Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Nijmegen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Nijmegen heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Nijmegen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Nijmegen of directe omgeving.

2303 klanten uit Nijmegen bevelen een bij Casius in Nijmegen aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Nijmegen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: rapport waterschade, camera inspectie kruipruimte in verband met vochtproblemen, waterschade badkamerplafond herstellen, lekkage aan plafond verhelpen, waterschade tegelvloer rapport maken voor de verzekering, buitenmuren kruipruimte vertonen schimmelplekken, vochtophoping verhelpen, lekkage dakdoorvoer, reparatie inbouwreservoir en lekkageschade en gevolg schade., vocht detectie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Nijmegen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Nijmegen:

Oplossing vochtige muur

Ik zoek een vochtexpert die mij kan helpen met mijn situatie. In onze souterrain komt een keuken en bij renovatiewerkzaamheden hebben we gezien dat de muur een beetje vochtig is. De muur is ongeveer 3.5 meter breed en 3 meter hoog, met twee ramen. Het onderste helft van de muur is een beetje vochtig gezien deze ook 'onder' de grond ligt. De muur is in 1903 geplaatst en zo ver ik weet ook enkelsteenmuur. Ik zoek advies voor een goede oplossingen.

Vervangen tegels + spuiten isoleer

Verwijderen bestaande tegels in douche gedeelte. • aanschaf nieuwe vloertegels. (maximaal 4 stuks of 1 doos) in 2015 hebben we een nieuwe badkamer laten plaatsen. Helaas heeft er tot 2 keer lekkage plaatsgevonden voor het laatst in januari 2019, doordat er water door de kitlagen is gegaan en vloertegels los zijn komen liggen. Hierdoor hebben we schimmel in het toilet een verdieping lager. Concreet verwachten we dat een aantal tegels worden vervangen, daarvoor wordt de vloer geëgaliseerd. tenslotte dient alles te worden gekit en dient het toilet een verdieping lager ingespoten te worden met isoleer. Wij zijn niet tevreden over de offerte van deze installateur dus graag andere ondernemingen bevragen.

Laminaat, kast en bed herstellen wegens waterschade

Graag wil ik mijn laminaat herstellen (20 m2). Er zit vocht onder het laminaat door waterschade. De slaapkamer heeft blank gestaan. Ik wil de schade aan het bed herstellen, het hout van het bed is uitgezet. En ik wil de kast herstellen, er zit vocht onder de kast en op de achterkant van de kast. Graag ontvang ik een gespecificeerde offerte voor het herstel van de vochtschade.

Schimmel- en vochtprobleem in het huis

Binnen, op de buitenmuur van de kelder van onze nieuwe woning zit schimmel. De plek is 2 x 2 meter. Graag willen we deze professioneel laten verwijderen en behandelen. Mocht u bellen en ik kan niet opnemen, dan bel ik u terug.

Vochtprobleem oplossen in de kelder

Wij zijn op zoek naar een vakman die ons op korte termijn kan helpen bij het verhelpen en voorkomen van vocht- en schimmelplekken in de kelder. Er is te weinig ventilatie. De kelder is ongeveer 30-40 m2 groot en ongeveer 2 meter diep.

Schimmel en vocht in de kelder verhelpen

In onze jaren 30 twee-onder-een-kapwoning hebben we witte schimmel in de kelder en het is er muf en vochtig. De schimmel zit onder aan de muren. tot een hoogte van 30 tot 40 cm boven de vloer. De kelder is verder wel droog. Op de muren is door de vorige bewoner al een coating aangebracht. Graag wil ik de schimmel laten verwijderen én een oplossing zodat het niet meer terugkomt. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen.

Kelder vochtvrij maken

Ik heb een vochtprobleem in de kelder en intussen toont zich ook schimmel/meeldauw. Ik ben begonnen met het af kappen van de voormuur maar ik weet niet goed hoe nu verder. De kelder is ongeveer 25 m2. De wasmachine en condensdroger staan ook in de kelder. Ik vermoed dat het grondwaterpeil te hoog staat waardoor deze problemen zich tonen in de kelder.

