Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Winschoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Winschoten heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Winschoten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Winschoten of directe omgeving.

82 klanten uit Winschoten bevelen een bij Casius in Winschoten aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Winschoten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: keldervloer en muren vochtbestendig maken zodat het bewoond kan worden, plafond en muren herstellen na lekkage, waterschade herstellen aan vloer, plafond en muren, een wand opnieuw stucen na lekkage, een vochtinspectie in de kruipruimte voor de vloerbalken, waterschade keuken, vochtprobleem 19 eeuwse gevelmuur herstellen met stucwerk, ventilatie in de kruipruimte aanbrengen, vocht plafond en wand, waterschade rapport maken voor de verzekering, een camera inspectie uitvoeren onder de vloer, nieuwe coating aanbrengen op een balkon, zwamsanering en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Winschoten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Winschoten:

Lekkage/vocht Hal

Lekkage/vocht in de hal bij de wc onderkant muur

Drainage aan leggen

In mijn kelder onder de plavuizen zit water je hoort het als je erover loopt. De wand tegels gaan ook al bol staan. Ze hebben mij geadviseerd om een drainage aan laten leggen.

Schimmel uit de vergaderruimte verwijderen

In een vergaderruimte van ongeveer 22 x 11 meter groot ontvangen wij verschillenden klachten rondom de aanwezigheid van zwarte schimmel. Het gebouw is in 1973 gebouwd, in 1986 is er een stuk aangebouwd en is deze aanbouw niet verbonden met het eerder gelegde fundament. Er is een kleine verzakking aanwezig in de vloer, hier doorheen lijkt vocht omhoog te trekken. Graag zou ik een offerte willen hebben die inzicht geeft in de kosten die gemoeid zijn om de ruimte te verbeteren.

Schimmel in muren oplossen

Schimmel in de muren oplossen/verwijderen

Water onder de vloer voorkomen

Ik heb water onder mijn woning wn wil graag meer weten over schelpen onder de vloer. Wat zijn de kosten ? Aantal m2 niet bekend. 8 bij 1,5 meter staat zeker 30 cm water. Het andere stuk 8 bij 4 meter staat minder water. Daarachter zit de kelder, deze ligt lager. Gaat het probleem zich nu verplaatsen? Hoor graag. Alvast bedankt.

een schoorsteen is opnieuw ingevoegd, ...

een schoorsteen is opnieuw ingevoegd, toch is er nog lekkage bij deze schoorsteen op de zolder.