Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor stank uit de meterkast :

Stank uit de meterkast

Mijn meterkast stinkt, wat zou het kosten om ernaar te laten kijken, wat verwachten jullie aan te treffen en hoe duur zou dat kunnen zijn? SORRY VOOR DE HOOFDLETTERS, MAAR IK WIL HIER NIET OVER GEBELD WORDEN< INFORMATIE VIA DE MAIL.
Onze klant uit Hoogezand (Groningen) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stank uit de meterkast uit heel Nederland:

Stank uit de kruipruimte verhelpen

Vanuit de meterkast, waar de kruipruimte zit, komt stank omhoog en we willen graag weten waar dit vandaan komt en hoe dit opgelost zou kunnen worden. Het gaat om een rijtjeshuis uit de jaren '90. Laatst is er ook brand geweest verderop in de straat en sindsdien hebben we hier last van. Het betreft een vieze grondlucht.

Kruipruimte met stankoverlast inspecteren

Ik wil gaarne dat iemand komt om de oorzaak van de stank bij de voordeur en in het halletje en meterkast vaststelt.

Leidingwerk in de kruipruimte inspecteren

Ik wil graag een volledige inspectie van de kruipruimte laten uitvoeren. Het gaat om het opsporen van eventuele beschadigingen aan riool en/of water leidingen. Graag 1e offerte voor inspectie en later eventueel een 2e offerte voor herstel. De kruipruimte is 50 m2 groot en ongeveer 80 centimeter diep. Er is vloerverwarming aanwezig en ik heb last van stank in de meterkast. Daarom wil ik de kruipruimte laten inspecteren.

Stank in de meterkast bestrijden

In de meterkast zit aan de achterkant een gat voor ventilatie of voor bedrading doortrekken. Nu heb ik al een week last van een smerige lucht die de meterkast ingeblazen wordt. Lijkenlucht lijkt het haast. Kunnen jullie mij hiervanaf helpen?

Stank en een muffe lucht in de woning

Al een paar maanden ruik ik een vochtige lucht in de meterkast. De muffe lucht is inmiddels ook in het naastgelegen toilet te ruiken, maar ook in het halletje. Ik vermoed lekkage en heb een loodgieter laten komen. Hij is in de kruipruimte geweest maar daar was het niet vochtig en stonk het ook niet. De ventilatieroostertjes zijn vrij. Als ik in de badkamer op de bovenste etage ontstopper in de goot giet, dan ruik ik de geur van de ontstopper in de meterkast. Zou dan de afvoer van de badkamer de oorzaak zijn? De badkamer is in mei 2015 verbouwd. Ook ruik ik de vochtlucht soms in de afvoer in de keuken. Als ik aan het afwassen ben en het water loopt door, komt door het roostertje aan de zijkant een muffig, vochtig luchtje. Ik vraag me af waar dit aan zou kunnen liggen.

Vochtprobleem binnenmuur woonkamer verhelpen

10 jaar geleden is de woonkamer 3,5 meter aan de achtertuin uitgebouwd. De aanbouw is met een betonnen vloer aangebouwd. Het ventilatie rooster van de kruipruimte aan de achterzijde is toen verlengd met een pvc buis, die in de betonnen vloer is aangebracht. Een ventilatierooster is aan de voorkant van het huis aangebracht. De status van de ventilatierooster aan de achterzijde is mij onbekend. Na jaren heb ik een groot vochtprobleem, vooral na een regenbui. De kruipruimte is voorzien van isolatie maar is continue nat. Na een fikse regenbui komt stank uit de meterkast en 1 van de kalkstenen binnenmuur, in de aanbouw van de woonkamer, vertoont vochtplekken en schimmel. Graag uw offerte voor het controleren van de kruipruimte of deze voldoende ventileert en indien nodig het maken van nieuwe ventilatiegaten.

Stank uit de meterkast en muffe lucht uit de kruipuimte

Wij hebben onlangs een huis aangekocht in Alkmaar. Nu wij er een tijdje te wonen valt ons op dat er na een fikse regenbui stank uit de meterkast en kruipruimte komt. Allereerst dacht ik nog zelf wat zand aan te brengen in de kruipruimte maar na wat verder door te zoeken kwam ik er achter dat dit nog al een flinke klus is. Doordat ik niet zeker weet waardoor de vieze luchten ontstaan wil ik er iemand naar laten kijken die er verstand van heeft. Graag hoor ik de opties van jullie.

Elektra controleren van de saunakachel

We hebben een huis met een sauna van 13 jaar oud. Sinds 2 weken hebben we een probleem. Zodra wij de kachel (3 fasen) aanzetten vliegen telkens 2 van de 3 hoofdautomaten er uit (niet iedere keer dezelfde) en komt er een enorme stank uit de meterkast. We zijn bang dat er brand komt. Graag een oplossing.

Water en stank in de kruipruimte

We hebben sinds de bouw in 2001 last van water in de kruipruimte. Dit jaar hebben we ook een muffe lucht in de hal. Hier bevindt zich de meterkast en de kruipruimte. Waarschijnlijk is de ventilatie in de kruipruimte niet goed en zal er waarschijnlijk water naar binnen lopen via een leiding voor de tuinverlichting. Die leiding moet in ieder geval gecontroleerd worden. Tevens kijken wat de mogelijkheden zijn om de vochtigheid tegen te gaan. De totale oppervlakte is ongeveer 128 m2.

Rookkanaal inspecteren en eventueel repareren

Het rookkanaal van onze open haard lijkt lekkage te hebben. Er is geen rook zichtbaar, maar er ontstaat stank in de meterkast en op de eerste verdieping. De meterkast en het rookkanaal liggen heel dicht bij elkaar. De stank ontstaat direct na het aansteken van de open haard, een houtgestookte Harry Leenders haard met een glazen deur. Graag laat ik het rookkanaal inspecteren en zo nodig repareren. Ik ben vanaf 2 november telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.