Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Groningen.

23 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 7,8/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: kelder waterdicht maken, schoon maken kruipruimte, waterschade plafond en verven, kruipruimte isolatie, schimmel in de kruipruimte verwijderen en behandelen, betonnen balkon herstellen en impregneren, vliering op zolder laten maken, uitvoeren van onderzoek naar daklekkage, lekkage bij raamkozijn, waterschade rapport maken voor de verzekering, lekkage schade stucen en schilderen, waterschade in slaapkamer herstellen, waterschade boven, ligt nu tapijt, oorzaak vochtplekken in de erker beoordelen en herstellen, herstelwerkzaamheden na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Groningen:

donderdag 9 april 2020

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Ik heb waterschade gehad door een lekkage over een plat dak (woonkamer). Hierdoor is 1 donkere plek ontstaan op het plafond. Daarnaast is er water via een gat in het hout van de schuifpui gelekt. Ik vermoed dat het plafond moet worden geschilderd, mogelijk dat er reparaties aan het plafond moeten plaatsvinden. Wat er precies voor de schuifpui moet gebeuren weet ik niet.
zaterdag 1 februari 2020

Offerte met omschrijving van de herstelkosten na waterschade

Het toilet is overgelopen door een verstopping in de rioolleiding. Het vuile water heeft de vloeren in de hal, entree, keuken en woonkamer vernield. Net boven de plinten in de hal zijn bruine vocht plakken te zien. woonkamer: 3.8 x 8.3m keuken: 2.5x3.7m hal: 3.0x1.3m entree: 1.9x1.5m Graag ontvang ik een offerte voor de volgende werkzaamheden: - verwijderen en afvoeren oude laminaat + ondervloeren + plak plinten (woonkamer, keuken, hal, entree) - leggen van de nieuwe ondervloeren en laminaat inclusief plak plinten (woonkamer, keuken, hal, entree) - hal verven ivm bruine vochtvlekken op de muren - traptapijt eerste trede vervangen - deur dorpels controleren / vervangen. binnendeur sluit niet goed. - aluminium hoekprofiel monteren in de entree rondom voet veeg mat
zaterdag 19 oktober 2019

Lekkage tussen garagemuur en serredak herstellen

Ik zoek een vakman die een lekkage op het serredak kan herstellen. Volgens een dakdekker is het elektrische zonnescherm de oorzaak. Deze zal dus tijdelijk verwijderd moeten worden. Het kan ook zijn dat de loodslab die uit 2 delen bestaat omhoog moet worden gehaald en behandeld moet worden.
vrijdag 14 december 2018

Herstel waterschade en scheuren in muur

Er is waterschade ontstaan nadat afvoerbuis verstopt is geweest, hieronder foto's. Ook zijn er scheuren ontstaan in de muren. Ook hiervan foto's. Ik zou graag voor beide klussen een aparte offerte willen ontvangen
maandag 22 oktober 2018

Lekkage/vocht Hal

Lekkage/vocht in de hal bij de wc onderkant muur
maandag 15 oktober 2018

Kruipruimte droogmaken

Onder mijn huis heb ik een kruipruimte van ongeveer 70 cm hoog met een betonnen vloer van 50 m2. De kruipruimte is verdeeld in segmenten. Die door een kruipgat met elkaar in verbinding staan. Ik wil de vloer helemaal "veeg"schoon hebben. Alle troep (steengruis en dergelijke) neemt vocht op en dit wil ik afgevoerd hebben. Afzuigen is geen optie. Men zal onder de vloer het vuil moeten weg scheppen. In de regentijd staat er in elk segment 10 cm water. Komt het water hoger dan wordt het water middels een dompelpomp afgezogen. Naast het leegruimen wil ik ook graag de vloer van de begane grond met pur geïsoleerd hebben. Graag ontvang ik uw offerte!
maandag 18 juni 2018

Schimmel uit de badkamer verwijderen en coating aanbrengen

Ik wil graag dat de voegen van de wand en vloer in het douchegedeelte (8 a 9 m2 aan tegels) in de badkamer (ongeveer 20 m2) schoongemaakt worden en daarna voorzien worden van een coating, bijvoorbeeld met nanotechnologie. Ik wil graag 2 offertes, 1 voor alleen het douchegedeelte en 1 voor de gehele badkamer.
maandag 12 maart 2018

Vochtmeting in een woning uitvoeren en rapport opstellen

Help: vocht in de wanden. Waarschijnlijk door oude lekkage. Wil vochtmeting laten uitvoeren met rapportage. Wat is de prijs hiervan ?
dinsdag 6 maart 2018

Water in de kruipruimte tegengaan

Ons huis is bijna 3 jaar geleden gebouwd. Sinds het begin hebben we last van water in de kruipruimte. De buren rondom hebben dit probleem niet. In de winter loopt dit op tot meer dan een halve meter. Ik heb de kruipruimte al meerdere keren leeg gepompt. Volgens de installateur is er geen sprake van lekkage aan (hemelwater) afvoeren of leidingen. Ik wil het graag laten inspecteren door een expert.
dinsdag 13 februari 2018

Schimmel en vocht in huis verhelpen

In de slaapkamer hebben we last van donkere schimmel op de muren en bij het plafond. De badkamer grenst aan de slaapkamer en hier zit geen deur tussen. Daarnaast ruikt het in het huis muf terwijl er goed wordt schoongemaakt. Het gaat om een jaren 30 benedenwoning, er zitten kruipruimtes onder het huis. We willen graag achter de oorzaak van de schimmel komen en deze grondig aanpakken.
dinsdag 16 januari 2018

