Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Groningen of directe omgeving.

2989 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: kelder waterdicht maken, kelder waterdicht maken, vocht vrij maken fundering al dan niet in combinatie met onderkelderen, schoon maken kruipruimte, waterschade plafond en verven, kelder laten injecteren, constateren waar vochtproblemen begane grond vandaan komen, schade na lekkage, vochtmeting onder houten vloer, camera inspectie kruipruimte, schimmel in de kruipruimte verwijderen en behandelen, betonnen balkon herstellen en impregneren, vliering op zolder laten maken, uitvoeren van onderzoek naar daklekkage, lekkage bij raamkozijn en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Groningen:

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Ik heb waterschade gehad door een lekkage over een plat dak (woonkamer). Hierdoor is 1 donkere plek ontstaan op het plafond. Daarnaast is er water via een gat in het hout van de schuifpui gelekt. Ik vermoed dat het plafond moet worden geschilderd, mogelijk dat er reparaties aan het plafond moeten plaatsvinden. Wat er precies voor de schuifpui moet gebeuren weet ik niet.

Offerte met omschrijving van de herstelkosten na waterschade

Het toilet is overgelopen door een verstopping in de rioolleiding. Het vuile water heeft de vloeren in de hal, entree, keuken en woonkamer vernield. Net boven de plinten in de hal zijn bruine vocht plakken te zien. woonkamer: 3.8 x 8.3m keuken: 2.5x3.7m hal: 3.0x1.3m entree: 1.9x1.5m Graag ontvang ik een offerte voor de volgende werkzaamheden: - verwijderen en afvoeren oude laminaat + ondervloeren + plak plinten (woonkamer, keuken, hal, entree) - leggen van de nieuwe ondervloeren en laminaat inclusief plak plinten (woonkamer, keuken, hal, entree) - hal verven ivm bruine vochtvlekken op de muren - traptapijt eerste trede vervangen - deur dorpels controleren / vervangen. binnendeur sluit niet goed. - aluminium hoekprofiel monteren in de entree rondom voet veeg mat

Lekkage tussen garagemuur en serredak herstellen

Ik zoek een vakman die een lekkage op het serredak kan herstellen. Volgens een dakdekker is het elektrische zonnescherm de oorzaak. Deze zal dus tijdelijk verwijderd moeten worden. Het kan ook zijn dat de loodslab die uit 2 delen bestaat omhoog moet worden gehaald en behandeld moet worden.

Herstel waterschade en scheuren in muur

Er is waterschade ontstaan nadat afvoerbuis verstopt is geweest, hieronder foto's. Ook zijn er scheuren ontstaan in de muren. Ook hiervan foto's. Ik zou graag voor beide klussen een aparte offerte willen ontvangen

Schimmel uit de badkamer verwijderen en coating aanbrengen

Ik wil graag dat de voegen van de wand en vloer in het douchegedeelte (8 a 9 m2 aan tegels) in de badkamer (ongeveer 20 m2) schoongemaakt worden en daarna voorzien worden van een coating, bijvoorbeeld met nanotechnologie. Ik wil graag 2 offertes, 1 voor alleen het douchegedeelte en 1 voor de gehele badkamer.

Water in de kruipruimte tegengaan

Ons huis is bijna 3 jaar geleden gebouwd. Sinds het begin hebben we last van water in de kruipruimte. De buren rondom hebben dit probleem niet. In de winter loopt dit op tot meer dan een halve meter. Ik heb de kruipruimte al meerdere keren leeg gepompt. Volgens de installateur is er geen sprake van lekkage aan (hemelwater) afvoeren of leidingen. Ik wil het graag laten inspecteren door een expert.

Schimmel en vocht in huis verhelpen

In de slaapkamer hebben we last van donkere schimmel op de muren en bij het plafond. De badkamer grenst aan de slaapkamer en hier zit geen deur tussen. Daarnaast ruikt het in het huis muf terwijl er goed wordt schoongemaakt. Het gaat om een jaren 30 benedenwoning, er zitten kruipruimtes onder het huis. We willen graag achter de oorzaak van de schimmel komen en deze grondig aanpakken.

