Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Brunssum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Brunssum heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Brunssum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Brunssum of directe omgeving.

278 klanten uit Brunssum bevelen een bij Casius in Brunssum aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Brunssum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: vloerbalken vervangen en zwambestrijding, kelderrenovatie, ventilatiegaten kruipruimte tbv roosters tuingevel boren, schoonmaken/reinigen van de kruipruimte, verwijderen van de schimmel en vervangen van de rioolbuis, schimmel op beton, vocht in de gevel oplossen en mogelijk isoleren, kelder renoveren/ waterdicht maken, waterschade rapport maken voor de verzekering, waterschade door wasmachine, laminaat vervangen, offerte waterschade laminaat, vochtplekken herstellen, lekkage, optrekkend vocht vanuit de kelder verhelpen, schimmel laten verwijderen + Schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Brunssum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Brunssum:

Vloer en wanden kelder herstellen na lekkage

Na een gesprongen waterleiding van buitenaf welke van de WML is en mijn kelder onder water gelopen is, zou ik graag een bedrijf in huis hebben, die mijn muren en vloer kunnen herstellen en die dus, gezien het vocht nu in de kelder, hier verstand van hebben zodat ik zo meteen niet wederom muren heb die afbladderen. Oppervlakte vloer: 24 m2 Oppervlakte wanden: 35 m2

Vochtprobleem in de kelder

Vochtprobleem in de kelder, wanden zijn zowel boven langs als onder heel erg vochtig! Ruikt zeer onaangenaam. De kelder is ongeveer 3 bij 2 m2.

Kelder ontvochtigen

Graag advies en offerte voor het oplossen van de vochtproblematiek in de kelderruimte van ons huis. Het betreft een woning uit 1962 waar wij de kelder hebben omgebouwd tot studio voor onze dochter. Er is en blijft in de zomer een heel hoog vochtigheidsgehalte boven 60%, ondanks het vele luchten.

Vocht in kelder verhelpen

We hebben last van enigszins optrekkend vocht in de kelder. De vraag is hoe dit opgelost kan worden en met welk materiaal de vloer kan worden afgewerkt en uiteraard wat het gaat kosten. De oppervlakte is 15 m2.

Muffe geur oplossen in de woonkamer

Graag een indicatie voor het opsporen van een muffe en vochtige geur in mijn woonkamer. In de hoeken van de woonkamer is geur het sterkste en het lijkt van achter de plinten te komen, waar ook wat schimmel te zien is. Provisiekelder en kruipruimte aanwezig. Echter kruipruimte niet direct toegankelijk, maar indien noodzakelijk kan dit wel toegankelijk gemaakt worden.

Water in kelder verhelpen

Water in kelder. Kelder ongeveer 4 x 2 a 3 meter. Huis uit 1987. Last van grondwater, er staat een laag na regen. Het betreft 2 wanden. 1x 345x225 en 1x 150x240 (BxH). Het water komt door de muur heen lopen. Er zitten haarscheurtjes in de coating. Opgemetselde muur, dichtgesmeerd + op de grond liggen tegels.

Wij hebben last van vocht/lekkage? in de ...

Wij hebben last van vocht/lekkage? in de kelder. Oude woning. Ik weet niet waar het vandaan komt en wat we eraan kunnen doen. Graag advies. Hoe kunnen we de muren bewerken zodat het buiten blijft. Het is lang vochtig maar wordt nu erger.