Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor lekkage aan de keldermuur verhelpen:

Lekkage aan de keldermuur verhelpen

Ik woon in een tussenwoning die volledig is onderkelderd. Die kelder is verdeeld in meerdere ruimtes. In de ruimte aan de voorzijde staat vrijwel voortdurend vocht en bij forse regen ook echt een laagje water. Verder is het vochtig in de hele kelder. Ik wil graag de hulp inroepen van een aannemer/vochtexpert. Ik wil onderzoek laten doen naar de oorzaak en advies en een prijsopgave voor de aanpak van het probleem.
Onze klant uit Elsloo (Limburg) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage aan de keldermuur verhelpen uit heel Nederland:

Lekkage in de gevel

Lekkage vanuit de gevel denk ik in de keldermuur. Kelder 4 jaar geleden uitgediept met bak. Vocht hoopt zich op net onder straatniveau tot aan de bak. Half jaar eerder ook gebeurt. Dacht het opgelost te hebben met wat afdichtkitstrip tegen de gevelrand. Maar nee. Graag snel hulp. Direct eigenlijk

Lekkage in de keldermuur verhelpen

De kelder heeft een oppervlakte van ongeveer 9 m2. De buitenmuur heeft een lek, de muur is ongeveer 3 x 1.70 meter met een raam. De muur zit voor ongeveer 1.60 meter onder de grond. Het lek zit achter de keldertrap die niet verwijderd kan worden. Er zit wel een kleine ruimte van ongeveer 2 cm achter. Tussen trap en muur. De gehele buitenmuur en/of kelder dient weer waterdicht gemaakt te worden. Er dient ook voor gezorgd te worden dat na reparatie er geen vocht naar de bovenmuren trekt.

Lekkages en verstoppingen verhelpen

Langskomen van een adviseur aan huis met daarna opstellen van offerte voor: 1) Opsporen lekkage op het pannendak en reparatie daarvan (verzekering) 2) Opsporen oorzaak lekkage in keldermuur (verzekering) 3) Opsporen verdenking verstopt riool (stank in huis) 4) Verwijderen van een object uit de regenpijp op 1 hoog. 5) Aanbrengen van materiaal op dakgoten om verstopping tegen te gaan. 6) Wasbak in de badkamer lekt via afvoer.

Lekkage aan keldermuur verhelpen

We hebben een kelder met een raam. Aan de buitenkant van het raam zit een koekoek. Boven het raam aan de buitenkant zit een trespaplaat. Als het veel regent komt er water tussen de trespaplaat en muur uit en loopt de koekoek vol. Vanuit de koekoek loopt het water tussen het raam en het raamkozijn door en dus de kelder in. We willen graag dat iemand komt kijken wat er precies aan de hand is en wat er aan gedaan kan worden.

Behandelen van keldermuur

In onze kelderberging hebben wij langs van doorslaand vocht bij heftige regenval (echt een laag water in de berging). Het komt dan ook met straaltjes uit de muur. Lekkage is al uitgesloten door een extren bedrijf via de verzekering. We zouden graag willen weten wat de verschillende mogelijkheden zijn. Graag willen wij weten wat het behandelen van een bepaalde hoek van het gebouw kost (waar nu de problemen voordoen) Ongeveer 2x2m., maar ook wat het zou kosten om de gehele gevellengte van 14 meter te behandelen.