Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor lekkage:

lekkage

Ik heb waterschade i.v.m. een het lekke, verstopte afvoer. Daardoor is het laminaat in de keuken/huiskamer krom komen te staan (open keuken en laminaat loopt door). De lekkage is inmiddels verholpen. Het betreft een ruimte van ongeveer 4.5 bij 10 meter. De vloer moet volgens mij in zijn geheel vervangen worden.
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage uit heel Nederland:

Lekkage in de schuur verhelpen

Na het plaatsen van een houten schuur aan een stenen schuur is tussen de 2 schuren lekkage ontstaan. Er ligt een smalle strook dakbedekking over de het gedeelde waar de schuren tegen elkaar komen. Het water loopt onder de dakbedekking door naar de houten schuur op een houten dak met golfplaten en sijpelt door naden naar binnen. Dus loopt het onder de bitumen golfplaten. Mijn vraag is kan iemand met een brander de strook dakbedekking vast smelten/branden op de stenen schuur zodat er geen water meer onder door kan lopen? Dat is alles wat ik wil. Zo ja,wat zijn de kosten? Ik hoor het graag van u! correspondentie alleen graag per email !

Dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen

Het betreft een blok van 5 woningen. Gebouwd in 1999 en daarom aan dak renovatie toe. Daarnaast wil een aantal bewoners binnen niet al te lange termijn zonnepanelen op het dak laten zetten. Het gaat niet alleen om het platte dak, er zijn ook balkons, schuurtjes en een 2e platte dak. Oppervlaktes: platte dak op 2e verdieping: 32 x 9 mtr, platte dak op 1e verdieping: 32 x 2.2 mtr, balkon (doorlopend): 32 x 2.2 mtr, 5 schuurtjes (uniform): 1.8 x 2 mtr. Op de balkons heeft ook het lood en vooral de voegen erboven aandacht nodig, we vermoeden een lekkage op de balkons door de voegen. Op alle balkons liggen betontegels. dit moet eraf en daarna moet de bedekking van de balkons vernieuwd worden. De tegels kunnen wel in de tuin opgeslagen worden. Op de daken hebben we nu bitumen, dit willen we er weer voor terug. Of het eroverheen komt of helemaal vervangen dient te worden daar willen we graag advies over. Op de platte daken liggen kiezels (ongeveer 5 cm doorsnede). We hebben een doorlopend balkon, tussen de woningen staat een muurtje van een halve meter breed. Voor de rest loopt het wel in ene door. Een steiger plaatsen zal lastig worden, mogelijk dat er een soort verhuislift nodig zal zijn. Na de zomer willen we waarschijnlijk starten.

Lekkage aan aluminium serre verhelpen

Wij wonen in Amsterdam en hebben een glazen uitbouw/ serre die in 2008 is geplaatst. Nu zien we de laatste maanden vochtige plekken ontstaan rondom de aansluiting bij de H-balk. We zijn op zoek naar een vakman in de regio die dit kan komen onderzoeken en een redelijke offerte voor reparatie kan afgeven.

Gevel lekkage

Ik wil graag dat de gevel achter bij de aanbouw wordt nagekeken. Bij storm af en toe lekkage.

Lekkage schoorsteen verhelpen

Ter hoogte van de bovenkant van de schoorsteen komt het water naar binnen, bij wind en regen. Ik denk zelf dat de loodlappen om de gemetselde schoorsteen vervangen moeten worden en dat de pannen op de schoorsteen niet goed liggen. Ik heb een pannendak, heel lang en hellend. Hij loopt van de zolder tot aan de 1e verdieping. De schoorsteen zit halverwege, ter hoogte van de 1e verdieping. De hoogte schoorsteen is even hoog als de punt van het dak. Het is een jaren '60 huis. Ik kan een paar foto's doorsturen. Graag eerst een prijsindicatie.

Boeidelen vervangen aan voor en achterzijde (door kunststof)

Boeidelen vanaf bouw (1980) zijn aan vervanging toe door lamelleren en rot na gedeeltelijke lekkage die twee jaar geleden al gerepareerd is. Het gaat om zowel de voorzijde als achterzijde. Voorzijde ca. 6 meter, achterzijde ca 10 meter. Deze zijn niet uit 1 deel door inspringen gevels en hoogteverschil dakrand daardoor. Alternatief is nog een keer schuren en verven. Mogelijk interesse buren om samen te doen.

Schilderwerk

Goedemiddag, ik zou graag een offerte willen aanvragen voor het opnieuw schilderen van een plafond met lekkage (waterschade) circa 50 m2.

Dakgoten vervangen vanwege lekkage

Wij wonen in een rijtjeswoning van 5 en willen graag met alle 5 eigenaren (1 is van de woningbouwcorporatie) onze dakgoten vervangen. Zowel voor als achter. Wij willen graag van zink overstappen naar kunststof. Vierkante bakgoot. De huizen zijn ongeveer 6m breed en er zijn 3 afvoerpijpen voor en 3 achter.

Douche laten kitten en een voeg randje vullen

Ik woon in een appartement de onderburen hebben lekkage gehad, door mij. Kitranden boven de drain ,van de douche , zaten los water kwam er doorheen. Deze rand is vrij diep waardoor wij lher liever door een vakman laten doen. Verder is een tegel kapot en zijn een aantal voegen die opnieuw gevoegd moeten worden. Dit om een mogelijke lekkage te voorkomen. Dit zsm te laten maken. Ivm het niet gebruiken van de douche

Dakreparatie dak chalet

Onze Chalet is nu 8 jaar oud en het schijnt dat de folie die onder de dakplaten ligt zorgt voor lekkage. Wij zijn zeer verwonderd dat dit nu al plaats vindt, maar dit moet wel verholpen worden lijkt me. Het is een zwart kunststof dak met een dakpannen structuur. De chalet is 11 meter bij 3.60 meter

Partners

Partners van Casius