Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Limburg.

147 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: kelder waterdicht maken, schoon maken kruipruimte, waterschade plafond en verven, kruipruimte isolatie, schimmel in de kruipruimte verwijderen en behandelen, betonnen balkon herstellen en impregneren, vliering op zolder laten maken, uitvoeren van onderzoek naar daklekkage, lekkage bij raamkozijn, waterschade rapport maken voor de verzekering, lekkage schade stucen en schilderen, waterschade in slaapkamer herstellen, waterschade boven, ligt nu tapijt, oorzaak vochtplekken in de erker beoordelen en herstellen, herstelwerkzaamheden na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Limburg:

maandag 22 juni 2020

Vochtinspectie in de woning van een eventueel aan te kopen huis

wij hebben een vochtinspectie nodig, dit op advies van een bouwkundige. voornamelijk op de begane grond van de uitbouw waar keuken en badkamer in zitten.
donderdag 18 juni 2020

Schoon maken kruipruimte

Graag had ik verblijvend een offerte willen ontvangen voor het schoonmaken van onze kruipruimte. Door een gebroken riool (inmiddels wel gemaakt) heeft er een lekkage plaats gevonden in de kruipruimte beneden ons huis. Deze is onder gelopen en moet gereinigd worden. De ruimte is 4,5 mtr breed en 12 mtr lang. Mocht er meer informatie nodig zijn dan hoor ik dat graag.
maandag 8 juni 2020

Waterschade boven, ligt nu tapijt

Wegens lekkage aan onze cv is het grootste gedeelte van ons bovenverdieping onder water komen te staan. Wij hebben boven tapijt liggen, om schimmel te voorkomen hebben wij via onze inboedelverzekering de opdracht gekregen om een offerte op te stellen. Dit willen wij graag door jullie laten doen. En het liefst zsm de werkzaamheden uitvoeren. Oppervlakte vloer is ongeveer 45 m2.
donderdag 14 mei 2020

Waterschade herstellen

Ik heb recent een lekkage gehad. Deze lekkage is nu verholpen maar er zit nog wel een vochtplek. Deze plek zit op schuin plafond van de zolder en wil ik graag wegwerken. Ca 50 bij 20 cm. Zie ook de bijgevoegde foto. Ik zou graag advies hierover willen wat ik het beste hiermee kan doen.
donderdag 14 mei 2020

lekkage

Ik heb waterschade i.v.m. een het lekke, verstopte afvoer. Daardoor is het laminaat in de keuken/huiskamer krom komen te staan (open keuken en laminaat loopt door). De lekkage is inmiddels verholpen. Het betreft een ruimte van ongeveer 4.5 bij 10 meter. De vloer moet volgens mij in zijn geheel vervangen worden.
vrijdag 17 april 2020

Vochtschade herstellen aan badkamer/keuken

Als gevolg van lekkage is er vochtschade aan mijn badkamer plafond (onder plat dak) en zijn de houten balken vochtig en is er schimmelvorming. Tevens zijn er in de ruimte daaronder (keuken) vochtvlekken aan plafond en muur. De buitenkant is reeds gerepareerd.
donderdag 19 maart 2020

Opnieuw behangen van muur na vochtschade

Ik heb schade aan het plafond en muur door een inmiddels verholpen lekkage bij de bovenburen. Het betreft een muur van ongeveer 3 meter breed met glasvezelbehang. Dit moet opnieuw behangen worden.
dinsdag 3 maart 2020

Wanden en vloer woning vervangen en afvoeren

Muur slaapkamer behangen, vloer nieuwe vinyl leggen woonkamer muur behangen of steenstrip aanbrengen en laminaat vervangen met vinyl. Huidige situatie vochtige wanden en vloer, weg halen en afvoeren door de vakman. Het gaat om de Slaapkamer 30 m2 wanden en vloer. Woonkamer 60 m2 wanden en vloer.
zondag 1 maart 2020

Ventilatie kruipruimte

Ik wil mijn kruipruimte laten ventileren. Er moeten 6 ventilatie gaten + roosters in komen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
zaterdag 29 februari 2020

Vochtdoorslag binnenmuur verhelpen

We hebben vochtdoorslag vanuit de buitenmuur naar binnenmuur. De spouw is na-geisoleerd, buitenmuur staat vol op de tegenkanting Z.W. Het gaat om een muur van 7 x 3 meter. Graag goede, blijvende oplossing en voorkeur voor vakman uit de regio.
woensdag 19 februari 2020

Betonrot in de kruipruimte herstellen

Ik wil betonrot in de kruipruimte verhelpen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Het gaat om 98 m2. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 18 februari 2020

Kelder water vrijmaken

Water komt bij hevige regen val in kelder bij buiten muur onderkant muur en vloer kelder . Ik weet niet waar het vandaan komt. Wil dit graag laten verhelpen.
maandag 17 februari 2020

