Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Heerlen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Heerlen heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Heerlen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Heerlen of directe omgeving.

852 klanten uit Heerlen bevelen een bij Casius in Heerlen aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Heerlen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: vloerbalken vervangen en zwambestrijding, kelderrenovatie, ventilatiegaten kruipruimte tbv roosters tuingevel boren, schoonmaken/reinigen van de kruipruimte, verwijderen van de schimmel en vervangen van de rioolbuis, schimmel op beton, vocht in de gevel oplossen en mogelijk isoleren, kelder renoveren/ waterdicht maken, waterschade rapport maken voor de verzekering, waterschade door wasmachine, vochtplekken herstellen, lekkage, optrekkend vocht vanuit de kelder verhelpen, schimmel laten verwijderen + Schilderen, kelder waterdicht maken, vanwege waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Heerlen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Heerlen:

lekkage

Ik heb waterschade i.v.m. een het lekke, verstopte afvoer. Daardoor is het laminaat in de keuken/huiskamer krom komen te staan (open keuken en laminaat loopt door). De lekkage is inmiddels verholpen. Het betreft een ruimte van ongeveer 4.5 bij 10 meter. De vloer moet volgens mij in zijn geheel vervangen worden.

Betonrot overkapping voordeur

De overkapping boven de voordeur heeft betonrot. Dit dient hersteld te worden alvorens het opnieuw afgewerkt kan worden.

Vochtprobleem in benedenwoning verhelpen

Er bevindt zich vocht in mijn appartement op de begane grond. Ik zoek een partij die mij kan vertellen waar het vandaan komt en met een oplossing kan komen. Het appartement betreft 60 m2.

Keldermuren injecteren tegen vocht

Onder het hele huis door loopt een kelder. Aan de ene zijde ligt deze kelder tegen een andere kelder. Daar heb ik geen vochtproblemen. De andere kant van de kelder heeft geen aansluitende kelder, daar heb ik last van optrekkend vocht. Er komt vocht door de keldermuur op enkele plekken, voornamelijk onderaan en in twee hoeken. Afmeting keldermuur is 8 x 2,5 meter en 4 x 2,5 meter. Het betreft een gemetselde muur van betonblokken. Deze liggen 30 cm breed. De muur is aan de buitenkant behandeld, maar blijkbaar niet voldoende. Dus nu wil ik van de binnenkant uit injecteren als dit nut heeft.

Houten vloerbalken inspecteren op vocht

Oud huis (90 jaar), buitengevel van 10 meter heeft grondvocht problematiek. Kruipruimte blootgelegd middels graafwerk en openkappen spouwmuur en aantasting houten balken (koppen) gezien (rot). Offerte inzake inspectie totaalschade, herstel houten balken gedeeltes en aanbrengen preventieve vochtweringsmaatregelen teneinde herhaling te voorkomen. Tevens bakstenen (terug) metselen

Vochtplek bij het kozijn herstellen

Bij zware regen met wind komt er een beetje water binnen via het raamkozijn. Bij normale regen is er geen overlast. Het raam bevindt zich op de begane grond. Ik laat hier graag naar kijken.

Grondwater in de kelder tegengaan

Bij hevige regenval komt er grondwater door de keldervloer en muur heen. Ik heb een gat gekapt in de vloer en daar stroomt iedere dag met gemak 100 liter water in. De kelder is ongeveer 8 x 3 meter groot en is op stahoogte. Ik laat graag het probleem beoordelen en oplossen.

Schimmel probleem badkamer verhelpen

Ik heb veel last van schimmel op het plafond in de badkamer en heb geen idee waar het vandaan komt. Ik zou graag willen weten of het aan de ventilatie ligt of dat het probleem misschien van de zolder komt. Ik heb het 1 keer verwijderd met schimmel verwijdering, maar na een paar weken was het weer helemaal terug. Het hele plafond zit vol met schimmel en het zit ook al op de muren. Ik zoek iemand die de oorzaak van het vochtprobleem kan vinden en oplossen. De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 6 vierkante meter. Er zit wel een automatische afzuiging, maar ik weet niet of deze toereikend is.

Hal naar de kelder waterdicht maken

Na langdurige regen komt in de toegangshal naar de kelder grondwater door de vloer omhoog. Graag maak ik een afspraak om dit probleem te bekijken en aan te geven wat hieraan te doen is. Jaren geleden is hier al een goede maatregel voor genomen, maar wellicht moet deze worden herhaald. Het gaat om een vloer van ongeveer 3,5 x 1,75 meter. De muren zijn ongeveer 2 meter hoog.