Schimmel van de muur verwijderen

Ik wil graag professioneel de schimmel laten verwijderen van de muren van mijn badkamer. Het is een zeer kleine badkamer (rond de 3 m2). Hoeveel zou dit kosten?

Vochtprobleem onderzoeken + herstel

Ik heb schade aan het plafond in de woonkamer door lekkage afvoer badkamer daarboven. De muren zijn bepleisterd en het plafond is van gips. Het betreft een stuk van ongeveer een meter. Graag offerte voor geheel herstel. Het betreft een offerte voor de verzekering.

Vocht en schimmelvorming verhelpen

Ik bewoon de begane grond in een oude woning uit 1931 en ervaar dat het huis erg vochtig is. Ik heb in de woonkamer en slaapkamer daardoor ook last van schimmelvorming. Ik laat al een raam aanpassen voor meer ventilatie, maar misschien ligt de oorzaak op een ander vlak. Ik laat de situatie hier graag beoordelen en laat mij dan adviseren over de te nemen maatregelen en de kosten daarvan. Er is nog nooit een vochtmeting gedaan. Ik hoor vooraf graag even of daar kosten aan verbonden zijn.

Vochtprobleem in huis oplossen

Ik wil weten waardoor het komt waarom mijn huis vochtig is. En natuurlijk wat ik eraan kan doen dat het zo goed als helemaal opgelost en droog wordt en blijft. Dat is nodig omdat hier geverfd moet worden maar niets helpt als het nat en vochtig is hier. Ik hoop dat jullie langskomen en mij een goede raad/advies geven zodat alles weer top is.

Schimmel verwijderen

Ik heb last van schimmel in de slaapkamer op het plafond en bij de ramen. Ik ben al aan de slag gegaan met HG schimmel verwijderaar maar het komt weer terug. Ik wil graag de oorzaak laten opsporen en het probleem laten verhelpen.

Schimmel van de muur verwijderen

Er zit schimmel op de onderkant van de slaapkamer muur. Iets meer dan 3 meter lang en max 30 cm hoog. Hoeveel gaat dit kosten?

Schimmel uit de badkamer verwijderen

Ik wil de schimmel, vooral gele vochtschimmel en een aantal zwarte schimmelvlekken, op het plafond in de badkamer van ongeveer 6 m2 laten verwijderen. Hierna dient het plafond te worden behandeld zodat dit in de toekomst niet meer kan gebeuren. Ik zou graag een offerte willen waarna we een vaste prijs afspreken. Dat is een voorwaarde die mijn huisbaas stelt om de kosten te vergoeden. Er is een foto beschikbaar.

Lekkage traceren en repareren

Ik heb schimmelmuren in de keuken, vandaar dat ik weet dat het ergens lekt. Ik heb zelf niet kunnen constateren waar de lekkage vandaan komt. Het gaat om 3 muren die zijn aangetast door de schimmel. Ik heb een schuin dakraam in de badkamer, die boven de keuken zit en aan de buitenmuur van de keuken hangt een dakgoot.

Lekkage in de keuken opsporen en verhelpen

Ik heb lekkage in de keuken, dit is zichtbaar middels schimmels op de muren en het plafond. Ik heb zelf niet kunnen constateren waar de lekkage vandaan komt. Ik heb aan de buitenmuur van de keuken een dakgoot en boven de keuken zit mijn badkamer en die heeft een kantelraam.

Souterrain met vochtproblemen

In mijn souterrain in de stad Groningen heb ik sinds ongeveer een jaar een aantal vocht problemen: een "lekkende" vloer, zo nu en dan (vooral s'winters) komt door grondwaterdruk wat water door de vloer. De originele granito-vloer is gebroken. De dikke stenen muren zijn plaatselijk vochtig aan de onderkant. Sinds kort heb ik nu ook zwam geconstateerd. Graag uw oplossing hiervoor.

