Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Maastricht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Maastricht heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Maastricht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Maastricht of directe omgeving.

1304 klanten uit Maastricht bevelen een bij Casius in Maastricht aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Maastricht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: vloerbalken vervangen en zwambestrijding, kelder vochtdicht maken, kruipruimte isolatie, onderhoud voegen, ventilatiegaten kruipruimte tbv roosters tuingevel boren, schoonmaken/reinigen van de kruipruimte, verwijderen van de schimmel en vervangen van de rioolbuis, schimmel op beton, vocht in de gevel oplossen en mogelijk isoleren, laminaat vervangen, offerte waterschade laminaat, vochtplekken herstellen, lekkage, optrekkend vocht vanuit de kelder verhelpen, schimmel laten verwijderen + Schilderen, kelder waterdicht maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Maastricht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Maastricht:

Plancettenplafond vervangen

Ik ben op zoek naar iemand voor de vervanging van beschadigd plancettenplafond door waterschade. Het is 2,25 x 4,40 meter.

Mergelkelder vochtvrij maken +stukje beton reparatie

We hebben een jaren '30 huis met een mergelkelder die af en toe vochtig is. Kunt u aangeven wat de mogelijkheden zijn om deze vochtvrij te maken? Verder is er een stukje beton (plafond welke bijgewerkt/gerepareerd zou moeten worden. Mijn voorkeur heeft het eerst een mail bericht van de betreffende bedrijven te krijgen over de ervaring van betreffend bedrijf inz. mergelkelder in te kunnen schatten vooraleer we eventueel een afspraak maken.

Schimmel verwijderen in een fort

Ik wil graag schimmel laten verwijderen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 30m2. Het betreft de muren en plafonds van een fort

Ventilatie aanbrengen in de kelder

Wij hebben in kelder en willen hier graag een ventilatie in maken, om het vochtprobleem tegen te gaan. De kelder heeft een oppervlakte van 13,75 m2 en de maten zijn, 5,50 meter lang bij 2,50 meter breed en 2 meter hoog. Aan de voorzijde is direct toegang tot de straat kant.

Mergelkelder vochtvrij maken

Wij hebben een onderkelderd huis uit 1929 met mergelwanden en betonnen vloer. De noordzijde van de kelder, grenzend aan de straatzijde, is vochtig, met daar ook een gedeelte van de betonnen vloer. Dit willen we waterdicht/vochtvrij maken.

Schimmel verwijderen en ventilatie aanbrengen in de kelder

Het betreft een offerteaanvraag om ventilatie aan te laten brengen in de kelder en om eventueel de aanwezige schimmel te verwijderen. Er staat geen water in de kelder maar er is wel een oude waterpomp aanwezig die niet meer in gebruik is. Het betreft een mergel kelder en bestaat uit 2 ruimtes van samen ongeveer 30 m2.

Water in de kruipruimte

Veel water in kruipruimte

Vocht in de kelder tegengaan

Wie kan er helpen met het opsporen van de oorzaak van vocht in de kelderhoek via de muren tot ongeveer 1.50 meter hoogte na hevige regenval? Er lijft ongeveer 1-2 centimeter water in de hoek van de kelder staan. Het lijkt erop dat dit grondwater is, want dit trekt niet zelf weg. Er is schimmel op de muur aanwezig door de hoge vochtigheid. De keldervloer is ongeveer 4 x 4 meter groot en van beton.

Mergelkelder vochtvrij maken

We hebben een jaren '30 huis met een mergelkelder die behoorlijk vochtig is. Kunt u aangeven wat de mogelijkheden zijn om deze vochtvrij te maken?

Vochtdetectie in appartement

Ik wil graag in mijn appartement vocht detectie laten uitvoeren. Er zijn al diverse mensen komen kijken en testen maar dit heeft niet tot het vinden van de oorzaak geleid. Een en ander is gedaan onder begeleiding van de VVE. Inmiddels is er in diverse kamers enorme vochtplekken en onder de parketvloer eveneens water. Ik wil dit graag zelf zonder de VVE laten onderzoeken. Het appartement is op de derde verdieping gelegen. De appartementen onder mij hebben geen last van vocht.

Ventilatie aanbrengen in kruipruimte

Onze kruipruimte is niet goed geventileerd. We ruiken enkel bij de ingang van onze woning een onaangename geur. Graag willen wij vrijblijvend een offerte wat de opties zijn om de kruipruimte goed te laten ventileren. Onze eengezinswoning heeft alleen aan de voorzijde een kruipluik.

