Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor schimmelschade na lekkage herstellen:

Schimmelschade na lekkage herstellen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: - Het behang in 1 woonkamer en 3 slaapkamers moet vervangen worden. - De keuken moet in zijn geheel geverfd worden. - Plafonds van 5 a 6 kamers moeten ook geverfd worden. - Het hout op de vensterbanken in 5 kamers wil ik ook vervangen (indien nodig) als het rot is.
Onze klant uit Venray (Limburg) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schimmelschade na lekkage herstellen uit heel Nederland:

Schimmelschade na lekkage herstellen

In mijn washok is door een lekkage schimmelschade ontstaan aan de muren. Dit betreft een aantal grote plekken aan de onderzijde van de muren. Bijgevoegd foto's van de schimmel. Bij elkaar waarschijnlijk 2 a 3 m2. Graag wil ik dit op korte termijn laten verhelpen en een offerte om in te dienen bij de verzekering.

Opknappen na lekkage

Wij zouden graag een gratis en vrijblijvende offerte willen laten maken i.v.m. een schademelding bij onze verzekeringsmaatschappij. Enige tijd geleden hebben wij door een lekkage, water en schimmelschade gekregen in 3 kamers. Het gaat om vochtplekken op 3 plafonds (welke behandelt moeten worden tegen het doorslaan van vochtplekken en daarna van latex moeten worden voorzien). En in 3 kamers vocht c.q. schimmelplekken ook behandelen tegen doorslaan (wellicht ook de onderlaag (stuc/ gipsplaat) vervangen, behangen met glasvezelbehang en daarna met muurverf behandelen. Eerst offerte verzekering en daarna uitvoering.

Graag wil ik een offerte ontvangen ivm ...

Graag wil ik een offerte ontvangen ivm onstane schimmelschade en vlekken op het plafond en muur nav een lekkage op het dak. Oppervlakte is ongeveer 35m2. Vlekken moeten verwijderd worden incl schimmelvlekken en muren moeten opnieuw in huidige kleur geverfd worden.