Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor waterschade onderburen:

Waterschade onderburen

Door een lekkende kraan in de keuken hebben mijn onderburen waterschade aan het plafond en een ingebouwde kast. Het oppervlak is maximaal 4 m2. Zij eisen een onafhankelijk rapport van een erkend schade expert. Nu ben ik op zoek naar het juiste bedrijf en de kosten hiervan. Het gaat dus voor de duidelijkheid om de woning van de buren, ze hebben vlekken op het plafond die weg moeten.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterschade onderburen uit heel Nederland:

Vloer herstellen bij waterschade

Ik heb een schade rapport en bijbehorende kosten indicatie nodig voor mijn inboedelverzekering. Schade ontstaan door probleem verwarmingsbuizen bovenburen waardoor er roestig water langs buizen naar mij en onderburen liep. Over een gebied van ongeveer 1,50 meter bij 1,50 meter is er schade ontstaan aan het laminaat. Vooral bij de naden is het laminaat gaan wijken. Alvast hartelijk bedankt!

Voegen en kitten en gescheurde tegelwerk in de badkamer

Ik ben op zoek naar een badkamerspecialist die mijn badkamer waterdicht kan maken. Mijn onderburen hebben waterschade opgelopen. Volgens lekdetectiebureau dient het kit-, voeg- en gescheurde tegelwerk aangepakt worden.

Waterschaderapport maken voor de verzekering

Vanuit mijn badkamer door s-koppeling lekkage in mijn keuken wat ook naar mijn onderburen is gegaan. De lekkage is gestopt. Voor verzekering moet ik een offerte opmaken van de opgelopen schade en herstelkosten. Het gaat om het laminaat dat in de keuken doorloopt door het appartement. Het laminaat heeft waterschade tot in de woonkamer. De hele woning is 52 m2. Het gaat om vervangen laminaat, plinten en ondervloer. Verder lekkage aan kraan gehad *dachten eerst dat de waterschade daardoor kwam*. Het vocht is getrokken in de onderste keukenkastjes en werkblad. Het betreft drie keukenkastjes en vervangen werkblad. Graag ontvang ik een offerte voor deze werkzaamheden. Na akkoord van de verzekeraar kan het herstel worden uitgevoerd.

Schadeherstel bij onderburen na lekkage

Wij hebben lekkage gehad door een kapotte s-koppeling. Hierdoor is er waterschade aan het plafond van twee onderburen en nog een muur bij een van die buren. Die plafonds en de muur willen wij laten repareren en of vervangen en schilderen.

Balkon met lekkage herstellen

Ik bewoon de 1e en 2e etage in een pand uit de 20er jaren. Mijn onderburen hebben momenteel waterschade aan hun plafond, net onder mijn balkon van de 1e etage. Kennelijk lekt het daar ergens naar binnen. Bij mij is geen schade zichtbaar. De balkonvloer is van beton, de gevel is van gemetselde bakstenen. Mogelijk dat het ergens bij de aansluiting lekt. Er is al heel lang geen onderhoud aan gepleegd. Graag laat ik de oorzaak zo snel mogelijk opsporen en verhelpen.

Hoi, Ik heb waterschade bij mijn ...

Hoi, Ik heb waterschade bij mijn onderburen gemaakt. Deze waterschade is door de VOC vastgesteld dat deze uit mijn badkamer komt. Het gaat hier dus om reparatiewerk van deze waterschade in mijn badkamer. Mijn badkamer is 2 vierkante meter groot. Ik moet verschillende offertes ontvangen om de reparatie te laten vergoeden door mijn opstalverzekering. Dus eerst offerte waarna uitvoering. Alvast bedankt! Groet,