Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Weert te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Weert heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Weert u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Weert of directe omgeving.

386 klanten uit Weert bevelen een bij Casius in Weert aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Weert bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: keldervloer en muren vochtbestendig maken zodat het bewoond kan worden, plafond en muren herstellen na lekkage, waterschade herstellen aan vloer, plafond en muren, een wand opnieuw stucen na lekkage, een vochtinspectie in de kruipruimte voor de vloerbalken, waterschade keuken, vochtprobleem 19 eeuwse gevelmuur herstellen met stucwerk, ventilatie in de kruipruimte aanbrengen, vocht plafond en wand, waterschade rapport maken voor de verzekering, een camera inspectie uitvoeren onder de vloer, nieuwe coating aanbrengen op een balkon, zwamsanering en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Weert staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Weert:

Kruipruimte ventileren

Ik wil de kruipruimte van de tussenwoning ventileren. Dit is in verband met de vochtproblemen. De kruipruimte is 40 m2 en de hoogte een halve meter.

Ventilatie aanbrengen in de kruipruimte

Onze kruipruimte is erg vochtig waardoor er schimmel is ontstaan. Wij hebben geconstateerd dat er geen beluchting is waardoor het vocht dus niet weg kan. Wij willen dus graag ventilatie in de kruipruimte aan laten brengen.

Vochtprobleem verhelpen

Vocht probleem oplossen: circa 20 m2 wand is vochtig. De onderkant van de muur, het lijkt op optrekkend vocht. Er zit geen kruipruimte of kelder onder.

Vocht via het balkon in de woonkamer

In het plafond van de woonkamer zitten vochtplekken met schimmel. Zeer waarschijnlijk komt dit via het er vlak boven liggende balkon. De afvoer van het balkon is erg klein en daardoor regelmatig verstopt. Met als gevolg dat er water op blijft staan. Dit gaat dan via de muur of onder het lood door en trekt in het plafond van de woonkamer. Het balkon is ongeveer 2 bij 4 meter groot.

Water in de kelder na regen

Vanaf oktober heb ik na iedere regenbui water in mijn kelder staan. Het gaat om een woning uit 1947. * Gevraagd: offerte voor verzekering om dit probleem te verhelpen. Er is een foto beschikbaar.

Oorzaakbepaling van een vochtprobleem

In de praktijk staat sinds kort schimmel op de muur en komt de PVC-vloer bol te staan. Het betreft de wanden en de vloer van de gehele ruimte, deze is ongeveer 25 m2. We willen graag weten waar vandaan en hoe dit komt en wat de gebruikelijke acties zijn om dit op te kunnen lossen. Het betreft een probleemanalyse/rapport, dat wij door u willen laten opstellen. Graag zouden wij een offerte krijgen met de kosten voor dit rapport en een eventuele datum waarop het onderzoek zou kunnen plaatsvinden.

Lekkage aan keldermuur verhelpen

We hebben een kelder met een raam. Aan de buitenkant van het raam zit een koekoek. Boven het raam aan de buitenkant zit een trespaplaat. Als het veel regent komt er water tussen de trespaplaat en muur uit en loopt de koekoek vol. Vanuit de koekoek loopt het water tussen het raam en het raamkozijn door en dus de kelder in. We willen graag dat iemand komt kijken wat er precies aan de hand is en wat er aan gedaan kan worden.

Kelder waterdicht maken

Kelder waterdicht maken. Hoogte 1.75 meter, breedte 3.50 meter en lang 5.70 meter. Alle muren moeten behandeld worden.

Kelder van binnenuit waterdicht maken

Kelder van binnenuit waterdicht maken. Muur van 6,7 m x 1,8 m (hoogte), 12 m2. Werkzaamheden betreffen: - stucwerk verwijderen, rand vloertegels verwijderen, trap verwijderen - verschillende lagen aanbrengen incl. laatste laag fijnstucwerk Graag offerte inclusief BTW (huis veel ouder dan 2 jaar) Zie ook bijgevoegde foto's

Vochtproblemen in muren verhelpen

Vochtproblemen in de muren. Het huis is geisoleerd met korrels. Zwarte plekken in huis.

Vocht boven voordeur

Heb boven mijn voordeur last van vocht en weet niet goed waar het vandaag komt en hoe ik dit kan oplossen graag advies en een offerte. Het dak zit pas veel hoger. Misschien komt het van de badkamer (die zit er vlak boven), of van het afdakje. Tot nu toe geen oorzaak kunnen constateren. Ik zie plekken op de muur aan de binnenkant, door het stucwerk. Het stucwerk scheurt. De plek is 50 cm lang ongeveer.

Voorkomen van water in de kelder

Sinds een aantal weken staat er een plas water op de keldervloer van een van de 2 kelderruimtes. Ik vermoed dat het door de naad van een opstaande keldermuur lekt. Het huis en ik denk de kelder ook dateren van 1955. De kelder is voor de rest altijd prima droog geweest en wordt gebruikt als wasruimte.

geur in inloop kledingkast

Wij hebben sinds 1,5 jaar een ander huis en hebben heel veel verbouwd en hebben aan onze slaapkamer een ruimte die voorheen werd benut als bergruimte maar wij hebben daar een inloop kledingkast van gemaakt echter er hangt sinds die tijd een afschuwelijke geur die ook in de kledingstukken gaat zitten en we hebben al van alles geprobeert maar niets heeft tot een oplossing geleid.