Dak / lichtkoepel lekkage

Mijn lichtkoepel wil ik vervangen daar hij beschadigd is. Maar er is ook een lekkage, vanuit lichtkoepel of vanuit dak. Dit wil ik graag verhelpen. De lichtkoepel is ongeveer 1 bij 1 m en het dak is ongeveer 2 m bij 2 m. el. Lekkage komt uit bij mijn keuken. Graag snel advies en hulp. Dank u wel.
zondag 9 februari 2020

garage laten isoleren en vochtvrij maken

Het gaat om een garage van 6m lang 3m breed. Het is de bedoeling dat wij deze vochtvrij laten maken / isoleren. De garage ligt onder een 3 verdiepingen appartement.
vrijdag 7 februari 2020

Ventilatie aanbrengen in de kruipruimte

Wij hebben last van een vochtige kruipruimte. Waarschijnlijk onvoldoende ventilatie / isolatie. Graag willen wij dit aangepakt zien en hadden hier graag advies over. Het huis komt uit 1975, de afmetingen van de kruipruimte zijn ongeveer 9 bij 5 meter. Het gaat om een betonnen vloer, op de bodem ligt zand. De kruipruimte is toegankelijk, liggen geen plassen maar is wel vochtig.
zaterdag 1 februari 2020

Kelder drogen en schoonmaken

Lekkage in de kelder door een slang die gebruikt wordt voor het bijvullen van de cv ketel. Er is druk op de slang ontstaan. We zijn lang niet in kelder geweest en gisteren stond er zo'n 3 cm water op de vloer. De kelder is circa 20 m2. De hoogte is 1.90 meter ongeveer. We hebben nu zelf de kraan afgesloten. De kelder drogen en schoonmaken en de oorzaak zoeken. Uiteraard vraag ik het ook even na bij mijn CV installateur wat er de laatste keer is gedaan en waar mogelijk de lekkage kan zijn ontstaan.
maandag 27 januari 2020

Betonrot overkapping voordeur

De overkapping boven de voordeur heeft betonrot. Dit dient hersteld te worden alvorens het opnieuw afgewerkt kan worden.
zaterdag 25 januari 2020

Lekkage bijbouw

Ik heb vochtproblemen in de bijbouw en ik moet te weten komen waar het vandaan komt, daar ik de gevolgschade verzekerd krijg. Het zit vooral op de muren.
maandag 20 januari 2020

Plancettenplafond vervangen

Ik ben op zoek naar iemand voor de vervanging van beschadigd plancettenplafond door waterschade. Het is 2,25 x 4,40 meter.
maandag 6 januari 2020

Oorzaak lekkage raamkozijn/ gevel opsporen en herstellen waterschade

Betreft een verhuurd pand in Weert. Huurder klaagt over lekkages bij raam en gevel. Graag onderzoek naar oorzaak.
maandag 9 december 2019

Onderzoek schimmel en bestrijding

Als gevolg van een waterschadelekkage van buizen bij mijn bovenbuurvrouw die 2 jaar geleden vastgesteld, maar zeer waarschijnlijk al eerder aanwezig was, is er vochtigheid en schimmel op de grond/onder de vloerbedekking van mijn berging en in de keuken/woonkamer ontstaan. Er was namelijk al een schimmelplek, welke al in verbinding met de lekkage stond, op het plafond van de badkamer aanwezig. Er was al iets egaline over de vloer gelegd waar de schimmel zichtbaar is geweest. Maar volgens mij was dat niet voldoende en zit de schimmel ook nog op ander plekken (misschien in de muur). Ik ben er namelijk allergisch en heb nog steeds last in deze ruimte. Daarom zou ik graag willen dat er z.s.m. een vakman langs gaat komen.
woensdag 27 november 2019

Kelder waterdicht maken

Graag een kelder waterdicht maken. Er komt nu bij hevige regen flink wat water naar binnen. De oppervlakte is ongeveer 2,5 x 6 meter.
maandag 25 november 2019

Kruipruimte ontvochtigen na waterlekkage

Ik ben op zoek naar een bedrijf die de ontvochtiging van een kruipruimte kan uitvoeren. Er was een vrij groot waterlek na een storing van waterleiding. Oppervlakte c.a. 40 m2. Hoogte van 50-60 cm.
dinsdag 4 juni 2019

Keldervloer en muren vochtbestendig maken zodat het bewoond kan worden

Ik wil de keldervloer en keldermuren vochtbestendig laten maken. Zo kan ik het bewoonbaar maken. De hoogte is namelijk 2,10 meter hoog. Betreft een jaren 50 woning met een kelderoppervlak van ongeveer 135 m2. Ik laat mij graag adviseren over de mogelijkheden.
maandag 29 april 2019

Mergelkelder vochtvrij maken +stukje beton reparatie

We hebben een jaren '30 huis met een mergelkelder die af en toe vochtig is. Kunt u aangeven wat de mogelijkheden zijn om deze vochtvrij te maken? Verder is er een stukje beton (plafond welke bijgewerkt/gerepareerd zou moeten worden. Mijn voorkeur heeft het eerst een mail bericht van de betreffende bedrijven te krijgen over de ervaring van betreffend bedrijf inz. mergelkelder in te kunnen schatten vooraleer we eventueel een afspraak maken.

Partners

Partners van Casius