Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vochtdoorslag binnenmuur verhelpen:

Vochtdoorslag binnenmuur verhelpen

We hebben vochtdoorslag vanuit de buitenmuur naar binnenmuur. De spouw is na-geisoleerd, buitenmuur staat vol op de tegenkanting Z.W. Het gaat om een muur van 7 x 3 meter. Graag goede, blijvende oplossing en voorkeur voor vakman uit de regio.
Onze klant uit Herkenbosch (Limburg) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vochtdoorslag binnenmuur verhelpen uit heel Nederland:

Gevel renoveren

Metselwerk, voegwerk, lateien en betonwerk. Bij bouwkundige keuring van de recent door ons aangekochte woning is geconstateerd dat er in de achtergevel en zijgevel enkel scheuren zitten, hoofdzakelijk door afwezigheid van dilatatievoegen. Delen van het voegwerk moeten worden hersteld. De zijgevel is a.g.v. regenslag toe aan herstel van het voegwerk op plekken waar deze niet goed is en eventueel impregneren om vochtdoorslag te voorkomen in de toekomst. In de zijgevel moet ook worden gekeken of de vochtaanslag in de binnenmuur in achterdeel komt door regenslag. Lateien nakijken op roestende wapening en eventueel herstellen of vervangen. De gevel is tussen de 50 en 100 m2.

Diverse renovatiewerkzaamheden

Het werk betreft een combinatie van stucwerk binnen en buiten, met ook vervanging van de hemelwaterafvoer en rioolontluchtingsbuizen. Graag ook advies over mogelijkheden voor isolatie van de buitenmuren. Buiten, totaal ongeveer 58 m2 stucwerk, afschilderen in gebroken wit: - Achtermuur aanbouw (in slechte staat, versteviging met gaas) stucen, 3,1 meter breed x 6,1 meter hoog met hierin deur van 114 x 255 cm en raam van 100 x 165 cm. (totaal 15 m2). - Vervangen uitwendige rioolontluchtingsbuis (6,5 m hoog) door nieuwe van zink - Afwerken vensterbank raam met rij (aflopende) tegels breedte 114 cm x diepte 20 cm - Plaatsen onderdorpel deur. -Zijmuur aanbouw stucen, 4,1 m breed x 6,1 meter hoog (totaal 25 m2) - Vervangen hemelwaterafvoer met nieuwe buizen van zink, inclusief bochten en tussenstukken. Ongeveer 6 meter lang + ongeveer 4 meter lang. -Kleine zijmuur balkon 0,8 breed x 3 meter hoog (totaal 2,4 m2) - Achtermuur, totaal oppervlak ongeveer 15 m2, versteviging met gaas. Met te stucen uitstekende vensterbanken (2x 118 cm breed). Binnen, totaal ongeveer 13 m2 - Binnenmuur keuken ivm met vochtdoorslag nieuwe stucfilm aanbrengen, oppervlak 4 m2 - Plaatsen nieuwe afzuigkap keuken en herstellen afwerking van houten kist bekleed met gipsplaten - Herstellen plafond met nieuwe gipsplaat en afstucen plafond, +/- 5 m2 - Stucen zijmuur bij plafond, oppervlak ongeveer 1,2 x 3 m (totaal 3,6 m2). -Gaarne ook advisering over mogelijkheden voor isolatie buitenmuren. Buitenwerk Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Gevel opmetselen

Ik ga bij een klant een gevel renoveren en ben daarvoor op zoek naar een metselaar voor het opnieuw opmetselen van 80 m² buitengevel. Het betreft een hoekwoning uit de jaren '80 waar het isolatiemateriaal de spouw nat is en vochtdoorslag naar de binnenmuur is. Ik sloop zelf de huidige buitengevel weg en verwijder het isolatiemateriaal. Na droging moet de buitengevel opnieuw worden opgemetseld en gevoegd. Ik zal zelf voor een steiger en alle materialen zorgen. Ik wil de klus graag op heel korte termijn inplannen.

Voegen vervangen vanwege vochtdoorslag

Er is vocht doorgeslagen naar de binnenmuur van ons trappenhuis. Waarschijnlijk moeten de voegen opnieuw worden gemetseld. Het gaat om een aantal vierkante meters.

Vochtprobleem oplossen

In december jl. hebben wij onze woning in eigendom verkregen. In het voorjaar hadden wij plotseling last van vochtdoorslag op onze begane grond op een hoogte van ongeveer 70-150 cm (waarschijnlijk door een contact tussen de buiten- en binnenmuur). We zijn op zoek naar een passende oplossing om het probleem zo snel en goed mogelijk te verhelpen. Wij ontvangen graag een gedetailleerde offerte om ons probleem zo snel en goed mogelijk te verhelpen.

Vochtproblemen bij de VVE

Onze VvE heeft vochtdoorslag in een deel van de garage-binnenmuur en de lekkende/druppelende afvoerpijp van de bovenliggende flats die door de garage loopt. Er zijn foto’s beschikbaar. De vochtdoorslag is, van buitenaf de garage ingezien, helemaal rechts achterin, de muur die grenst aan de ernaast liggende Westpoortflat. Dat muurgedeelte is “handnat”, overige muren in de garage zijn droog. De afvoer loopt, van buitenaf de garage ingezien, aan de linkerzijde halverwege. (In totaal lopen 3 afvoeren door de garage). De eigenaar van de garage zoekt de oorzaak bij de buren naast en boven zijn garage. Als voorzitter van de VvE vermoed ik dat het de te maken heeft met de sifons van de hemelwaterafvoer aan de voorzijde van het gebouw. De 2 afvoeren lopen dwars door alle 6 lagen naar een centraal verzamelpunt aan de achterzijde van het gebouw.

Vochtdoorslag buitenmuur herstellen

Ik zoek een oplossing voor een vochtprobleem dat optreedt bij heftige regen gepaard met wind. Alleen bij deze omstandigheden gaat het binnen op een paar plekken lekken. Waarschijnlijk contact tussen de binnenmuur en buitenmuur. Met name aan de achterkant van de woning gaat het bij de schuifpui druppelen. Het betreft een twee onder een kap woning uit 1996 met zandstenen muren. De oorzaak dient opgespoord te worden en vervolgens verhelpen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Buitenmuur tegen vochtdoorslag behandelen

Aan de binnenzijde van een 1 steens binnenmuur is het behang gaan bobbelen. Vermoedelijk is dit een vochtprobleem. Graag maken wij een afspraak om een en ander te laten beoordelen en voor het ontvangen van advies. Er zijn foto's beschikbaar.

Gevel impregneren tegen vochtdoorslag

Een deel van de voorgevel van +/- 10 m2 impregneren i.v.m. vocht op een binnenmuur. Slechts bij 1 kamer hebben we last van vocht, vandaar dat een deel van de gevel geimpregneerd moet worden.

Buitengevels reinigen en impregneren

Het reinigen en impregneren van de buitengevels. Dit i.v.m. vochtdoorslag naar 1 binnenmuur. Tevens controle van voegwerk en loodaansluitingen. De oppervlakte is moeilijk te schatten, zeg totaal 80 m2.