Schimmel van de muur verwijderen

Ik wil graag professioneel de schimmel laten verwijderen van de muren van mijn badkamer. Het is een zeer kleine badkamer (rond de 3 m2). Hoeveel zou dit kosten?
woensdag 20 december 2017

Vochtprobleem aan muren verhelpen

Ik zou graag willen weten wat het probleem is aan mijn wanden. De muren zijn namelijk vochtig. We willen een aantal dingen uitgesloten hebben en vervolgens verholpen hebben als het probleem gevonden is.
maandag 27 november 2017

Drainage aan leggen

In mijn kelder onder de plavuizen zit water je hoort het als je erover loopt. De wand tegels gaan ook al bol staan. Ze hebben mij geadviseerd om een drainage aan laten leggen.
zondag 19 november 2017

Advies bij probleem condensvorming na dakisolatie

Het betreft een dakpannen hellend dak ca 100 m2. Graag zouden we een vrijblijvend advies en of offerte willen dit is afhankelijk van de des gewenste oplossing. Wij hebben steeds last van condensatie na het isoleren.
maandag 31 juli 2017

Vochtprobleem onderzoeken + herstel

Ik heb schade aan het plafond in de woonkamer door lekkage afvoer badkamer daarboven. De muren zijn bepleisterd en het plafond is van gips. Het betreft een stuk van ongeveer een meter. Graag offerte voor geheel herstel. Het betreft een offerte voor de verzekering.
dinsdag 11 juli 2017

Vocht en schimmelvorming verhelpen

Ik bewoon de begane grond in een oude woning uit 1931 en ervaar dat het huis erg vochtig is. Ik heb in de woonkamer en slaapkamer daardoor ook last van schimmelvorming. Ik laat al een raam aanpassen voor meer ventilatie, maar misschien ligt de oorzaak op een ander vlak. Ik laat de situatie hier graag beoordelen en laat mij dan adviseren over de te nemen maatregelen en de kosten daarvan. Er is nog nooit een vochtmeting gedaan. Ik hoor vooraf graag even of daar kosten aan verbonden zijn.
dinsdag 11 juli 2017

Vochtprobleem in huis oplossen

Ik wil weten waardoor het komt waarom mijn huis vochtig is. En natuurlijk wat ik eraan kan doen dat het zo goed als helemaal opgelost en droog wordt en blijft. Dat is nodig omdat hier geverfd moet worden maar niets helpt als het nat en vochtig is hier. Ik hoop dat jullie langskomen en mij een goede raad/advies geven zodat alles weer top is.
woensdag 31 mei 2017

Vochtinspectie en oplossen van vochtproblemen

Wij zijn op zoek naar een gratis vochtinspectie inclusief vrijblijvende offerte voor de oplossing van vochtproblemen in huis.
vrijdag 27 januari 2017

Schimmel verwijderen

Ik heb last van schimmel in de slaapkamer op het plafond en bij de ramen. Ik ben al aan de slag gegaan met HG schimmel verwijderaar maar het komt weer terug. Ik wil graag de oorzaak laten opsporen en het probleem laten verhelpen.
dinsdag 18 oktober 2016

Schimmel uit de vergaderruimte verwijderen

In een vergaderruimte van ongeveer 22 x 11 meter groot ontvangen wij verschillenden klachten rondom de aanwezigheid van zwarte schimmel. Het gebouw is in 1973 gebouwd, in 1986 is er een stuk aangebouwd en is deze aanbouw niet verbonden met het eerder gelegde fundament. Er is een kleine verzakking aanwezig in de vloer, hier doorheen lijkt vocht omhoog te trekken. Graag zou ik een offerte willen hebben die inzicht geeft in de kosten die gemoeid zijn om de ruimte te verbeteren.
woensdag 24 augustus 2016

Schimmel van de muur verwijderen

Er zit schimmel op de onderkant van de slaapkamer muur. Iets meer dan 3 meter lang en max 30 cm hoog. Hoeveel gaat dit kosten?
maandag 20 juni 2016

Schimmel uit de badkamer verwijderen

Ik wil graag mijn schimmel in mijn badkamer verwijderen. Het zit praktisch overal tussen de voegen van de tegels en soms ook op het plafond. Ik heb al meerdere dingen geprobeerd maar zonder veel en blijvend effect. De badkamer is 2 bij 3,5 meter.
maandag 23 mei 2016

Schimmel uit de badkamer verwijderen

Ik wil de schimmel, vooral gele vochtschimmel en een aantal zwarte schimmelvlekken, op het plafond in de badkamer van ongeveer 6 m2 laten verwijderen. Hierna dient het plafond te worden behandeld zodat dit in de toekomst niet meer kan gebeuren. Ik zou graag een offerte willen waarna we een vaste prijs afspreken. Dat is een voorwaarde die mijn huisbaas stelt om de kosten te vergoeden. Er is een foto beschikbaar.
woensdag 18 mei 2016

Lekkage traceren en repareren

Ik heb schimmelmuren in de keuken, vandaar dat ik weet dat het ergens lekt. Ik heb zelf niet kunnen constateren waar de lekkage vandaan komt. Het gaat om 3 muren die zijn aangetast door de schimmel. Ik heb een schuin dakraam in de badkamer, die boven de keuken zit en aan de buitenmuur van de keuken hangt een dakgoot.
vrijdag 22 april 2016

Lekkage in de keuken opsporen en verhelpen

Ik heb lekkage in de keuken, dit is zichtbaar middels schimmels op de muren en het plafond. Ik heb zelf niet kunnen constateren waar de lekkage vandaan komt. Ik heb aan de buitenmuur van de keuken een dakgoot en boven de keuken zit mijn badkamer en die heeft een kantelraam.

Partners

Partners van Casius