Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor kruipruimte droogmaken:

Kruipruimte droogmaken

Onder mijn huis heb ik een kruipruimte van ongeveer 70 cm hoog met een betonnen vloer van 50 m2. De kruipruimte is verdeeld in segmenten. Die door een kruipgat met elkaar in verbinding staan. Ik wil de vloer helemaal "veeg"schoon hebben. Alle troep (steengruis en dergelijke) neemt vocht op en dit wil ik afgevoerd hebben. Afzuigen is geen optie. Men zal onder de vloer het vuil moeten weg scheppen. In de regentijd staat er in elk segment 10 cm water. Komt het water hoger dan wordt het water middels een dompelpomp afgezogen. Naast het leegruimen wil ik ook graag de vloer van de begane grond met pur geïsoleerd hebben. Graag ontvang ik uw offerte!
Onze klant uit Appingedam (Groningen) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kruipruimte droogmaken uit heel Nederland:

Kruipruimte droogmaken

In onze vakantiewoning staat door hoog grondwater de kruipruimte vol water. Daar willen we graag vanaf. Oppervlakte 10 x 6 meter. Er ligt momenteel zand in de kruipruimte. Graag advies.

Kruipruimte droog maken

Graag zou ik willen weten wat de kosten zouden zijn voor het droogmaken van de kruipruimte.

Kruipruimte isoleren

Kruipruimte isoleren van een tussenwoning. Het is een kabouterhuisje d.w.z. gescheiden daken, de huizen zitten middels lage dakgoten aan elkaar. Huis is raam-geïsoleerd. Kruipruimte 76,5 vierkante meter, graag nameten of dit klopt. Kruipruimte is vochtig, graag t.z.t. ook offerte voor het klaarmaken dus droogmaken, karton weghalen. Op basis van ervaring van anderen wil ik de isolatie van polystyreen chips/bolletjes.