Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Hoogezand te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Hoogezand heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Hoogezand u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Hoogezand of directe omgeving.

105 klanten uit Hoogezand bevelen een bij Casius in Hoogezand aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Hoogezand bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: keldervloer en muren vochtbestendig maken zodat het bewoond kan worden, lekkage bij het balkon, schimmel verwijderen en kruipruimte behandelen, herstel offerte laminaat schade, waterschade herstellen van badkamer, lekkage balkon opsporen en verhelpen, oplossing voor ondergelopen schuur, waterschade herstellen aan vloer, plafond en muren, een wand opnieuw stucen na lekkage, waterschade keuken, vochtprobleem 19 eeuwse gevelmuur herstellen met stucwerk, ventilatie in de kruipruimte aanbrengen, vocht plafond en wand, waterschade rapport maken voor de verzekering, een camera inspectie uitvoeren onder de vloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Hoogezand staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Hoogezand:

Herstel waterschade en scheuren in muur

Er is waterschade ontstaan nadat afvoerbuis verstopt is geweest, hieronder foto's. Ook zijn er scheuren ontstaan in de muren. Ook hiervan foto's. Ik zou graag voor beide klussen een aparte offerte willen ontvangen

Lekkage/vocht Hal

Lekkage/vocht in de hal bij de wc onderkant muur

Kruipruimte droogmaken

Onder mijn huis heb ik een kruipruimte van ongeveer 70 cm hoog met een betonnen vloer van 50 m2. De kruipruimte is verdeeld in segmenten. Die door een kruipgat met elkaar in verbinding staan. Ik wil de vloer helemaal "veeg"schoon hebben. Alle troep (steengruis en dergelijke) neemt vocht op en dit wil ik afgevoerd hebben. Afzuigen is geen optie. Men zal onder de vloer het vuil moeten weg scheppen. In de regentijd staat er in elk segment 10 cm water. Komt het water hoger dan wordt het water middels een dompelpomp afgezogen. Naast het leegruimen wil ik ook graag de vloer van de begane grond met pur geïsoleerd hebben. Graag ontvang ik uw offerte!

Schimmel uit de badkamer verwijderen en coating aanbrengen

Ik wil graag dat de voegen van de wand en vloer in het douchegedeelte (8 a 9 m2 aan tegels) in de badkamer (ongeveer 20 m2) schoongemaakt worden en daarna voorzien worden van een coating, bijvoorbeeld met nanotechnologie. Ik wil graag 2 offertes, 1 voor alleen het douchegedeelte en 1 voor de gehele badkamer.

Vochtmeting in een woning uitvoeren en rapport opstellen

Help: vocht in de wanden. Waarschijnlijk door oude lekkage. Wil vochtmeting laten uitvoeren met rapportage. Wat is de prijs hiervan ?

Water in de kruipruimte tegengaan

Ons huis is bijna 3 jaar geleden gebouwd. Sinds het begin hebben we last van water in de kruipruimte. De buren rondom hebben dit probleem niet. In de winter loopt dit op tot meer dan een halve meter. Ik heb de kruipruimte al meerdere keren leeg gepompt. Volgens de installateur is er geen sprake van lekkage aan (hemelwater) afvoeren of leidingen. Ik wil het graag laten inspecteren door een expert.

Schimmel en vocht in huis verhelpen

In de slaapkamer hebben we last van donkere schimmel op de muren en bij het plafond. De badkamer grenst aan de slaapkamer en hier zit geen deur tussen. Daarnaast ruikt het in het huis muf terwijl er goed wordt schoongemaakt. Het gaat om een jaren 30 benedenwoning, er zitten kruipruimtes onder het huis. We willen graag achter de oorzaak van de schimmel komen en deze grondig aanpakken.

Schimmel van de muur verwijderen

Ik wil graag professioneel de schimmel laten verwijderen van de muren van mijn badkamer. Het is een zeer kleine badkamer (rond de 3 m2). Hoeveel zou dit kosten?

Vochtprobleem aan muren verhelpen

Ik zou graag willen weten wat het probleem is aan mijn wanden. De muren zijn namelijk vochtig. We willen een aantal dingen uitgesloten hebben en vervolgens verholpen hebben als het probleem gevonden is.

Drainage aan leggen

In mijn kelder onder de plavuizen zit water je hoort het als je erover loopt. De wand tegels gaan ook al bol staan. Ze hebben mij geadviseerd om een drainage aan laten leggen.

Advies bij probleem condensvorming na dakisolatie

Het betreft een dakpannen hellend dak ca 100 m2. Graag zouden we een vrijblijvend advies en of offerte willen dit is afhankelijk van de des gewenste oplossing. Wij hebben steeds last van condensatie na het isoleren.

Vochtprobleem onderzoeken + herstel

Ik heb schade aan het plafond in de woonkamer door lekkage afvoer badkamer daarboven. De muren zijn bepleisterd en het plafond is van gips. Het betreft een stuk van ongeveer een meter. Graag offerte voor geheel herstel. Het betreft een offerte voor de verzekering.