Rapport waterschade voor verzekering

Voor de verzekering heb ik een rapport / offerte nodig van een vochtexpert. Wij wonen in een benedenwoning in Groningen centrum. De oorzaak van de lekkagesporen in twee slaapkamers heb ik nog niet gevonden. Waarschijnlijk is het balkon van de bovenburen de oorzaak. Of het dak van de bovenburen. Zou iemand mij kunnen helpen met het opsporen van de lekkage?

Lekdetectie naar een lekkage in het plafond

De onderbuurman op de begane grond heeft aan het plafond een vochtige plek ontdekt. Boven deze plek is onze badkamer. Ik ben op zoek naar iemand die lekkage op kan sporen met lekdetectie-apparatuur, dus zonder plafond en muren open te breken.

Optrekkend vocht in de gang en garage

Graag een beoordeling en bestrijding van het vocht in onze gang en aangrenzende garage. Het gaat om optrekkend vocht. In de gang, onder de mat is het nat. De garage is in zijn geheel vochtig. De garage is enkelsteens gebouwd.

Vocht- en schimmelprobleem op laten lossen

In onze tussenwoning hebben wij veel last van vocht op de binnenkant van de ramen. Met name in de opbouw op het huis zijn de ramen elke ochtend (met name bij koud weer) erg nat. Tevens hebben we last van schimmelplekken op de muren. Ik wil graag dat dit wordt onderzocht en verholpen.

Kruipruimte laten inspecteren

Wij hebben stank- en vochtoverlast van onze kruipruimte en dat willen we graag laten uitzoeken. Is het mogelijk dat er iemand langskomt om het uit te zoeken wat huidige situatie is en wat moet er gebeuren? De kruipruimte is ongeveer 80 cm. diep.

Vocht probleem souterrain

In een studio welke zich in het souterrain van een pand bevindt, hebben we last van afbladeren van muurverf. De wanden zijn gestukadoord met MP75 en daarna geverfd met een muurverf. Een paar weken naar oplevering kregen we last van afbladeren van de verf. Hierna de wanden behandeld met een albastine product. Een tijdje ging het goed, maar daarna toch weer plaatselijk de zelfde problemen. Het gaat om circa 5m² waar de problemen zich voordoen. De stukadoor heeft de wanden al behandeld met een Remmers product. Hij heeft gaten in de muren geboord en het materiaal erin gegoten. Ik heb denk ik een vocht expert nodig, en niet alleen een schilder of stukadoor.

Vochtschade herstellen

Vlak voor de verkoop van mijn woning waterschade opgetreden, dus ik heb de handtekening op de koopakte nog niet gezet. Bleek lekkende vaatwasser van bovenbuurman. Vochtschade is niet gemeten, maar er is direct overheen geverfd. Wat ik nodig heb is een expert die de omvang van de schade kan meten en kosten voor herstelwerkzaamheden kan opmaken.

Vochtprobleem onderzoeken

In de woonkamer is wat pleisterwerk losgelaten waar eerst de schoorsteen zat en met goedkoop materiaal is dit dicht gemaakt. Tevens zitten op eerste etage in 2 slaapkamerhoeken scheuren en wat vocht (lijkt het). Graag zou ik wil weten wat het precies is en dat het gemeten wordt met een hygrometer, dus wie heeft dat? Tevens zitten er studenten in het huis en ze hebben een brief gestuurd met klachten, is wel belangrijk om deskundig aan te pakken en advies te krijgen. Ook wat betreft gezondheidsklachten. Graag een bedrijf uit de directe omgeving. Ik werk onregelmatige tijden, dus graag bij geen gehoor voicemail inspreken met nr waar ik op terug kan bellen! Kan u eventueel donderdagochtend langskomen?