Vochtprobleem aan de binnenmuur in de uitbouw verhelpen

Er hangt een penetrante lucht in een van onze kamers. Wij vermoeden vocht/schimmel. Hoe lossen we dit op? Het gaat om de aanbouw, de aanbouw is zo'n 12-16 m2. Ik zie vocht onder op de muren. Het is een huis wat gelijkvloers is. Graag vrijblijvend bezoek/offerte.

Vochtdoorslag via buitenmuur

Wij wonen in een appartement op de 3e en 4e verdieping. In een kast op de bovenste verdieping hebben wij een vochtprobleem, waar wij graag een vakman naar willen laten kijken. Bij regen en een bepaalde windrichting krijgen we vocht in een vaste kast. We hebben een patdak en hebben hier meerdere malen extra aanpassingen aan laten doen maar hebben het vermoeden dat het wellicht via de muur binnendringt. De muur aan de buitenzijde en het dak zijn erg makkelijk toegankelijk. Graag zou ik iemand laten kijken wat de oplossing is voor dit probleem.

Vochtmeting in woning uitvoeren

Wij hebben een vochtprobleem in onze kelder, vermoedelijk veroorzaakt door lekkage van een wasmachine in de kelder van de buren. Er is sprake van vochtige muren en mogelijk een vochtige fundering. Graag willen wij een onafhankelijk bedrijf hier een meting voor laten doen en ook op schimmels laten controleren. De fundering kan worden bereikt via een 90 cm hoge kruipruimte. Graag ontvangen we vooraf een indicatie van de kosten.

Wateroverlast in de schuur laten verhelpen

Na stevige buien als gisteravond staat mijn schuurtje blank. Ik vermoed dat het van onderaf komt. Ook aan de onderkant van de muren is het vochtig. Dit kan komen door instromen van water of te hoog grondwater. Graag zo snel mogelijk een afspraak in verband met de verkoop van de woning. Misschien is het het beste als iemand eerst komt kijken.

Kelder vochtvrij / vochtdicht maken

In onze kelder van 3.6 x 3.3 meter staat voortdurend grondwater, ongeveer 1 centimeter. Door het vocht vallen er tegels van de wanden en dreigen er nog meer af te vallen. Wij willen een kurkdroge kelder en tegels zijn voor ons niet zo belangrijk. Graag een offerte voor het oplossen van ons vochtprobleem.

Kruipruimte toegankelijk maken en inspecteren met een camera

Wij hebben net een bouwtechnische keuring laten doen door veh voor de woning die wij op het punt staan te kopen. Alleen is er geen luik/mogelijkheid om de kruipruimte en dus de balken te inspecteren. Nu willen we eigenlijk toch weten wat de status is van de balken en kruipruimte, en dus de mogelijkheid tot endoscopische inspectie.. graag verneem ik van uw bedrijf wat hiervoor de termijn is en de bijbehorende kosten

Vochtproblemen kelder

Opmerkingen: Beste meneer, mevrouw, Onlangs heb ik een huis gekocht in Nijmegen. Nu heb ik in mijn huis houtworm in de houtenvloer in de woonkamer en balken aangetroffen ( een aantal balken zijn aangevreten). Ook is er vocht in het souterrain wat als slaapvertrek fungeert, met aanwezige schimmelplekken die doorkomen. Ondanks een vochtvreter. Ik heb dit opgegeven als verborgen gebreken aan de vorige eigenaresse. Is het misschien mogelijk dat jullie even komen kijken en bij nodige behandeling reparatie, dat ik dit dan door jullie uit laat voeren? Ik verneem het bijzonder graag.

Aantasting in de kruipruimte door vocht herstellen

Ik wil een aantal klussen gedaan hebben. Ten eerste: 2 houten vloerbalken vervangen. Ten tweede: stalen balk roestbehandeling. Ten derde: schimmel verwijderen (hoogstwaarschijnlijk bruine houtrot). Ten vierde: kruipruimte minder vochtig maken (evt. Isolatie).