Vocht en schimmelvorming verhelpen

Ik bewoon de begane grond in een oude woning uit 1931 en ervaar dat het huis erg vochtig is. Ik heb in de woonkamer en slaapkamer daardoor ook last van schimmelvorming. Ik laat al een raam aanpassen voor meer ventilatie, maar misschien ligt de oorzaak op een ander vlak. Ik laat de situatie hier graag beoordelen en laat mij dan adviseren over de te nemen maatregelen en de kosten daarvan. Er is nog nooit een vochtmeting gedaan. Ik hoor vooraf graag even of daar kosten aan verbonden zijn.

Vochtprobleem in huis oplossen

Ik wil weten waardoor het komt waarom mijn huis vochtig is. En natuurlijk wat ik eraan kan doen dat het zo goed als helemaal opgelost en droog wordt en blijft. Dat is nodig omdat hier geverfd moet worden maar niets helpt als het nat en vochtig is hier. Ik hoop dat jullie langskomen en mij een goede raad/advies geven zodat alles weer top is.

Vochtinspectie en oplossen van vochtproblemen

Wij zijn op zoek naar een gratis vochtinspectie inclusief vrijblijvende offerte voor de oplossing van vochtproblemen in huis.

Schimmel verwijderen

Ik heb last van schimmel in de slaapkamer op het plafond en bij de ramen. Ik ben al aan de slag gegaan met HG schimmel verwijderaar maar het komt weer terug. Ik wil graag de oorzaak laten opsporen en het probleem laten verhelpen.

Schimmel uit de vergaderruimte verwijderen

In een vergaderruimte van ongeveer 22 x 11 meter groot ontvangen wij verschillenden klachten rondom de aanwezigheid van zwarte schimmel. Het gebouw is in 1973 gebouwd, in 1986 is er een stuk aangebouwd en is deze aanbouw niet verbonden met het eerder gelegde fundament. Er is een kleine verzakking aanwezig in de vloer, hier doorheen lijkt vocht omhoog te trekken. Graag zou ik een offerte willen hebben die inzicht geeft in de kosten die gemoeid zijn om de ruimte te verbeteren.

Schimmel van de muur verwijderen

Er zit schimmel op de onderkant van de slaapkamer muur. Iets meer dan 3 meter lang en max 30 cm hoog. Hoeveel gaat dit kosten?

Schimmel uit de badkamer verwijderen

Ik wil graag mijn schimmel in mijn badkamer verwijderen. Het zit praktisch overal tussen de voegen van de tegels en soms ook op het plafond. Ik heb al meerdere dingen geprobeerd maar zonder veel en blijvend effect. De badkamer is 2 bij 3,5 meter.

Schimmel uit de badkamer verwijderen

Ik wil de schimmel, vooral gele vochtschimmel en een aantal zwarte schimmelvlekken, op het plafond in de badkamer van ongeveer 6 m2 laten verwijderen. Hierna dient het plafond te worden behandeld zodat dit in de toekomst niet meer kan gebeuren. Ik zou graag een offerte willen waarna we een vaste prijs afspreken. Dat is een voorwaarde die mijn huisbaas stelt om de kosten te vergoeden. Er is een foto beschikbaar.

Lekkage traceren en repareren

Ik heb schimmelmuren in de keuken, vandaar dat ik weet dat het ergens lekt. Ik heb zelf niet kunnen constateren waar de lekkage vandaan komt. Het gaat om 3 muren die zijn aangetast door de schimmel. Ik heb een schuin dakraam in de badkamer, die boven de keuken zit en aan de buitenmuur van de keuken hangt een dakgoot.

Lekkage in de keuken opsporen en verhelpen

Ik heb lekkage in de keuken, dit is zichtbaar middels schimmels op de muren en het plafond. Ik heb zelf niet kunnen constateren waar de lekkage vandaan komt. Ik heb aan de buitenmuur van de keuken een dakgoot en boven de keuken zit mijn badkamer en die heeft een kantelraam.

Schimmel behandelen of verwijderen

Ik heb schimmel in de woonkamer en wil graag weten of dit om een gevaarlijke schimmel gaat en of ik dat door een specialist moet laten verwijderen en wat mij dat zou gaan kosten?

Vochtproblemen in muren oplossen

We hebben een vochtprobleem. We zien vocht op muren aan de onderzijde. Op een plek in een hoek en achter een kast. We hebben er al een tijd last van en willen graag de oorzaak laten opsporen en verhelpen.

Optrekkend vocht in de buiten- of binnenmuur

De stenen brokkelen af aan de onderkant van de buitenmuur. Aan de binnenkant van de muur worden vochtplekken zichtbaar. Wij willen graag uw opinie (offerte) voor dit probleem. De muur is ongeveer 3 meter breed en vertoont deze gebreken na een kleine aardbeving.