Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vocht in houten chalet:

Vocht in houten chalet

Kijken waar het vochtprobleem zit en eventueel oplossen. Ik heb een lekkage gehad op het dak en dat zou verholpen zijn, vocht lijkt van beneden naar boven te komen. schimmel zit nu in de badkamer en in de slaapkamer. Het is een plat dak en het is dakleer. Graag zou ik iemand langs willen hebben die de situatie kan beoordelen.
Onze klant uit Oosterhout (Gelderland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vocht in houten chalet uit heel Nederland:

Houten tapi vloer schuren en onderhoudsvrij maken, inclusief plint leggen

Wij willen onze houten tapi vloer laren schuren en onderhoudsvrij afwerken. Vloer zit nu in de Was en geeft donkere vocht plekken. Ook willen we een nieuwe hoge plint met ronding tegen stof. Nu zit er een platte afwerkplint. Ong.32 vierkante meter.

Vervangen van achterdeur

Wij willen onze houten achterdeur laten vervangen voor een nieuwe buitendeur. De huidige begint vocht op te nemen. Draait naar buiten open, heeft twee dievenklauwen, drie puntsluiting en geen raam. Buitenkant heeft een lekdorpel en cilinder moet overgezet worden. Hang en sluitwerk kan volgens ons overgenomen worden. In de nieuwe deur hoeft geen raam, zoals op foto is prima. Wij gaan eerder voor goedkoper maar functioneel, omdat wij waarschijnlijk over 1,5 jaar gaan verhuizen. De deur is ongeveer 2.04 m hoog bij 88 cm breed. De precieze maten kunnen wij u doormailen.

Vloer eruit halen, egaliseren, nieuwe vloer plaatsen

Wij hebben een ponton in de gracht van amsterdam. De vloer is op een houten plaat geplakt. Nu is er vocht in gekomen met als resultaat een bolling. Kortom, deze vloer moet eruit, dan egaliseren en vervolgens nieuwe vloer welke niet op hout geplakt is. Maten ongeveer 4,30 bij 5,5 meter.

Vocht voordeur/luik kruipruimte

Er zit veel condens op de voordeur, loopt soms lekker naar beneden. Ondervloer hierdoor vochtig en lichte schimmelvorming. Beton en houten platen kruipruimte aan zijde deur nat/krom getrokken. Kruipruimte zand is droog, verder geen vochtig beton of andere vochtprobleem. Alleen rondom de voordeur. Het vochtprobleem moet dus verholpen worden en de platen moeten worden vervangen.

Vervangen lekkende kozijnen

Er moeten 3 kozijnen houten kozijnen verwijderd, afgevoerd en vervangen worden (door nieuwe houten kozijnen) in verband met vocht in de ruiten. De 2 grote ramen zijn 203 cm x 103 cm en de kleine is 123 cm x 83 cm. Graag zou ik dit met hout willen hebben.

Schimmel uit het huis laten verwijderen

Wij hebben lekkage gehad. Inmiddels een nieuw dak. De buiten gevel hebben wij opnieuw laten voegen en impregneren. Nog steeds hebben wij veel vocht op de ramen. (Waar houten kozijnen zijn maar wel dubbele beglazing). Ook is er op de muren schimmel. Vooral ook op plekken achter kasten en in kieren. Ik wil graag een offerte om de schimmel te laten verwijderen en ook hoe dit vocht probleem tegen kan. Gaat om 10 m2 ongeveer.

Vloerinspectie houten vloer

Mijn vloer in de huiskamer is van hout met een laminaatvloer erover. Ik heb het gevoel dat hij steeds meer gaat bewegen en we hebben soms een muffe geur in huis. Er is soort kruipruimte onder de vloer van ongeveer 30 - 35 centimeter, maar een mens past er niet in. Ik wil graag een controle op vocht of lekkages. De afmeting is ongeveer 6 meter breed en 7 meter lang. Ik wil graag laten controleren of de vloerbalken nog goed zijn en dat er geen zwammen aanwezig zijn.

Vloerverwarming aanleggen

Pand is van voor 1900. Het gaat om een kamer op de begane grond. Centrum Delft. De houten vloer was in de achterkamer verrot vanwege vocht problemen. Er is in de kamer een grote CV radiator aanwezig. Onder de houten vloer zit een betonvloer. Afstand was 85 mm. Wij denken na over vloerverwarming (droogbouw) met een opbouwhoogte van 2 cm en of 5 of 6 cm XPS platen als isolatie. Eea is afhankelijk hoe dik een egalisatielaag zou worden. Radiator wordt verwijderd als vloerverwarming geïnstalleerd wordt. Radiator gebruikt nu het Honeywell EvoHome systeem en het zou mooi zijn als dit ook op de verdeler kan worden gebruikt. Omdat de kamer weer per 1-feb opgeleverd moet worden, ben ik best bereid werkzaamheden zelf te doen, zoals leggen van isolatie, folie. Aanleggen van vloerverwarming lijkt me meer iets voor een specialist. Foto's van situatie zijn beschikbaar. Bezoek ter plaatse in onderling overleg

Waterschade verhelpen

Er is een leiding gesprongen bij de bovenbuurvrouw. Mijn hele gang en meter kast + berging stond onder water. Dit is voorgetrokken naar de slaapkamer waar het tapijt helemaal nat was. Evenals de houten poten van mijn bed en kledingkasten, nachtkastjes. Vocht schade is ook zichtbaar in de muren. Ik weet niet zeker hoe dat verholpen moet worden. Hoe erg de muur eraan toe is achter de kleding kast weet ik niet. De geur is momenteel niet te harden.

Tapijt van vloer verwijderen en vervangen door laminaat in verband met lekkage

Ik zoek een vloerenbedrijf die mijn gehele vloer kan renoveren. Er is een leiding gesprongen bij de bovenbuurvrouw. Mijn hele gang en meter kast + berging stond onder water. Dit is voorgetrokken naar de slaapkamer waar het tapijt helemaal nat was. Evenals de houten poten van mijn bed en kledingkasten, nachtkastjes. Vocht schade is ook zichtbaar in de muren. Ik weet niet zeker hoe dat verholpen moet worden. Hoe erg de muur eraan toe is achter de kleding kast weet ik niet. De geur is momenteel niet te harden. De gehele vloer moet vervangen worden. Het betreft een tapijten vloer met een dunne ondervloer welke beide verwijderd moeten worden. Vervolgens wil ik een goede geïsoleerde ondervloer met waarschijnlijk laminaat geplaatst hebben in mijn appartement. Het betreft 35 m2. Ik bespreek graag de mogelijkheden met de vakman.

Partners

Partners van Casius