Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Breda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Breda heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Breda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Breda of directe omgeving.

2408 klanten uit Breda bevelen een bij Casius in Breda aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Breda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: droog maken van de kruipruimte, waterschade herstellen (vocht ontrekken), vochtproblemen aan muur oplossen, rapport waterschade, ventilatie kruipruimte, ventilatiegaten roosters kruipruimte, waterschade badkamerplafond herstellen, lekkage aan plafond verhelpen, waterschade tegelvloer rapport maken voor de verzekering, buitenmuren kruipruimte vertonen schimmelplekken, ventilatie kruipruimte weer in orde maken tbv vochtige muren, waterschade plafond en wanden herstellen, vocht detectie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Breda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Breda:

Constateren waar vochtproblemen begane grond vandaan komen

Wij hebben vocht onder het laminaat in de huiskamer. Er ontstaan gaten in het laminaat. Ik zoek een specialist die kan constateren wat er mis is en wat er hersteld moet worden. Er is een kruipruimte van ongeveer 30 m2 aanwezig.

Constateren waar vochtproblemen begane grond vandaan komen

Wij hebben vocht onder het laminaat in de huiskamer. Er ontstaan gaten in het laminaat. Ik zoek een specialist die kan constateren wat er mis is en wat er hersteld moet worden. Er is een kruipruimte van ongeveer 30 m2 aanwezig.

Plafond herstellen na waterschade

Wil graag mijn plafond laten herstellen ivm waterschade. Is een plek van 90 cm bij 50 cm. Plafond is van gips en er zit stucwerk op. Wat gaat dit ongeveer kosten, graag wat details. Bedankt alvast.

Waterschade vlekken verhelpen

Ik heb door kapotte dakpannen, lekkages gehad in 2 slaapkamers. De vlekken die achter zijn gebleven moeten opnieuw gestuct of behangen worden. Ik hoor graag wat dit kost.

Lekkage plafond herstellen

In de woonkamer kwam het water in een hoek naar beneden gestroomd. nu zitten er stukken plafond los en schimmel in de hoeken.

Waterschade aan muren door lekkage

Ik heb lekkage met gele strepen aan mijn keuken plafond (8 x 3,5 meter, en 1 muur (4 m x 3,5 m) en een andere muur (14 m x 3,5 m) , 1 muur 4 m x 3,5) Ik wil dit laten verhelpen.

Waterschade onderburen

Door een lekkende kraan in de keuken hebben mijn onderburen waterschade aan het plafond en een ingebouwde kast. Het oppervlak is maximaal 4 m2. Zij eisen een onafhankelijk rapport van een erkend schade expert. Nu ben ik op zoek naar het juiste bedrijf en de kosten hiervan. Het gaat dus voor de duidelijkheid om de woning van de buren, ze hebben vlekken op het plafond die weg moeten.

Lekkage en vochtschade muur met spoed herstellen

Vochtschade in gang, waarschijnlijk in (tegel) vloer en enkele muren. In kaart brengen van oorzaak, deze herstellen en de schade in vloer, tegels en muren opknappen. De vloer is bij elkaar 3 m2 , en de muren zijn bij elkaar 2 m2.

Ventilatie in de kruipruimte aanbrengen

Ik zoek een aannemer die in onze woning een ventilatieschacht kan maken ten behoeve van ventilatie van de kruipruimte. Er hangt momenteel namelijk muffe/onaangename geur in het huis die volgens ons uit de kruipruimte komt. Er zijn in onze kruipruimte geen (of misschien 1 (? )) ventilatie roosters aanwezig.

Muren injecteren tegen optrekkend vocht

In verband met een renovatie en het vervangen van een houten vloer door een betonvloer moeten de wanden behandeld (injecteren) worden tegen optrekkend vocht. Op ongeveer 1/3 van de muren is overduidelijk te zien dat er een probleem is met optrekkend vocht. Op de overige 2/3 is er geen zichtbare schade. Ik zoek een vakman die dit professioneel en voor altijd kan oplossen. En die hier ook een hele goede garantie op geeft. Alle materialen en werkzaamheden wil ik laten aanschaffen en uitvoeren door de vakman (af kappen van muren, injecteren, anti zouten behandeling). Wel wil ik graag meteen informatie over hoe lang het duurt tot ik de muren kan laten stucen en schilderen. Het betreft ongeveer 60 meter muur.

Vochtprobleem binnenmuren serre verhelpen

Omdat er op verschillende plekken schimmel ontstond, heb ik geprobeerd dat gedeelte schoon te maken en de kieren te purren. Helaas nu het weer regent heb ik opnieuw vochtproblemen. Wie kan mij helpen hiermee? Zie foto’s.

Waterschade herstellen

Ik heb op 2 plaatsen in de gang schimmel door lekkage. De lekkage is inmiddels verholpen, en nu wil ik de vlekken weg laten halen.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Waterschade aan plafond en houten vloer. Ik heb 2 vierkante meter houten vloer beschadig door water. Ongeveer 2 - 3 vierkante plafond door water beschadig en water vlekken.

Ventilatie in de kruipruimte aanbrengen

Onze woning is voorzien van een kelder met aangrenzende kruipruimte. Op dit moment wordt niet naar behoren geventileerd, zodoende willen we hier graag ventilatie laten voorzien. De afmetingen van de kelder zijn: 3,7 x 2,95 x 1,65 meter.

