Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Roermond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Roermond heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Roermond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Roermond of directe omgeving.

418 klanten uit Roermond bevelen een bij Casius in Roermond aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Roermond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: wanden en vloer woning vervangen en afvoeren, vochtschade woning herstellen, herstellen van waterschade in woonkamer (plafond/muur schilderen), woonkamer plafond en wand herstellen, vocht in houten chalet, vochtmeting in huis, waterschade aan plafond herstellen, lekkage in de serre opsporen en verhelpen, waterschade repareren na een lekkage en oorzaak lekkage, lekkage badkamer/zolder verhelpen, kruipruimte met water herstellen, lekkage door stucwerk heen, lekkage in de serre traceren, herstel plafonds, behang betimmering na waterschade, schimmel in de kelder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Roermond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Roermond:

Opnieuw behangen van muur na vochtschade

Ik heb schade aan het plafond en muur door een inmiddels verholpen lekkage bij de bovenburen. Het betreft een muur van ongeveer 3 meter breed met glasvezelbehang. Dit moet opnieuw behangen worden.

Waterschade herstellen

Ik wil graag mijn plafond bij de trap laten herstellen. Zie fotos. In ieder geval de plaat vervangen.

Waterschade herstellen

Wij hebben in onze winkel waterschade gehad door een lekkage veroorzaakt door de storm die zondagnacht over roermond is geweest. Nu stinkt ons hele magazijn naar vocht en hangt er een enorme stinklucht. Het tapijt is helemaal nat en de houten planken waar de schoenen opstaan zijn ook doorweekt. Graag ontvangen wij een passende offerte voor dit probleem het gaat om een ruimte van ongeveer 60 - 70 m2

Kruipruimte vol met water en afvoerbuis vervangen

De kruipruimte zit vol met water, de afvoerbuis is kapot daardoor is lekkage op plafond. Ik moet zo snel mogelijk offerte hebben voor verzekering.

Bedrijfspand controleren op schimmel

Wij hebben in ons bedrijfspand een aantal muren die nat zijn van binnen door de hevige regenval. Wij willen graag laten controleren of er schimmel in het gebouw zit door dit vocht en of wij binnen veilig zitten. Het betreft een pand van 30 bij 30 meter en heeft 2 verdiepingen.

Vochtige kruipruimte ontvochtigen

Gaarne offerte of contact over dit probleem.

Vocht en schimmel in huis tegengaan

We hebben op de koude punten in huis vocht en schimmel.

Vochtprobleem in buitenmuur aanpakken

Ik ben werkzaam bij de beheerder van een appartementencomplex. Op de begane grond ligt een appartement met een slaapkamer waarvan de buitenmuur een vochtprobleem heeft. In het voorjaar van 2015 is er aan de buitenzijde een wand tegenaan geplaatst. Dit heeft het probleem helaas niet verholpen. Het vocht trekt naar binnen waardoor de hele muur vochtplekken vertoont. Graag laten wij de situatie nogmaals beoordelen en onderzoeken hoe dit probleem moet worden aangepakt. Wij ontvangen hiervoor graag een prijsopgave.

Ventilatieroosters aanbrengen

De bestaande ventilatieroosters van de kruipruimte iets hoger plaatsen.

Kelder waterdicht maken

Het waterdicht maken van onze kelder. De kelder is 6 x 8 meter en 3 meter hoog. Het is nu metselwerk en het lekt op meerdere plekken. Graag bespreek ik met u de mogelijkheden om lekkage tegen te gaan.

Schoonmaken en schimmelbestrijding in huis

Betreft schimmel in kruipruimte en woonkamer. We hebben een paar jaar een lekkage in de kruipruimte gehad en het vocht is uitgeslagen naar de buitenmuren en is opgetrokken naar de woonkamer er is dus schimmel op de woonkamervloer en wanden en de kruipruimte moet ook behandeld worden. Vloer van het woonoppervlak is 51 vierkante meter en de kruipruimte is 60 cm diep, 8.50 x 6 meter. In de kruipruimte komen luchtgaten. Dit is een huurhuis en wij moeten dat via de inboedelverzekering regelen. Graag had ik van u een prijsopgave wat dat ongeveer gaat kosten.

Vochtige kelder

We hebben een gewelfde kelder (baksteen gestuct) van ongeveer 9,5x5m die erg vochtig is. We zouden graag hebben dat de muren en vloer behandeld wordt tegen dit vocht zodat de kelder weer droog is.

Vocht in kelder

Problemen door vocht in kelder (baksteen). Woning is 100 jaar oud. Uitzoeken waar het vocht vandaan komt en bekijken wat er aan gedaan kan worden. Afmeting ongeveer 2 bij 4 meter.

Vochtproblemen in de kelder

Wij zoeken een oplossing voor vochtproblemen in de kelder. Aan de achterwand is doorslaand vocht. Mogelijk door weglekkend vijverwater van de buren. Graag willen we de oorzaak van dit probleem achterhalen en verhelpen. Gaat om 1 wand (2 bij 4 meter) in de kelder.

Bij de bouwtechnische keuring is ...

Bij de bouwtechnische keuring is gebleken dat er vocht in de muren zit. Er werd aangeraden de muren door te kappen. Ik ben op zoek naar iemand die dit op vakkundige wijze kan doen. Het gaat om twee muren met een lengte van 13 meter en 1 muur met een lengte van 7 meter.

stralen van de zijgevel, voegen en ...

stralen van de zijgevel, voegen en repareren kapote stenen. impregneren van de zijgevel en onderste gedeelte graffiti bestendig maken