Schimmel op stucwerk

Ik hem mijn wanden laten glad pleisteren en nu is er schimmel of spik ontstaan. De stukadoor zegt dat ik de wanden onvoldoende heb laten drogen. Ik heb er nu twee bouwdrogers in staan maar ben bang dat de schimmel blijft. Graag wil ik advies.

Schimmel en vocht in de slaapkamer

Ik heb op mijn slaapkamer op de onderste verdieping heel veel schimmel en vocht. Het behang bladert eraf, ook achter de radiator. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 5 m2. Ik ontvang graag een offerte om dit probleem op te lossen.

Kelder met vochtoverlast

Vochtoverlast in kelder, waarboven een terras ligt. Waarschijnlijk omdat er geen of een verkeerde afwatering van het terras is. In de kelder is van bovenaf 1 wand heel nat.

Schimmel verwijderen en ventilatie aanbrengen

Sinds een paar maanden er zijn schimmel aan 3 muur in mijn slaapkamer - een vrijstaand aanbouw met een plat dak. Ik heb in Juli mijn ramen veranderd met dubble glas. Mijn bed en vloer textile heeft ook schimmel!!

Vochtplek op de muur

Wij hebben op een van de slaapkamers een vochtplek op de muur. Het vocht komt van buitenaf, maar hoe of waardoor het vocht naar binnen komt weten we niet. Er zit een scheurtje in de muur en het behang heeft losgelaten. Ik wil graag dat iemand de oorzaak hiervan achterhaalt en dit dan herstelt.

Vochtvrij maken van de kelders

Er komt vocht binnen in de kelders, met name via leidingen, ventilatieopeningen en andere openingen en verbindingen. Graag zie ik dit probleem verholpen worden. De kelders zijn 3 bij 3 meter en 4 bij 4 meter.

Vochtanalyse van vocht in de woning

Bij ons woonhuis (ca. 1900) hebben wij op verschillende plaatsen last van vocht. We willen graag een analyse van waar het probleem vandaan komt en hoe we het een en ander, kunnen oplossen. Let op dit is niet noodzakelijkerwijs een "klus" het gaat ons vooral om een goede analyse.

Vochtprobleem in woonkamer en keuken

We hebben een vochtprobleem in de keuken, die staat in verbinding met de woonkamer. Daar is ook in geringe mate een vochtprobleem. Ooit heeft na het vernieuwen van een wasmachine water gestaan onder het keukenblok. Wij hadden dat niet door. Dat is allang verholpen maar het vochtprobleem lijkt verergert de laatste tijd. Er zit schimmel achter de kast, een open ruimte die in contact staat met ruimte onder het keukenblok. Wij willen graag advies, en willen indien mogelijk onze inboedelverzekering inzetten.

Muren isoleren en vocht bestrijden in de kelder

Bij een bouwkundige keuring is optrekkend vocht (in geringe mate, slechts in de onderste centimeters) in twee buitenmuren vastgesteld. Bovendien is de (mergel)kelder vochtig. Lengte muren samen 18 meter. Het gaat om het onderste deel van de wanden, waar aansluiting met de vloer is. Ik had graag een offerte voor het isoleren van de muren (door middel van injectie) en m.b.t. de vraag of, en zo ja tegen welke prijs, de kelder droog is te krijgen. Als het kan zou bezichtiging op 2 december ideaal zijn omdat dan de oude eigenaren in het huis zijn.

Schimmel in de badkamer

Wij hebben nu al 2 jaren probleme met schimmel in onzere badkamer en het word altijd meer. Er zijn nu alle muuren en de plafonnetje bevangen.

Schimmel verwijderen

Verwijderen van schimmelplekken op plafond in de badkamer. Het zijn aantal een plekken, met name bij de douchecabine.

Schimmel en vocht in garagemuur

We hebben 5 jaar geleden de tuin veranderd en een klein gedeelte is 20 cm verhoogd. Dit stukje ligt tegen de muur van de garage aan. Sinds 2 jaar zit er nu schimmel, dit wordt erger. Waarschijnlijk komt het door de verhoging. Gaarne uw advies en eventueel gratis offerte om dit te verhelpen. Het is over een lengte van 5 a 6 meter en ongeveer 1 meter hoog.

Vochtige binnenmuur

vochtige binnenmuur die zich uitbreid.

Achterhalen vochtprobleem

Achterhalen van een vochtprobleem in een bedrijfsruimte. Heb een bedrijf met warmtecabines op basis van infra rood. Heb schimmel/vochtplekken op verschillende plekken op de muren. Dit is door de hele ruimte. Ik zoek iemand voor inspectie en het achterhalen van het vochtprobleem. Verhuurder denkt dat het door de warmte cabines komt.