Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor oplossing vochtige muur:

Oplossing vochtige muur

Ik zoek een vochtexpert die mij kan helpen met mijn situatie. In onze souterrain komt een keuken en bij renovatiewerkzaamheden hebben we gezien dat de muur een beetje vochtig is. De muur is ongeveer 3.5 meter breed en 3 meter hoog, met twee ramen. Het onderste helft van de muur is een beetje vochtig gezien deze ook 'onder' de grond ligt. De muur is in 1903 geplaatst en zo ver ik weet ook enkelsteenmuur. Ik zoek advies voor een goede oplossingen.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oplossing vochtige muur uit heel Nederland:

Vochtige muur aanpakken

Wij hebben een vochtige muur, de buren hebben hier ook last van. Het stucwerk komt los. Ik vraag me af of jullie een oplossing aan kunnen bieden. De muur is ongeveer 20 m2.

Vloerbalken met rotte koppen vervangen

In een in de jaren 70 gebouwde aanbouw van de woning is er voortdurend sprake van een vochtige kruipruimte. Daardoor zijn er een aantal balken aan de kop, aan het rotten. Een kleine verzakking is nu al gaande en er zijn zorgen voor nog meer overlast. Ik denk dat er een aantal balken moet worden gerenoveerd/vervangen en tevens moet er een oplossing komen voor het genoemde vochtprobleem. Ook verwarmingsleidingen in genoemde ruimte moeten worden beschermd tegen genoemd vochtprobleem.

Vochtige binnenmuren verhelpen

25 jaar geleden is spouwmuur isolatie toegepast. Nu hebben we last van vocht doorslag in de binnenmuren. Voegwerk van de buiten muur is al vervangen en de stenen zijn geïmpregneerd. Binnenmuren blijven desondanks vochtig. Graag een oplossing voor dit probleem. Zelf wil ik de isolatie verwijderd hebben voor voldoende ventilatie tussen de binnen- en buitenmuur. Ik zoek een expert die de muren kan onderzoeken en verhelpen.

Houten vloer door VBI renovatievloer vervangen

Wij hebben een huis uit 1938, met een te vochtige kruipruimte, aan een zijde, deze begint in te zakken, een VBI renovatie vloer (droog) leek ons een mooie oplossing, omdat we dan niet op de uitharding van beton hoeven te wachten. Wellicht is er een andere betere oplossing, het budget is zeker ook een ding. De massief houten boven vloer is nog prima en licht los. het gaat dus om de balken, isolatie en plaatvloer. De vloer is 27 m2 groot.

Optrekkend vocht door een vochtige kruipruimte

Wij hebben 1 slaapkamer waar we last hebben van optrekkend vocht. Wij vermoeden dat dit uit de kruipruimte komt. Er hangen namelijk grote druppels vocht in de kruipruimte. Wij hebben nu last van schimmel aan 1 muur. Een andere muur is vochtig waardoor de stuclaag los laat. We willen dus weten waar het vocht vandaan komt en wat de oplossing hiervoor is.

Kruipruimte opvullen of vloer vernieuwen

Het gaat om een woning van 1901, de houten ondervloer van 45 m2 willen we vervangen in verband met houtworm. Hieronder zit de kruipruimte van ongeveer 40 cm hoog met (aard)vochtige zand ondergrond. Een passende oplossing om ook een egale vloer te kunnen creëren lijkt ons schuimbeton. Ook zouden graag horen over de eventuele vloerverwarmingsmogelijkheden.

Schelpisolatie in een vochtige kruipruimte

Onze kruipruimte is vochtig en ruikt muf. Graag deskundig advies en oplossing door middel van bijvoorbeeld een schelpenlaag.

Vochtprobleem in de kelder laten oplossen

Wij hebben last van een vochtige kelder die moeilijk te ventileren is, omdat hij zich midden in huis bevind. Muren zijn vochtig tot ongeveer 1,5 meter van de grond en vloer wordt ook vochtig mede door verwarmingsbuizen en condens. Ik weet niet precies hoe ik dit probleem kan oplossen. Graag advies en een oplossing.

Vocht en schimmel in de binnenmuur

Ik heb een vochtige plek 10 cm boven de vloer (binnen). Ik heb er twee stenen uitgehaald en kwam daar vochtige isolatiekorrels tegen. Onduidelijk is waar het vocht vandaan komt en waarom het hier dan vochtig wordt. Duidelijk is dat er geen ventilatie in de buitenmuur zit. Ik wil weten waar het vocht vandaan komt en een oplossing voor het vochtprobleem.

Vochtprobleem in de kelder oplossen

Ik heb een kleine voorraadkelder die op een aantal plekken vochtige plekken vertoont. De kelder heeft 1 raam die open moet staan voor de ventilatie. Hierdoor wordt het in de aangrenzende hal zeer koud in de winter. Ik wil graag een oplossing voor het vochtprobleem in de kelder en de daarbij behorende ventilatie. Mogelijk wil ik daarna ook de opdracht uitzetten om de kelder een algehele opknapbeurt te geven, zodat de kelder weer als voedselvoorraadkelder gebruikt kan worden. De ruimte is ongeveer 6 m2.