen. Muur circa 2.5m breed Hoog circa 2.4m hoog Het moet in ieder geval gesausd worden, naar uw oordeel eventueel nog moeten worden gestuct.

Herstelwerkzaamheden als gevolg van waterschade aan muren en vloeren

Wij hebben van boven tot beneden waterschade aan muren, laminaat, ondervloeren, etc. ivm lekkende wasmachine op zolder. Dit alles moet allemaal hersteld en vernieuwd gaan worden en ik heb tevens een offerte nodig voor de verzekering. Iets langer geleden hadden we ook waterschade door een lekkende bad-afvoer en deze oudere waterschade wil ik graag ook meteen laten herstellen en ook hiervoor een aparte offerte voor de verzekering. Het gaat om diverse werkzaamheden zoals o.a. stucen, schilderen, laminaat met ondervloeren en plinten verwijderen en nieuw leggen.

Het verven van wanden en vervangen laminaat na waterschade

Door een lekkage in de badkamer zijn de muren geel/ bruin geworden. En de laminaat op de hal zijn beschadigd. Ik zoek iemand die beide zaken kan repareren/vervangen.

Muren latexen/spuiten na lekkage

Door vervuiling van de dakgoten is er waterschade op diverse plekken in de woning aan de binnenmuren ontstaan. Het probleem is opgelost maar de muren moeten opnieuw gespoten worden in wit RAL 9010. De muren zijn uitgevoerd in glad stucwerk. Bij 1 raam moet ook het stucwerk zelf hersteld worden.

Waterschade muur en plafond herstellen

Ik heb na de hevige regenbuien veel waterschade aan de voorkant van mijn appartement ( 9 jaar oud). Schade zit aan de muren en het plafond, ook het plafond in de keuken is aangetast. Ik wil het graag laten herstellen door het te laten stucen, en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Graag ontvang ik een offerte.

Waterschade herstellen en stucen

Door water schade vanuit de badkamer leiding zijn de de plafonds en muren van begane verdieping en eerste verdieping beschadigd. Ik wil graag deze beschadigingen herstellen De oppervlakte is 80 m2. Werkzaamheden: - Stucen - Drogen - Verven

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Na de hevige regenval van vorige week hebben wij lekkage gehad vanuit de dakgoot, dit is in middels gemaakt maar we hebben op verschillende plekken waterschade. Wij zijn opzoek naar een partij die een waterschade rapport voor ons kan opstellen. de schade is in twee kamers op de muren, en plafonds. Plafond heeft zelfs even bolle plekken gegeven. op de beneden verdieping heeft het een zwarte plek gegeven op de houten vloer.

Muur en vloer herstellen na waterschade

We hebben onlangs lekkage gehad. Het gaat om lekkage in de trapkast. Iemand komt vandaag om de lekkage te verhelpen. Graag de waterschade herstellen op de begane grond. Het gaat om lekkage in de trapkast, vloertegels los, voegen vloertegels woonkamer los/wit, muren nat geworden waardoor behang los laat. Is nu sprake van hoge luchtvochtigheid en schimmel in huis. Hoogstwaarschijnlijk moeten vloertegels/vloerverwarming eruit om alles goed te laten drogen alvorens er begonnen kan worden met herstel. Gaat woonkamer van 30 m2 vloer. Het is een vloertegels. Als de vloer opengebroken worden, moet er gedelfd moet worden. Het gaat oom de begane grond. Schade moet opgemeten worden en rapport worden uitgebracht.

muren stucen na waterschade

Zolder heeft waterschade gehad, de muren moeten opnieuw met gips gerepareerd worden en daarna met stuc afgewerkt worden, daarnaast moeten ook een aantal houtdelen verwijderd worden en vervangen worden. Als dit alles gerepareerd is moet alles afgewerkt worden met verf en latex. Gaat om een verzekeringskwestie.

Partners

Partners van Casius