Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Gennep te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Gennep heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Gennep u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Gennep of directe omgeving.

35 klanten uit Gennep bevelen een bij Casius in Gennep aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 7,9/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Gennep bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: repareren losgeraakte wastafel, ventilatie in de kruipruimte aanbrengen, beton lekkage 3 bergingen, water in kelder, lekkage dak, vervangen tegels + spuiten isoleer, schimmel laten verwijderen douche cabine, waterschade aan het plafond herstellen, lekkage in plat dak van badkamer verhelpen, waterschade rapport maken, vochtschaderapport maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Gennep staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Gennep:

Kelder vochtvrij maken

Een kelder met een oppervlakte van +- 50m2, waar je kunt staan en lopen. Er zit 1 verluchtingsraampje in. Wat zou het kosten om deze kelder zo vochtvrij te maken dat deze als leefkelder gebruikt zou kunnen worden?

Waterschade: rapport maken voor de verzekering

Ik wil graag zo snel mogelijk een offerte door een waterschade expert naar waterschade op de zolder met dakkapel. Opstormdag) hebben we ernstige overlast van lekkage vanaf het dakkapel. I.v.m. verzekering is een rapport nodig over de schade. Gevolgschade : slaapkamer 2e verdieping : plafond van dakkapel gipsplaten losgelaten, isoleren vochtplekken 1 m2. Plafond oppervlakte 12 m2 texwerk. Laminaatvloer naden opgezwollen. Vloer oppervlakte is 22 m2. Bouwjaar laminaatvloer Gamma. Houten trap naar 2e verdieping kraakt met belopen. Trap is blank vuren hout, advies is om treden vast schroeven en trap schilderen.

Schimmel aanpakken op een slaapkamermuur

Er is schimmel op mijn slaapkamermuur van 4 meter breed. De schimmel zit over de gehele muur en deze was eerder niet zichtbaar omdat er een kast voor stond. Het betreft een twee onder een kap woning uit 1966. Ik wil graag laten uitzoeken wat de oorzaak is voor de schimmel, dit laten verwijderen en maatregelen treffen in verband met het voorkomen van schimmel in de toekomst. Graag ontvang ik een offerte.

Ventilatieroosters aanbrengen

Ik heb een woning van 1938 met vochtproblemen. Er ontstaat condens op alle ramen van mijn benedenverdieping (woonkamer, keuken wc, serre). Ik wil graag advies en een offerte voor het plaatsen van ventilatieroosters op de ramen en via buitenmuur. Zelf denk ik dat dit de oplossing moet zijn, maar hoeveel roosters en waar?