Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor keldervloer en muren vochtbestendig maken zodat het bewoond kan worden:

Keldervloer en muren vochtbestendig maken zodat het bewoond kan worden

Ik wil de keldervloer en keldermuren vochtbestendig laten maken. Zo kan ik het bewoonbaar maken. De hoogte is namelijk 2,10 meter hoog. Betreft een jaren 50 woning met een kelderoppervlak van ongeveer 135 m2. Ik laat mij graag adviseren over de mogelijkheden.
Onze klant uit Valkenburg (Limburg) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keldervloer en muren vochtbestendig maken zodat het bewoond kan worden uit heel Nederland:

kelder waterdicht maken

In mijn kelder komt bij nat weer altijd een laagje water die wanneer het droog is weer weg gaat. Ik wil een partij vinden die dit voor mij kan localiseren en op kan lossen. Het oppervlakte van de keldervloer is 240 x 500 cm en hoogte muren 170 cm. Drie scheuren in muren en tegelvloer op bodem waardoor lekkage niet te constateren is.

Keldervloer betegelen, plafond en muren schilderen

Ik ben op zoek naar iemand die voor mij de vloer van een kelderkamer kan betegelen. De tegels zijn al aanwezig. De vloer is 4 x 4 meter. Verder wil ik graag de muren en het plafond schilderen. De muren zijn van gemetselde stenen die al eens geverfd zijn. Het plafond is van beton.

Kelder onder een tussenwoning bouwen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1954 en krijgen daarvan op 25 juli de sleutel. Wij willen graag een kelder onder onze nieuwe woning laten maken en zijn benieuwd hoeveel dit ongeveer gaat kosten en wat er bij komt kijken. Ons idee is om de kelder gedeeltelijk onder onze woning en gedeeltelijk onder de achtertuin te leggen. Op het tuingedeelte willen we dan deels een uitbouw en deels een vlonder leggen.We willen ook daglichttoetreding in de kelder. Ik heb de volgende informatie voor u: - de woning staat op houten palen en is tussen de zijmuren 4.77 meter breed - de woning wordt geheel gerenoveerd, de vloer kan dus open. - er is sprake van grondwater tot boven de vloer van de kelder - de muren lopen niet diep de grond in (niet tot aan het niveau van de keldervloer). - we willen een kelder, 5.8 meter onder het huis en 4 meter in de tuin, en met een maximale breedte die mogelijk is - Plafondhoogte zou ongeveer 2.40 meter kunnen worden Deze maten kunnen we aanpassen als dat slimmere of meer voordelige oplossingen oplevert. De kosten zijn voor ons van belang, we kijken daarom graag met u naar een slimme (economische) oplossing. We hebben een globale schets die we kunnen mailen. We horen graag van u welke mogelijkheden u ons kan bieden.

Keldervloer betegelen en plafond en muren schilderen

Ik ben op zoek naar iemand die voor mij de vloer van een kelderkamer kan betegelen. De tegels zijn al aanwezig. De vloer is 4 x 4 meter. Verder wil ik graag de muren en het plafond schilderen. De muren zijn van gemetselde stenen die al eens geverfd zijn. Het plafond is van beton.

Kelder aanpassen en klein timmerwerk

Ik heb onder de trap een kleine kelder, waar een vochtprobleem is. De muren zijn onlangs behandeld, maar het vocht kruipt toch weer omhoog. Ik overweeg nu om de keldervloer te laten ophogen en indien mogelijk vochtvrij te laten maken. Mijn buren hadden hetzelfde probleem en hebben er beton in laten storten. Hun vochtprobleem is nu opgelost. Ik denk zelf aan het maken van een houten vloer op dezelfde hoogte als de vloer in de gang. Ook wil ik in de kelderkast die zo ontstaat dan enkele planken laten plaatsen. Verder ontbreekt in de gang een deurtje voor de meterkast. Ik heb hiervoor al een plank en een pianoscharnier liggen. Verder heb ik hier en daar wat kleine ontbrekende plinten die geplaatst moeten worden. Ook hiervoor heb ik nog materiaal liggen. Ik maak graag een afspraak zodat de situatie hier even kan worden besproken en ontvang daarbij graag uw advies en een prijsopgave.

Vocht in de kelder tegengaan

Wie kan er helpen met het opsporen van de oorzaak van vocht in de kelderhoek via de muren tot ongeveer 1.50 meter hoogte na hevige regenval? Er lijft ongeveer 1-2 centimeter water in de hoek van de kelder staan. Het lijkt erop dat dit grondwater is, want dit trekt niet zelf weg. Er is schimmel op de muur aanwezig door de hoge vochtigheid. De keldervloer is ongeveer 4 x 4 meter groot en van beton.

Vochtexpertise en souterrain waterdicht maken

Wij zijn de 2e bewoners van een splitlevel woning, een "modern grachtenpand". Wij hebben de woning 1,5 jaar geleden laten verbouwen en daarbij toen het souterrain laten uitgraven en er een kelder laten maken, geheel volgens de bouwvoorschriften. De kelder meet 4,5 x 4,5 meter en is 240 cm diep. Na de bouw bleek de kelder niet goed waterdicht en dit hebben wij door de aannemer laten oplossen. Hij heeft de muren geïnjecteerd en de wanden daarna met 3 lagen afgesmeerd. Dit leek voldoende, tot deze week een enorme hoosbui het grondwaterpeil zodanig verhoogde, dat er toch bij de keldervloer weer water naar binnen kwam. Wij willen nu door een aannemer die ervaring heeft met onderkelderen een afdoende oplossing laten verzorgen. Wij willen graag een onafhankelijk onderzoek met een offerte voor de te nemen maatregelen. Door werkzaamheden ben ik telefonisch slecht bereikbaar, maar ik reageer altijd op een sms-bericht of email, zodat we een afspraak kunnen inplannen.

Herstelwerk na wateroverlast in de kelder

Het betreft herstelwerkzaamheden na wateroverlast in de kelder, de kelder is nu weer droog. De kelder heeft een vloer oppervlakte van ongeveer 14 m2 en is ongeveer 1.85 meter hoog. Stukjes muur dienen opnieuw gepleisterd te worden. Alle muren voorzien van latex (of een ander vochtwerend product). Keldertrap met 10 treden opnieuw voorzien van betonverf. Keldervloer eventueel voorzien van nieuwe toplaag.

Keldervloer waterdicht laten maken

Wij hebben een jaren 30 woning met een kelder waar water in staat. Nu hebben we een dompelpomp gekocht en aangesloten, maar binnen een zeer snelle tijd staat er weer water in de kelder. Wij zijn zelf al bezig met de kelder: muren waterdicht maken met speciaal spul, maar weten niet goed hoe we de vloer (waar het vandaan lijkt te komen) moeten aanpakken. Het zou fijn zijn als er iemand langs zou kunnen komen om vrijblijvend te komen kijken naar onze kelder en vast stellen wat het probleem is.

Vocht in kruipruimtes en schimmel in de muren

Sinds 2010 hebben we steeds meer last van schimmel. Op muren en gipsplaten. Het is duidelijk dat er te weinig ventilatie in de kruipruimte is. Het is een woning uit 1900. Niet overal zijn de kruipruimtes even diep. Er zit onder de achterkamer ook nog een kleine kelder. Keldervloer is droog wanden zijn matig vochtig. Bij de voordeur, waar de ventilatie het slechtst is, zijn de vloerbalken al aangetast. Wij denken zelf dat er meer ventilatiegaten gemaakt moeten worden, eventueel schelpen of ander materiaal gestort moet worden en eventueel vloerisolatie.