Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vochtschade herstellen aan badkamer/keuken:

Vochtschade herstellen aan badkamer/keuken

Als gevolg van lekkage is er vochtschade aan mijn badkamer plafond (onder plat dak) en zijn de houten balken vochtig en is er schimmelvorming. Tevens zijn er in de ruimte daaronder (keuken) vochtvlekken aan plafond en muur. De buitenkant is reeds gerepareerd.
Onze klant uit Geleen (Limburg) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vochtschade herstellen aan badkamer/keuken uit heel Nederland:

Vochtschade woning herstellen

Aan het oriënteren naar een bedrijf die vocht schade kan herstellen voor de woning. Bijgaand treft u lek detectie rapport inclusief afbeeldingen. Wij zien graag een offerte tegemoet met wat u voor ons kunt betekenen!

Waterkering in de spouw (onder betonnen afdekker) herstellen

Er is sprake van vochtschade op het plafond in de slaapkamer. Dit wordt waarschijnlijk veroorzaakt door een ondeugdelijke waterkering in de spouw boven de vochtschade. Er is endoscopisch onderzoek gedaan. Er is sprake van gootvorming van de waterkering. Het water wat in de spouw stroomt, ter plaatse van de vochtschade verzameld zich in de gootvorming van de waterkering. De betonnen afdekker boven de vochtschade verwijderen en de waterkering herstellen.

Afvoer douchebak goed aansluiten en schade door lekkage aan plafonds herstellen

Onze verzekering vroeg mij om een offerte te laten maken van een professionele bedrijf die de schade kan herstellen. Zie foto's Wij hebben lekkage gehad aan de riool van de douchebak(gesprongen leiding) die moet helemaal los en de gesprongen leiding maken en kitten enz, daardoor is er lekkage aan de plafonds van de woonkamer en onder de aan en uit knop van de gang. De vochtschade in de woonkamer is aan de plafond het moet goed gerepareerde en gespoten worden en in de gang onder de aan en uit knop zit er scheurtje en vochtlekkage en dat is spachtelpoetz dus anders dan de plafonds, wij willen het graag netjes hebben dus wij vragen ons af of het alleen die plek gerepareerd kan worden mooi wordt of de hele plafond en de hele muur in gang! P.s ik probeerde een video te sturen maar het lukte mij niet, dus in de woonkamer zijn er 3 vochtschade plekken!

Vochtschade muur & plafond herstellen

Door de storm is er op zolder schade ontstaan aan een dakraam. Daardoor is op de begane grond een grote vochtplek ontstaan aan muur en plafond. Dit zal hersteld en netjes afgewerkt moeten worden. Momenteel zijn we bezig met het herstel aan het dak maar is daar nog geen concrete planning voor. Herstel van vochtplek kan uiteraard daarna pas plaatsvinden. Gaat om 1 a 1,5 m2 .

Lekkage repareren en vochtschade herstellen

Ik heb een lekkage in de woonkamer, in het plafond. De schimmel moet verwijderd worden. Het plafond moet hersteld worden. - En het schilderen en verven van de hele woonkamer (muren en het plafond). lengte = 7 m breedte = 4 m hoogte = 2.5 m Ik wil graag een gespecificeerde herstelofferte waarin alle kosten voor de materialen, het uurloon, het aantal gewerkte uren en de BTW apart worden vermeld.

Badkamer vochtschade herstellen en herstelplan voor de toekomst

In mijn badkamer brokkelen rondom de kranen stukken uit de muur. Ik wil graag dat u een algehele inspectie van mijn badkamer komt doen waaruit een adviesplan volgt en herstelwerkzaamheden. Het betreft niet alleen de muur maar ook een advies voor de vloer en de elektriciteit. Maar de aanpak van de vochtschade is heel dringend.

Waterschade wanden herstellen en schimmel verwijderen

Door lekkage bij de buren bij aangrenzende muur aan onze woonkamer/keuken is er water-vochtschade ontstaan. Door het vocht in de muren is er schade aan onze muur, het stuc en schilderwerk is kapot. Daarnaast is er door de vochtplekken hevige schimmel en stank ontstaan. We willen graag de schimmel professioneel laten verwijderen en het stuc en schilderwerk opnieuw laten doen. Inspectierapport van vochtexpert met betrekking tot oorzaak en probleem beschikbaar. Wij vermoeden dat de lekkage bij de buren is verholpen. De afmeting is ongeveer 2 x 5 meter. Niet alles zal gestuct hoeven worden. De offerte heb ik nodig voor de verzekering.

Vochtschade herstellen

Er vond een lekkage (binnenleiding) plaats in mijn huis. Als gevolg hiervan is er vochtschade ontstaan in de keuken bij het plafond, muren, laminaatvloer, plinten, keukenblad. Zie bijlage. De keuken wil ik weer laten opknappen. Zou ik hiervoor een offerte kunnen krijgen?

Plafond vochtschade herstellen

Achter de keukenkast is een lekkage ontdekt. 2 koudwaterkranen lekken en wanneer de keukenafvoer vol wordt belast stroomt deze over t.p.v. de wasmachineaansluiting. In het appartement onder mij is er vochtschade geconstateerd aan het plafond. Dit is precies onder waar de lekkage is geconstateerd. Er is een lekdetectie bedrijf ingeschakeld om de lekkage te detecteren. Ik voeg het rapport erbij. Ik wil een offerte om de schade aan het plafond van de onderburen te herstellen. Ik voeg het rapport van de lekkage inspectie.

Lekkage repareren en vochtschade herstellen

Door lekkage bij de buren is onze muur beschadigd, graag zou ik een offerte willen voor het herstellen van de schade die door lekkage is ontstaan

Partners

Partners van Casius