Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Geleen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Geleen heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Geleen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Geleen of directe omgeving.

243 klanten uit Geleen bevelen een bij Casius in Geleen aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Geleen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: optrekkend vocht in de muren, kelder waterdicht maken, kelder waterdicht maken, vocht vrij maken fundering al dan niet in combinatie met onderkelderen, schoon maken kruipruimte, waterschade plafond en verven, opsporen en oplossen van water schade aan raamkozijn, constateren waar vochtproblemen begane grond vandaan komen, kelder laten injecteren, constateren waar vochtproblemen begane grond vandaan komen, schade na lekkage, vochtmeting onder houten vloer, camera inspectie kruipruimte, schimmel in de kruipruimte verwijderen en behandelen, betonnen balkon herstellen en impregneren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Geleen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Geleen:

Vochtschade herstellen aan badkamer/keuken

Als gevolg van lekkage is er vochtschade aan mijn badkamer plafond (onder plat dak) en zijn de houten balken vochtig en is er schimmelvorming. Tevens zijn er in de ruimte daaronder (keuken) vochtvlekken aan plafond en muur. De buitenkant is reeds gerepareerd.

Ventilatie kruipruimte

Ik wil mijn kruipruimte laten ventileren. Er moeten 6 ventilatie gaten + roosters in komen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Lekkage in kelder

In mijn kelder komt soms water druppelsgewijs uit een soort buis die uit de muur steekt. Een hoek staat dan vol water en ruikt naar putlucht. Soms bij hevige regenval maar soms ook zonder aanleiding. Het komt van buiten, ik vermoed onder oprit of regenpijp? Ik zoek een bedrijf die de oorzaak kan vaststellen en dit probleem op korte termijn kan verhelpen.

Muffe geur bestrijden in badkamer

Ik heb al enige tijd last van een muffe geur op de badkamer, waarschijnlijk door schimmel, wat zijn de kosten om de schimmel te verwijderen en het weer enigszins goed te laten ruiken op de badkamer?

Muffe geur oplossen in de woonkamer

We hebben een muffe lucht in onze woonkamer. Ik vermoed dat dit uit de kruipruimte onder de woonkamer komt. De oppervlakte is ongeveer 40 m2. Op één plek zit een klein beetje schimmel in de hoek bij de plint. Wij willen een offerte voor een onderzoek naar de mogelijke oorzaak en eventuele oplossingen zoals isolatie.

Vochtanalyse laten uitvoeren

Vochtanalyse laten uitvoeren: muffe geur en opstijgend vocht in slaapkamers, hal en badkamers. Vochtige kelder en garage.

Geur in de kruipruimte verhelpen

Wij hebben op het toilet (op de begane grond naast de voordeur) last van een nare geur die vanuit de kruipruimte komt.

Vochtprobleem in de kelder op laten lossen

We hebben geconstateerd dat er bij hevige regenval water in een heel klein straaltje door de buitenmuur de kelder in komt. Het lijkt of er een kanaaltje door de muur loopt. Graag zouden wij iemand hier ter plaatse de situatie willen laten bekijken om tot een goede oplossing te komen.

Vochtproblemen in de woning oplossen

In zowel slaapkamer als waskamer hebben wij spik/schimmel geconstateerd (witte vlokken en zwarte plekken). Graag ontvangen we een vrijblijvend advies over de oplossing hiervan. Het zal samenhangen met de ventilatie, vochtigheid en de grote temperatuurwisselingen. Omdat er geen spouwmuurisolatie aanwezig is zal dit vermoedelijk een rol spelen.

Vochtanalyse uitvoeren

Ik wil een 100% bewijsvoering bezitten waar vocht vandaan komt om zodoende de betreffende persoon aansprakelijk te stellen. In de keukenkasten wordt vocht geconstateerd. Achter de kasten kan ik niet zien of het daar ook vochtig is. Optie is om de achterwanden van de kasten er uit te halen. Mijn vermoeden is dat dit van de badkamer van de buren komt. De badkamer zit direct achter de wand waar wij de keuken hebben. Ik durf nu reeds met 99% zekerheid te stellen dat dit correct is. Echter ik wil een expertbewijs voor 100 % zekerheid. Graag ontving ik van u een telefoontje voor een afspraak en een offerte.

Vocht in kelder verhelpen

Na een regenbui komt er vocht /water mijn kelder in en ook in het deel onder het woongedeelte. De kelder is dubbel: een provisiekelder van 4.20 x 2.40 meter en een hobbykelder circa 3.00 x 2.40 meter. Onder de woonkamer zit kruipruimte die via een gat in de muur van de kelder bereikbaar is. Ik wil graag een offerte voor het waterdicht en vochtvrij maken van mijn kelder.

Vochtdoorslag in een binnenmuur

Ik heb last van vochtdoorslag in de woonkamer, en ook natte koude muren. Het betreft meerdere muren in de woonkamer die aan de onderzijde nat zijn. Graag laten wij een vakman hierna kijken en advies geven

Vochtige binnenmuren

Bij koud weer heb ik last van vochtige binnenmuren en schimmelvorming. Het gaat om 2 slaapkamers (bovenmuren).

Kelder waterdicht maken

Er staat water in de kelder van 12 m2. Ik sop het steeds op, er staat een wasmachine en droger in. Kelder is met witte betonblokken afgewerkt. Op de grond lag zeil. Dat is eruit gehaald. Waterdicht maken.

Lek op speuren

Vocht aan de muren in de kelder als gevolg van lekkage van de afvoer waarschijnlijk. Kelder is ongeveer 3 bij 6 meter. Lekkage opsporen, offerte maken voor reparatie en dan uitvoering.

van boven schimmelvorming

van boven schimmelvorming