Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Venray te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Venray heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Venray u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Venray of directe omgeving.

137 klanten uit Venray bevelen een bij Casius in Venray aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Venray bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: vochtproblematiek oplossen, kruipruimte droogmaken, reparatie lekkage serre, schimmel in de kruipruimte verwijderen en behandelen, ventilatie in de kruipruimte aanbrengen, lekkage/vocht Hal, ventilatie kruipruimte aanbrengen herstellen, herstelwerkzaamheden na lekkage in de vloer op zolder, waterschade rapport maken, lekkage houten erker, herstel waterschade vloer, balkon waterdicht maken, ventilatie in de kruipruimte aanbrengen, waterschaderapport voor verzekering opstellen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Venray staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Venray:

Schimmelschade na lekkage herstellen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: - Het behang in 1 woonkamer en 3 slaapkamers moet vervangen worden. - De keuken moet in zijn geheel geverfd worden. - Plafonds van 5 a 6 kamers moeten ook geverfd worden. - Het hout op de vensterbanken in 5 kamers wil ik ook vervangen (indien nodig) als het rot is.

Hoog vochtgehalte in de woning

Vocht aan woning heel erg

Schimmel in de woonkamer verwijderen

In de woonkamer zijn schimmelplekken op de binnenmuur. De schimmel zit op 3 plekken en dient te worden verwijderd.

Schimmel in de slaapkamer

Mijn vriend en ik hebben een huis gekocht en kwamen er van de week achter dat er schimmel zit in de slaapkamers op de muur. Navraag gedaan en volgens de verkopers is er een aantal jaren geleden lekkage geweest aan de dakgoot. De schimmel blijft terugkomen. Het gaat niet om de buitenmuren, maar om de muren na de buren toe. Het gaat om 2 slaapkamers, aan 2 kanten van het huis. Aan een kant grenst het aan een onbewoond huis aan de andere kant aan een bewoond huis. Wat zou er moeten gebeuren om de schimmel weg te krijgen en wat zijn de kosten?

Witte uitslag voorgevel

Hallo, Zie bijgevoegde foto van onze woning. Deze woning is in 2003 gebouwd. De voorgevel heeft een ZO ligging. Ik zou graag van jullie een advies/offerte ontvangen voor het herstellen van de voorgevel. De zijgevels (niet helemaal goed zichtbaar) zijn netjes op kleur gebleven. Graag uw advies c.q. offerte.

vochtbehandeling van kelder

vochtbehandeling van kelder