Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor mechanische ventilatie in een kelder maken:

Mechanische ventilatie in een kelder maken

Ik heb een kelderruimte van 5 x 6 meter helemaal leeg gehaald om deze te kunnen gaan gebruiken als atelierruimte voor beeldhouwen. De kelder is redelijk droog maar op de bovenzijde van een tussenwand lijkt wat vochtophoping te zijn. Er is mij aangeraden om mechanische ventilatie in de kelder te plaatsen, zodat de luchtstroom dit probleem zal oplossen. Ik wil een afspraak maken om dit hier te laten beoordelen. Ik ontvang graag uw advies en een prijsopgave.
Onze klant uit Wageningen (Gelderland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor mechanische ventilatie in een kelder maken uit heel Nederland:

Casco horecaruimte verbouwen

- Gas aanleggen - Water leidingen aanleggen - Elektra aansluiten - Afvoer aanbrengen inclusief vetput, de riolering ligt hier aan de zijkant van het gebouw op ongeveer een meter diep - Mechanische ventilatie aanbrengen - Klein kantoor van metal stuc met deur en deurpost - Klein keuken met wand tegelwerk en of rvs plaat - Schilderwerk - Bar en balie aan brengen Het gaat om een horecaruimte van 15,5 meter bij 6 meter. De keuken is 6 bij 4 meter. Daar waar de gasaansluiting moet komen is 3,2 meter bij 80 cm. We hebben een systeemplafond, dus koppelen van de bestaande gastoevoer naar boven. We hebben al een bestaande wc.

Ventilatiesysteem D: Balansventilatie met automatische aan- en afvoer

Gaat het om een nieuwbouw of renovatie? Renovatie Hoeveel ruimtes moeten er geventileerd worden? Tussen 3 en 6 ruimtes Wat is de functie van het gebouw? Woning Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Geen mechanische ventilatie. Renovatie van een oud gebouw

Radiatorverdeler vervangen

Na 20 jaar moet onze 5 groeps radiator verdeler vervangen worden (geplaatst in de de bijkeuken) inclusief alle aansluitkoppelingen. Ook willen we onze mechanische ventilatie (deze is geplaats op zolder) Rucon 7 vervangen voor en een Orcon Mvs-15rhbp vochtsensor, afstandsbediening, perilex. We hebben nog niets van bovenstaande gekocht, graag zouden wij een offerte willen ontvangen.

Warmtepomp aanbrengen

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Aansluiting bestaande vloerverwarming, Verwarming van water (Sanitair) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De woning is voorzien van vloerverwarming, vloerisolatie, spouwmuur isolatie en glas isolatie. De woning niet voorzien van een mechanische ventilatie. CV ketel nu: Nefit ecomline classic uit 2003. Ik heb interesse in een warmtepomp en zou graag indicaties van de verschillende soorten warmtepompen willen hebben.

Afzuigkap plaatsen en afwerken inclusief afvoer

Vervangen van afzuigkap (circa 1 x 0,50 meter) die aansluit op mechanische ventilatie door echte afzuigkap. Advies in type afzuigkap passend in bestaand standaard bovenkastje. Afzuigkap plaatsen. Maken van afvoergat naar buiten. Plaatsen afvoerbuis boven reeds bestaande bovenkastjes, maken koof en eventueel stucwerk.

Rookgasafvoer van de HR ketel vervangen

Na inspectie van een CV installatiemonteur is gebleken dat de rookgasafvoer van mijn Intergas HR ketel (2014) nog van 1991 is en ook niet geschikt voor een HR ketel. De rookgasafvoer is tevens voor de mechanische ventilatie. De rookgasafvoer en daarbij de pijp op het dak moeten vervangen worden. Ik wil graag de kosten weten hiervoor. Ik weet niet hoe lang deze precies is.

Warmte terugwin systeem installeren

Het gaat om een nieuwbouwwoning, waar ik 3 tot 6 ruimtes geventileerd wil hebben, middels een warmteterugwinnings systeem. Ik wil kijken wat de mogelijkheden hiervoor zijn. De woning is ontworpen zonder WTW (warmteterugwinning) systeem en heeft een CO2 gestuurd mechanische ventilatie.

Poederreiniging en borstelreiniging van mechanische ventilatiekanalen

Reinigen van de mechanische ventilatie en kanalen via poederreiniging.

WTW Inventum Ecolution Solo installeren

Graag wil ik een offerte voor het leveren en installeren van een Inventum Ecolution Solo (mechanische ventilatie warmtepomp). De huidige ventilatiebox is rechtsboven de HR-ketel aan de muur gemonteerd en er is ruim voldoende plaats voor een Ecolution Solo (zie overzichtsfoto's in de bijlage). De CV-ketel is een AWB Thermomaster 2HR.

Dakpannen terugleggen en een stukje bij de afvoerpijp repareren

Door de wind liggen er hier en daar wat pannen een beetje uit het verband maar niet los. Bij de afvoer van de mechanische ventilatie op het dak staat een stukje afwerking omhoog. Dit moet hersteld worden. Het is niet goed te zien wat dat is. Het is een pannendak op de zolderverdieping. Op de eerste verdieping is een balkon. Vanaf de zolder zou er ook op het dak