Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor mechanische ventilatie in een kelder maken:

Mechanische ventilatie in een kelder maken

Ik heb een kelderruimte van 5 x 6 meter helemaal leeg gehaald om deze te kunnen gaan gebruiken als atelierruimte voor beeldhouwen. De kelder is redelijk droog maar op de bovenzijde van een tussenwand lijkt wat vochtophoping te zijn. Er is mij aangeraden om mechanische ventilatie in de kelder te plaatsen, zodat de luchtstroom dit probleem zal oplossen. Ik wil een afspraak maken om dit hier te laten beoordelen. Ik ontvang graag uw advies en een prijsopgave.
Onze klant uit Wageningen (Gelderland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor mechanische ventilatie in een kelder maken uit heel Nederland:

Badkamerverbouwing

Ik wil de badkamer verbouwen. De badkamer is ongeveer 2 bij 2 meter. Tegelwerk moet vervangen worden, alles moet eruit, de douchebak moet een inloopdouche worden. Het dient een inbouw wc te worden. Wasbak moet ook vervangen worden. Er mag ook een designerradiator komen. Ook moet er vloerverwarming komen en mechanische ventilatie.

Slopen van een schoorsteen

Slopen van oude schoorsteen op het dak. Vervangen door dakdoorvoer met pijpje ter behoeve van de mechanische ventilatie. Schoorsteen staat aan de achterzijde van het dak. Betreft een hoekhuis. Schoorsteen is alleen te bereiken met een hoogwerker of eventueel een smalle steiger (vanuit brandgang). Vanaf de straat staat hij 13 meter weg.

Schimmel tussen woonlagen verwijderen

De ventilatiekanalen van de mechanische ventilatie gaan via ruimtes tussen de woonlagen. Door verstopte ventilatiekanalen en oude mechanische ventilatie is vermoedelijk de lucht- en vocht afvoer al tijden te slecht. Daardoor zit er nu zwarte, droge dons schimmel tussen de woonlagen, waar je niet gemakkelijk bijkomt. Het gaat om 2 lagen, tussen begane grond en 1ste verdieping en tussen 1ste en 2de verdieping. Toegang is via ventilatiegaten in plafond, die uiteindelijk op mechanische ventilatie uitkomen.

Mechanische ventilatie reinigen

Ik zou graag ons mechanische ventilatiesysteem geheel laten reinigen. Ik had er nooit over nagedacht, waardoor dit dus nooit (de woning is 12 jaar oud) is gebeurd. Het gaat om het hele systeem, dus inclusief de pijpen/buizen. Er zijn drie punten: keuken, toilet en badkamer waar lucht wordt afgezogen. De unit hangt op zolder.

Onderhoudsbeurt Stork mechanische ventilatie inclusief kanalen schoonmaken

Sinds het jaar 2000 (jaar van oplevering) draait in mijn appartement een Stork mechanische ventilatie (CML). Deze is naar mijn weten nog nooit (of hoogstens één keer) onderhouden. Het apparaat is de laatste tijd wat meer geluid gaan maken (hoge toon), maar werkt nog steeds goed. Om dat laatste te handhaven lijkt het me zinvol om het apparaat een grondige onderhoud/reinigingsbeurt te laten geven (wordt ook wel eens tijd, denk ik). Wellicht kunnen tegelijkertijd de (drie) kanalen (badkamer, keuken, toilet) gereinigd worden (voor zover mogelijk).

Mechanische ventilatie en vloerverwarming aanleggen in horecapand

Ik heb een horecapand op het oog waar momenteel alleen koffie geserveerd wordt. Ik wil zelf straks ook alcohol gaan serveren en heb een mechanische ventilatie nodig. Er is een begane grond (55 m2) en een kelder die ik ook wil gaan gebruiken (60m2). Er is aan de achterkant geen toegang tot buiten. Wel is er een rookafvoer aanwezig. Ik hoor heel graag wat dit kost! Ook zou ik graag vloerverwarming willen in de kelder. Graag losse prijzen, en eventueel samen als dat verschil maakt.

Inloopdouche maken en overig werk in de badkamer

Ik wil graag enkele klussen laten verzorgen in mijn badkamer. Ik heb een douchehoek met een hoge instap, die ik wil laten wijzigen naar een inloopdouche met een vlakke instap. Indien nodig laat ik daarbij het toilet verplaatsen. Verder werkt de mechanische ventilatie in de badkamer niet goed meer en die laat ik dan ook graag nazien. Er is overigens geen haast met deze klus. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken. Ik sta open voor uw advies en ontvang graag uw prijsindicatie.

Badkamer en 2 toiletruimtes vernieuwen

Wij hebben een split-level tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1978 en krijgen daarvan op 19 december de sleutel. We willen op 1 februari gaan verhuizen en in de tussentijd de badkamer en 2 toiletruimtes laten vernieuwen. De badkamer is 205 x 210 cm. We willen daar het schrootjesplafond laten verwijderen en een nieuw plafond laten maken. We willen er een inloopdouche, dubbele wastafel en mechanische ventilatie. Ook het tegelwerk moet worden vernieuwd. We gaan zelf op zoek naar materialen. We ontvangen graag uw offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.

Gat in de buitenmuur maken voor een afvoer

Wij hebben jarenlang een wasemkap op de mechanische ventilatie aangesloten gehad, maar nu willen we er een met een afvoer naar buiten. Daarvoor moet er op de begane grond in de woning een gat in de buitenmuur gemaakt worden. Graag willen wij weten wat hiervoor de kosten zijn.

Poederreiniging en borstelreiniging van MV-box en kanalen

Wij willen onze mechanische ventilatiebox laten reinigen. De offerte graag opmaken inclusief BTW en voorrijkosten. Graag separate offerte voor borstel- en poederreiniging. * reinigen van de binnenkant van de machine MV * reinigen ventilatie impeller * het controleren van schakelaars * het controleren van motorlagers * het controleren en aanpassen van de klep ventilatie (diffusers) * reiniging en ontsmetting van ventilatiekanalen, circa * meting van de afzuigcapaciteit De box staat op de tweede verdieping. Naar de begane grond zijn er twee aansluitingen. Op de eerste verdieping is er een aansluiting in de badkamer.