Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Sittard te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Sittard heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Sittard u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Sittard of directe omgeving.

440 klanten uit Sittard bevelen een bij Casius in Sittard aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Sittard bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: mergelkelder vochtvrij maken +stukje beton reparatie, plafond, electra, vloer herstellen na waterschade, een vochtinspectie in de kruipruimte voor de vloerbalken, optrekkend vocht + zwam in vloer, vocht in kelder verhelpen, vochtprobleem nieuwbouwmuur detecteren en oplossen, schimmelprobleem oplossen muur na lekkage, schimmel laten verwijderen, ventilatie kruipruimte controleren, schuur isoleren, ventileren en vochtvrij krijgen, lekkage serre verhelpen, waterschade rapport, oplossing vochtige muur, ventilatiegaten en roosters in kruipruimte maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Sittard staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Sittard:

Schimmel schade verhelpen

Schimmel schade aan plafond en behang en gordijnen ik wil graag de schade laten bepalen en waardoor het komt en eventueel laten herstellen

Vochtexpertise en probleem verhelpen bij een woning

Ik heb mijn droomhuis gevonden net over de grens van Nederland/Duitsland in - Millen-Bruch - Duitsland. Op de begane grond bevindt zich vocht. Ik wil graag door een expert mijn woning laten controleren. De woning is door een bedrijf gemaakt maar later is er op de begane grond een vochtprobleem ontstaan. Het bedrijf is inmiddels failliet gegaan. Ik wil weten of ik in de toekomst weer problemen krijg of de rest van de bouw wel goed is gedaan. Ook wil ik graag weten hoeveel het gaat kosten om het vochtprobleem te verhelpen op de begane grond. Aanstaande donderdag heb ik nog een bezichtiging ingepland, in de middag. Het zou super fijn zijn als u dan mee zou kunnen komen.

Lekkage laten achterhalen

Er komt veel vocht door de muur. Deze buitenmuur heeft veel regenwater gehad, maar het ligt ook onder de douche en een schuin dakje. Wij willen graag achterhalen waar de lekkage vandaan komt.

Schimmelbehandeling in de badkamer

De plafond van mijn badkamer is beschimmeld. Graag zou ik een prijsindicatie willen weten hoeveel het gaat kosten voor deze behandeling.

Lekkage opsporen en verhelpen

Ik heb op een binnenmuur vochtvlekken zitten. De muur bevind onder een plat dak. Graag wil ik de lekkage verhelpen

Kelder impregneren

Betreft enkele m2 kelderruimte die geïmpregneerd dienen te worden i.v.m. waterdoorlating bij langdurige regenbuien. Gemetselde bakstenen gevel.

Vochtprobleem in de kelder verhelpen

Door de hevige regenval is de kelder ondergelopen door grondwater en tevens zit er vocht in de muren van de kelder. De oppervlakte is ongeveer 4 bij 3 meter.

Vocht in muur bijbouw en kruipruimte

We zijn op zoek naar een vochtexpert die de oorzaak van vocht in de muur in de bijbouw (beneden verdieping) en de kruipruimte kan onderzoeken en daarnaast natuurlijk een oplossing kan aandragen. De muur is ontzettend nat aan de buitenkant en aan de binnenkant bevinden zich nu ook vochtplekken. Daarnaast is de kruipruimte ontzettend vochtig terwijl er genoeg ventilatie aanwezig is. Het lijkt niet aan de grond te liggen, want de omliggende buren hebben hier geen last van. We zouden graag zo snel mogelijk gebruik maken van uw diensten. Het gaat om een nog aan te kopen woning, maar we willen graag weten wat de kosten zijn als we de vochtproblemen laten verhelpen.

Vocht in kelder door waterput

Er is een open waterput in de kelder, onder de winkel. Momenteel hangt er in de put een dompelpomp, die het overtollig water afvoert. Willen de kelder gaan gebruiken als proef- en cursuslokaal. Hoe kunnen we permanent ervoor zorgen dat we geen wateroverlast en vochtproblemen meer hebben. We zoeken een vakman voor advies en uitvoering.

Vochtdoorslag verhelpen

Voor ons nieuwbouwwoning in Sittard zijn wij op zoek naar aannemer die vochtdoorslag in de gevel verhelpen kan.

vocht bestrijden

Last van schimmelvorming en vocht binnen op de muren.

Er is een vochtprobleem bij de ...

Er is een vochtprobleem bij de voorgevel. Er komt wel vochtigheid naar binnen maar niet zoveel dat het riekt of schimmels vormt. Hoogstwaarschijnlijk moet er gegraven en gebroken worden waarna alles weer opgebouwd moet worden. Misschien moet er ook gewerkt worden aan de fundering aan de voorkant van de woning.