Vocht door een lekkage in de kelder

Ik heb op 2 plaatsen een lekkage in de kelder. Op 1 plaats komt het door de voegen van het fundament (gemetselde kalkzandsteenblokken) aan de oprit-zijde en op 1 plaats langs de rioolbuis door de muur. Op de rioolbuis zit aan de buitenzijde een T-stuk aangesloten waarop ook de regenpijp is aangesloten. Dit T-stuk is gescheurd maar is een jaar of 15 geleden gerepareerd (niet vervangen). De lekkage door het fundament zie ik graag het liefst van de buitenzijde opgelost. Dit is aan de voorkant van het huis ook gedaan (15 jaar geleden)

Vochtprobleem in de kelder

We hebben vocht in de kelder het is met name in een hoek. Het gaat om een tussenhuis. De kelder is ongeveer 6 m2. Zelf heb ik de indruk dat het van de vloer komt. Graag maak ik een afspraak met de vakman om de kelder te laten controleren en het vochtprobleem op te lossen.

Vochtplek bij het kozijn

Boven in de gevel boven het kozijn zit een vochtplek. Het water sijpelt langs de kitranden. Wellicht zit hier een lekkage die ik graag opgelost zie. Het kozijn is 1.50 bij 1.50 meter.

Kelder waterdicht laten maken

Kelder waterdicht maken, last van grondwater, er staat een laag na regen. Kelder is ongeveer 4 x 4 meter. Huis uit 1920

Waterdicht en vochtvrij maken van de kelder

Ik heb een kelder van 4 bij 6 meter bij 2 meter hoog. Op diverse plaatsen komt bij regenval vocht naar binnen. Doordat het vocht slecht weg kan is er in de kelder al veel schimmel. Graag wil ik een offerte voor het waterdicht en vochtvrij krijgen van mijn kelder.

Vochtprobleem in de fundering

Ik heb vocht dat door de muur en fundering naar binnen trekt. Het zijn een paar m2. Er zal ook binnen hersteld moeten worden. Ik wil het werk zelf doen. Daarom vraag ik een offerte aan.

Vocht in de aanbouw verhelpen

We hebben nu ongeveer 5 jaar geleden een aanbouw laten plaatsen, maar we hebben nog steeds last van vocht in de gemetselde gevel van de aanbouw. De verf gaat bubbelen en komt los. Het lijkt van de grond op te komen. We zouden dit probleem graag willen laten verhelpen.

Schimmel verwijderen en voorkomen

Schimmel verwijderen en oplossing vinden voor geen toekomstige schimmel.

Water langs muur in kelder bij regenval

Gaarne offerte uitbrengen wat het kost om onze keldermuren en vloer weer waterdicht te krijgen bij regenval.

Vochtprobleem oplossen

Wij hebben vochtproblemen in de keuken. Wanden en keukenblok. Graag inspectie en offerte voor oplossing van het probleem.

Vochtprobleem in de kelder

In mijn kelder is de vloer vochtig. Dat zou moeten worden verholpen. Kelder is ongeveer 6 m2. Vocht komt uit 1 hoek. Tussenwoning. Graag advies en offerte.

Muurlekkage kelder

Water sijpelt in de kelder door de muur, het is niet duidelijk waar te nemen waar precies (kan via rioleringsbuis, maar is niet duidelijk waar te nemen). Dit is mogelijk het gevolg van de regenpijp van de buren die volledig bevroren is en nu ontdooit, waardoor het water niet snel genoeg de grond in trekt. Opsporen van de exacte plaats van de muurlekkage en reparatie ervan.

Vochtprobleem: kelder waterdicht maken

Kelder waterdicht maken, last van grondwater, er staat een laag na regen. Kelder is ongeveer 4,5 x 2 meter. Huis uit 1930, opgemetselde muur, dichtgesmeerd, op de grond liggen tegels.

Ik heb op de slaapkamer vocht dat uit ...

Ik heb op de slaapkamer vocht dat uit een vroeger bestaand raam was en nu is dicht gemetseld is. Ligt waarschijnlijk bij de lateibalk. Dit raam wat dichtgemetseld moet opnieuw worden dichtgemetseld en dan van binnen gestuct.

Een vrijstaand huis vlak over de grens ...

Een vrijstaand huis vlak over de grens in duitsland met een totale vloeropp.van 120 meter heeft in de kelder een vochtprobleem. Graag zou ik een offerte willen voor het uitgraven, behandelen en het terug plaatsen van de bestrating rondom deze woning.

Enige jaren geleden is waterleiding ...

Enige jaren geleden is waterleiding vervangen. Sinds ca. een jaar komt bij fikse regenbuien regenwater in de kelder langs die vervangen waterleiding. Waterleidingmij. geeft aan dat het niet aan haar afdichtwerk zou liggen. Heb daarover mijn twijfels. Afdichting bij voorkeur vanuit kelder, anders aan de buitenkant van het huis waar ca. 1 m diep gegraven zal moeten worden, waarna tuin weer in goede staat wordt teruggebracht .