Stankoverlast en ingezakte vloer controleren en oplossen

Afgelopen winter hadden we twee keer een periode van een aantal weken met enorme stank (dode muizenlucht of iets) in de woonkamer. Dit werd erger als de verwarming aan ging. Aan de kant waar de geur vandaan komt, zijn hele grote spleten in onze houten vloer ontstaan en de vloer zakt ook echt een beetje in als je daar gaat staan. Nu is de geur sinds een paar dagen weer terug. Het zit alleen aan de voorkant van het huis. Is er een bedrijf die kan komen kijken wat er aan de hand kan zijn?

Muffe lucht in de gang onderzoeken

Wij hebben regelmatig een muffe geur in de hal maar kan de oorzaak niet lokaliseren. De kruipruimte lijkt niet heel vochtig. Ik zou graag de oorzaak willen laten achterhalen en vervolgens dit oplossen. Kunt u dit onderzoeken en oplossen en wat zou dit kosten?

Schaderapport maken van lekkageschade onder het dak

Ik heb bij mijn verzekering een schade aan het dak gemeld. Nu vragen ze om foto's, een gedetailleerde oorzaak en een gespecificeerde herstelofferte? De eerste 2 vragen kan ik zelf wel voor zorgen, maar voor een herstelofferte heb ik een deskundige nodig en ik heb geen flauw idee hoe dat in zijn werk gaat? Het dak is op een bepaalde plaats verzakt, tenminste zo lijkt het, waarschijnlijk ontstaan doordat er een aantal jaren voorheen een lekkage zat waardoor het hout goed nat is geworden, die lekkage is opgelost. De pannen hangen in de dakgoot. Nu zijn we van plan om daar waar het dak is verzakt er een dubbele dakkapel te laten plaatsen, dus we hebben enkel een rapport nodig om nog wat terug te krijgen via de verzekering. Ik weet niet wat er mogelijk is in deze en of dit rapport ook kosten met zich meebrengt?

Huis op schimmel en houtworm controleren

Wij willen onze aangekochte woning laten controleren op schimmel en houtworm (in het dak en eventueel de muren).

Ventilatie in de kruipruimte aanbrengen

Er is optrekkend vocht geconstateerd op de begane grond. Het optrekkende vocht wordt veroorzaakt door de capillaire werking van de gemetselde wanden. De houten plinten zijn visueel gezien nog niet aangetast. Het wandtegelwerk zit vast. Wel is er een lichte afkrijting plaatselijk zichtbaar op de wanden in de woonkamer. Ventilatieroosters zijn beperkt aanwezig omdat deze deels bedekt zijn middels bestrating. Daarom zie ik graag een offerte voor het vrijmaken van de ventilatieroosters. Aan de achterzijde is een nieuw kozijn geplaatst. Hierdoor is ventilatie van de kruipruimte komen vervallen. Deze dient alsnog aangebracht te worden. De kruipruimte is niet toegankelijk via een luik, deze mag wel gemaakt worden.

Vochtdetectie in de gevel uitvoeren

Ik wil exact laten bepalen wat de oorzaak is van een lekkage aan de gevel van een pand. Ik wil graag een lekkage detectie rapport laten opstellen en de lekkage laten verhelpen.

Oorzaak van vocht achterhalen

Opdrachtomschrijving: achterhalen oorzaak van vocht bij plint. Betreft een muur haaks op buitenmuur en grenzend aan de badkamer.

Vochtprobleem muur verhelpen

In het halletje hebben wij last van optrekkend vocht. Het betreft een oud huis aan de singel. Volgens de aannemer betreft het vocht uit de grond. Met de leidingen is niks mis. Kunt u dit voor ons oplossen?

Grondwater in de kelder

Onze kelder heeft in de winter onder water gestaan, maar toen het grondwater gezakt was hadden we geen overlast meer. Wij willen dit graag voor de volgende winter opgelost hebben.

Optrekkend vocht vanuit de kruipruimte

Mijn kruipruimte in woonkamer was erg vochtig, tot schimmel en rottende balken aan toe. Al het hout is nu verwijderd en de woonkamer ligt dus open. Er komt nu een betonnen vloer. Een binnenmuur (9 meter lang) heeft last van optrekkend vocht zodat het stucwerk daarop loslaat. Dit wil ik graag oplossen. Voor of na het storten van de betonnen vloer. In een slaapkamer boven heb ik last van doorslaand vocht in de muur, met name in de winterperiode, over de lengte van 5 meter.

Waterdicht maken van de kelder

Wij hebben een betegelde kelder van 1x2, zo'n meter diep in Breda. Toen we het huis kochten bleek dat de kelder (bij hoog water) onder water kwam te staan, zo'n 8 cm grondwater. Mijn vader dacht dat als je de vloer gewoon wat hoger zou leggen, het grondwater niet hoger zou komen. Vorig jaar heb ik de hoeken afgewerkt, met een of andere afdichtingspasta en daaroverheen dus 15-20 cm beton gestort, in de veronderstelling dat beton bij die dikte ook waterdicht zou moeten zijn. Ik heb het beton nog afgewerkt met Moxilon (van Borel, omdat we dat nog hadden). Deze week zag ik dat hij weer onder water staat 8-10 cm. Dus hoger als eerst, terwijl er zo'n 20 cm beton bij is gekomen. Wat zijn goedkope oplossingen, om het water dicht te krijgen (zonder heel de kelder dicht te hoeven storten)? Ik verneem graag uw reactie.