Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Landgraaf te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Landgraaf heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Landgraaf u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Landgraaf of directe omgeving.

329 klanten uit Landgraaf bevelen een bij Casius in Landgraaf aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Landgraaf bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: mergelkelder vochtvrij maken +stukje beton reparatie, plafond, electra, vloer herstellen na waterschade, optrekkend vocht + zwam in vloer, vocht in kelder verhelpen, vochtprobleem nieuwbouwmuur detecteren en oplossen, schimmelprobleem oplossen muur na lekkage, schimmel laten verwijderen, ventilatie kruipruimte controleren, schuur isoleren, ventileren en vochtvrij krijgen, lekkage serre verhelpen, waterschade rapport, oplossing vochtige muur, ventilatiegaten en roosters in kruipruimte maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Landgraaf staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Landgraaf:

Vochtinspectie in de souterrain uitvoeren

Advies met betrekking tot vochtprobleem in souterrain van aan te kopen woning. Niet zeker of de "sporen" van een reeds opgelost vochtprobleem zijn. Hoe kan ik het souterrain vochtwerend maken en wat kunnen de gevolgen zijn daarvan? Bijvoorbeeld uitwijkend vocht naar kruipruimtes, vervelende geur, vocht ophoping in gemetselde muur en dergelijke. Verzoek tot inspectie en, indien er een vochtprobleem is, een offerte voor herstel. Souterrain bestaat uit 4 diverse ruimtes met de afmeting: - 9 x 4 m - 4 x 3 m - 4 x 2 m - 5 x 3.5 m

Vochtprobleem in kelder verhelpen

Er is een vochtprobleem in de kelder. Plaatsen van drainage om grondwater te draineren, zodat dit vochtprobleem verholpen wordt. Gaat om ongeveer 12 m².

Vochtprobleem in de woonkamermuur oplossen

Graag willen we weten wat de mogelijkheden zijn om dit te verhelpen. Betreft een lengte van ongeveer 5 meter. De binnenkant, onderkant. Er zijn binnen flinke optrekkende vochtplekken te zien. En het cement valt uit de buitenmuur.

Muren kelder opknappen

Twee muren van de kelder dienen te worden opgeknapt nadat nu de jarenlange vochtproblemen zijn opgelost. Een muur heeft een zwakke plek welke dient te worden uitgekapt en vervolgens weer dicht gesmeerd. Die plek zit naast een kelderraampje. De afwerking van de muur kan met een kwast gebeuren, het hoeft geen gladde stuclaag te zijn.

Vochtplek op muur aanpakken en oplossen

Sinds circa 6 weken heb ik in trappenhuis van plafond naar begane grond zwarte schimmelvlekken op het pleisterwerk. (ondergrond pleisterwerk is met een vochtprimer bewerkt). Er ontstaan steeds meer zwarte schimmelvlekken. Ik kan de oorzaak niet achterhalen. Gaarne een vrijblijvende offerte voor een inspectie om oorzaak te achterhalen en te komen tot een plan van aanpak / oplossing.

Vochtproblemen in een oud huis

We hebben morgen de tweede bezichtiging in een oud huis met vochtproblemen. Graag zouden wij willen dat hier een expert bijkomt zodat wij weten of deze problemen überhaupt op te lossen zijn.

Vochtigheidsgraad van de vloer laten meten

Na lekkage heb ik graag een meting of de vloer de juiste vochtigheidsgraad heeft.

Vochtprobleem: kelder waterdicht maken

Binnenkort krijgen wij de sleutel van onze eerste woning. Tijdens de bezichtiging is gebleken dat er vocht/schimmel in de kelder aanwezig is. De kelder is ongeveer 10 m2 groot. De vraag is dan natuurlijk: kunnen jullie onze kelder weer op orde brengen met eventueel een aantal aanpassingen? Ik verneem graag een antwoord van u. Bij voorkeur per mail informatie geven.

Vocht in kruipruimte verhelpen

Vochtige kruipruimte, waarschijnlijk te weinig ventilatie met als gevolg nu enkele slakken in huis. We willen laten bekijken of er daadwerkelijk vochtproblemen zijn en hoe deze zijn te verhelpen.

Oorzaak schimmel opsporen en oplossen

Graag oorzaak vinden en tevens de behandeling uitvoeren om de schimmel te verwijderen en niet meer terug te laten keren. De plek is in de erker naast een verwarming en het raam waar ook een luchtrooster in zit. Huis uit 1920.

Vochtige muren slaapkamer

Vochtprobleem muren van 1 slaapkamer oplossen. Tot aan 1,5 meter hoogte en ongeveer 3 meter breed, waar het probleem zich voordoet. Graag inspectie en oplossing van het probleem.

Vocht(schimmel) probleem

Onze woning is gebouwd volgens het Wendelsysteem, mijnwerkerswoningen bwj.1950-geen spouw. Op de slaapkamers boven hebben wij schimmel op de binnenkant van de buiten-muur. Is hier een oplossing voor? De schimmel zit voornamelijk in de hoeken aan de boven- en onderzijde.

Water in kelder

Na elke regenbui heb ik water in de kelder. Dit komt door de tegelvloer van de kelder naar buiten. Ik denk dat het handig is om met een camera ca. 10 meter de riolering in te gaan om te kijken of er een lek is. Eerste jaar dat ik er last van heb, kelder is 30 jaar droog geweest.

Vochtprobleem in kelder

Graag willen we dat het vochtprobleem in onze kelder bestreden wordt. Kelder van ongeveer 25 m2.

Vocht en water problemen kelder

Ik heb de laatste maanden vocht en wateroverlast in kelder. Waarschijnlijk door aangrenzend plat dak van de buren. Verzekering wil weten waar het probleem vandaan komt en verholpen wordt en dat z.s.m. alles hersteld wordt. Opdracht voor gehele herstel. Het gaat om een wand van 13 meter lang en 3 meter hoog.

Schimmel door vochtprobleem aanbouw

Afgelopen winter is op 2 plaatsen in de aanbouw donzige schimmel langs de muur opgetrokken totale lengte ongeveer 2 meter en ongeveer 20 cm hoog. De muur voelde hier ook vochtig en koud aan. Daar de vloer van de aanbouw een vloer zandbed is met isolatie aan de onderkant moet het probleem zich via de zijkant (fundering) ontstaan cq. omhoogtrekken. Daar we een winter met veel sneeuw hebben gehad denk ik dat het smeltende sneeuwwater niet meer goed kon zakken waardoor er ergens een vochtophoping is ontstaan daar wij dit probleem nog nooit hebben gehad in de aanbouw. Langs de zijkant van de aanbouw ligt bestrating. Ik ben op zoek naar een vakman die die ons dit probleem kan verhelpen.

Vochtbestrijding kelder

Na een regen bij zijn de (mergel) stenen vochtig en komt er langzaam water in de kelder. Dit komt op 4 plaatsen voor. Als het 2 weken niet geregend heeft zijn de stenen nog steeds vochtig. Diepte kelder in de grond van hoogste niveau ca: 2.10. Lengte van de muur is ca: 15 meter.

vocht in kelder, mogelijk lekkage buiten

Sinds afgelopen donderdag 09-09-2010, na enkele flinke hoosbuien, lekkage in kelder. Dacht dat het met de vele regen te maken had. Maar nu nog steeds gestaag, weliswaar weinig, komt er water naar binnen. Dit ter hoogte van de fundering, ongeveer 1 meter van de grond af gemeten. Kelder is 2,08m hoog.