Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor drainage aan leggen:

Drainage aan leggen

In mijn kelder onder de plavuizen zit water je hoort het als je erover loopt. De wand tegels gaan ook al bol staan. Ze hebben mij geadviseerd om een drainage aan laten leggen.
Onze klant uit Winschoten (Groningen) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor drainage aan leggen uit heel Nederland:

Drainage aanleggen bij nieuwbouw

Het betreft nieuwbouw met kleigrond, 30 cm inmiddels afgegraven en gestort met aarde en zand. Nu moet drainage nog worden aangelegd in de gehele tuin, van 16 meter diep en 10 meter breed, welke kan worden aangesloten op de (door de aannemer) aan te leggen drainage achter in de tuin. Graag ontvang ik een offerte wat de aanleg van de drainage gaat kosten.

Gezamenlijke moestuin van drainage voorzien

Graag een offerte om in de gezamenlijke moestuin (70 x 70 m) drainage aan te leggen (zie zwarte dikke en dunne lijnen voor drainage).

Composiet terras leggen

Wat is het gewenste formaat van het terras? Aan 2 kanten van de vakantiewoning. 78 m2. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Bestaand terras uitbreken, Drainage plaatsen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken 2 kanten van een vakantiewoning tegen een dijk aan. Ligt een hardhouten vlonder die splinters geeft. Door de dijk staat er soms water onder.

Drainage en betontegels leggen

Eindhoven noord. Water in de tuin zakt niet weg en er moet zo'n 70 m2 betontegels gelegd worden incl. verhoogde borderranden.

Drainage en kunstgras aanleggen

Onze tuin blijft erg nat. We zouden graag drainage laten aanleggen welke uitkomt op een in te graven put met dompelpomp (in verband met hoogteverschil tuin en hemelwaterafvoer). Oppervlakte van de tuin is ongeveer 45 m2, waarvan een deel terras is (10 m2). Tuin is ongeveer 7 meter breed en op het diepste punt ongeveer 7 meter diep (schuine erfafscheiding aan de achterkant). Na aanleggen van drainage zouden we graag kunstgras aan laten leggen. Kunstgras aanleg mag meegenomen worden in de offerte. Er is geen achterom. De materialen moeten door het huis naar de tuin worden gebracht.

Tuin egaliseren en tegels leggen

Graag wil ik u vragen hoeveel het mij gaat kosten om plusminus 55 m2 te egaliseren, drainage idee toe te passen en plusminus 45 m2 te betegelen. Extra informatie die ik u kan bieden over deze tuin is dat er ook nog een boomstronk verwijderd moet worden. Ik zou graag 2 offertes ontvangen. Een met drainage/afwatering en een zonder? We zouden heel graag hebben dat de werkzaamheden in de 3e week van Januari uitgevoerd worden.

Ringdrainage rondom de woning leggen

Na hevige regenval hebben wij last van natte keldermuren. (Zie foto's). Wij zouden graag een drainage willen voorzien rondom de volledige woning zodat de waterdruk op de keldermuren wordt afgenomen. Nu heb ik de volgende vragen: Welke drainagebuis en diameter? Op welke diepte? En wat is de prijs indien de werken worden uitgevoerd door uw firma?

Drainage, grasveldje en bestrating leggen

Mijn tuintje is gedeeltelijk bestraat. Dat wil ik iets veranderd hebben. 8 a 10 m2. Ook een grasveldje. Maar momenteel blijft er veel water staan dus moet er eerst drainage aangelegd. Het is kleigrond.

Tegels op het dakterras leggen

Ik woon bovenop een flatgebouw in een appartement met een dakterras. Ik wil dit terras laten betegelen. Afmetingen van het terras: 4,5 bij 4,5 meter. Er is een hoogteverschil dus er zou een lange betonblok of iets aanverwant moeten liggen om een traptrede te creëren. De drainage stenen die er nu liggen zijn niet egaal en moeten waarschijnlijk verwijderd worden. Ik zou hiervoor graag een offerte willen ontvangen. We denken aan blauwsteen gezoete tegels van de Gamma. Qua afmeting van de stenen weet ik nog niet wat het moet worden. Ik hoor graag van u.

Terras uitvlakken en bestraten

We hebben een binnenterras waarbij er bij stevige regenval plassen ontstaan, dit heeft deels te maken met de slechte afwatering en de oneffen ligging van de tegels waardoor en heuvels ontstaan zeg maar. De drainage gaan we verbeteren met grind en een slang maar de stenen opnieuw en recht met afwatering leggen is ons te lastig. Het terras is ongeveer 35 m2.