Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor mergelkelder vochtvrij maken +stukje beton reparatie:

Mergelkelder vochtvrij maken +stukje beton reparatie

We hebben een jaren '30 huis met een mergelkelder die af en toe vochtig is. Kunt u aangeven wat de mogelijkheden zijn om deze vochtvrij te maken? Verder is er een stukje beton (plafond welke bijgewerkt/gerepareerd zou moeten worden. Mijn voorkeur heeft het eerst een mail bericht van de betreffende bedrijven te krijgen over de ervaring van betreffend bedrijf inz. mergelkelder in te kunnen schatten vooraleer we eventueel een afspraak maken.
Onze klant uit Maastricht (Limburg) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor mergelkelder vochtvrij maken +stukje beton reparatie uit heel Nederland:

Mergelkelder vochtvrij maken

Wij hebben een onderkelderd huis uit 1929 met mergelwanden en betonnen vloer. De noordzijde van de kelder, grenzend aan de straatzijde, is vochtig, met daar ook een gedeelte van de betonnen vloer. Dit willen we waterdicht/vochtvrij maken.

Mergelkelder vochtvrij maken

We hebben een jaren '30 huis met een mergelkelder die behoorlijk vochtig is. Kunt u aangeven wat de mogelijkheden zijn om deze vochtvrij te maken?

Vochtprobleem in mergelkelder oplossen

Ik wil weten hoeveel het kost om een kelder van 4 x 4 meter, gebouwd van mergel in 1937, vochtvrij te maken. Het betreft een hoekwoning, deze woning is nog niet aangekocht. Wij willen eerst weten hoeveel dit kost.

Mergelkelder vochtvrij maken

We bewonen een mergelhuis met mergelgewelfkelder met aangestampte lemen vloer 4 x 4 meter. De kelder is vochtig door grondwater, vocht trekt op in de noorder-buitenmuur. We willen graag weten wat het ongeveer kost om: 1- betonnen vloertje te storten; 2- de muren permanent van het vochtprobleem te verlossen; 3- of het mogelijk is er een (nieuwe) HR-combiketel te plaatsen.