Vochtprobleem in de kelder oplossen

Ik heb een kleine voorraadkelder die op een aantal plekken vochtige plekken vertoont. De kelder heeft 1 raam die open moet staan voor de ventilatie. Hierdoor wordt het in de aangrenzende hal zeer koud in de winter. Ik wil graag een oplossing voor het vochtprobleem in de kelder en de daarbij behorende ventilatie. Mogelijk wil ik daarna ook de opdracht uitzetten om de kelder een algehele opknapbeurt te geven, zodat de kelder weer als voedselvoorraadkelder gebruikt kan worden. De ruimte is ongeveer 6 m2.

Vocht en schimmel laten verwijderen

De ruimte die ik huur heeft enorme last van vochtschimmel op betonmuren, wandtegels en vloer. Schimmel is hoogst waarschijnlijk veroorzaakt van binnenuit door het niet ventileren van de ruimte. Het betreft een ruimte in de voormalige Honig Fabriek in Nijmegen. Gaat om 1 grote ruimte van 500 m² waarin 2 grote wanden en 1 hok/berging. Graag uw deskundig advies voor het aanpakken en behandelen van deze schimmel.

Schimmel in de badkamer verwijderen

Ik wil graag de schimmel in de badkamer professioneel laten verwijderen. De badkamer helemaal laten reinigen. Met name de tegels hebben veel schimmelplekken. Het is een hele kleine badkamer: het te reinigen oppervlak is ongeveer 6 vierkante m, schat ik.

Schimmel in de badkamer

Ik wil graag de muren van een douche/ badkamer laten ontschimmelen/ reinigen. Badkamer is niet groot, net groot genoeg voor een douche en toilet dan is de ruimte vol.

Magazijn vochtvrij maken

Een tijd terug hebben we last gehad van waterschade in een magazijn in de kelder. Er is hierdoor veel vocht en schimmel ontstaan. We hebben zelf al geprobeerd de schimmel weg te halen maar vaak komt het nog steeds terug. Ook de lucht van de mufheid krijgen we er niet uit. Nu is mijn vraag of er een oplossing is om het vochtprobleem langdurig tegen te gaan, mogelijk de wanden injecteren? De ruimte is ongeveer 10 vierkante meter.

Oorzaak schimmel en schimmellucht vinden

Wij zijn op dit moment bezig met de renovatie van ons huis. Op de begane grond hebben wij in de voorkamer 5 lagen vloerzeil verwijderd en in plaats daarvan laminaat gelegd. Sindsdien ruikt het in de kamer naar schimmel / kelder / muf. Ondervloer is van hout, 80 jaar oud. Wij vermoeden dat het uit de kruipruimte komt, hoewel deze droog lijkt. We weten dus eigenlijk niet goed waar het door veroorzaakt wordt. Kortom: wij zijn op zoek naar iemand die gespecialiseerd is in vochtproblemen in huis en ons kan helpen met het vinden van de oorzaak van de muffe schimmellucht. Wat kost het om de oorzaak te zoeken en in tweede instantie de kosten voor het verhelpen?

Vochtplekken op de muur laten verhelpen

Op de bovenste etage is er op een deel van de muur dichtbij het raam een vochtplek ontstaan. De plek word erger als het hevig regent. Nu zit er een vochtafdrijvende plaat er tegen aan, maar dat deel van de muur lijkt verder af te brokkelen. Ik zou graag willen dat iemand er naar komt kijken. Het gaat om de bovenste verdieping net onder het dak. Op andere verdiepingen niet.

Schimmel na lekkage definitief verwijderen

In mijn kelder van de flat, heb ik al een tijd last van water en vocht. Nu is de oorzaak gevonden. Het bleek een verouderde en lekkende afvoer te zijn. Een aannemersbedrijf komt het probleem van de afvoer deze week verhelpen. Hierna blijf ik met schimmel in mijn kelder en zelfs ook in het gemeenschappelijke trappenhuis zitten. De vereniging van eigenaren wil dit nu laten oplossen door een schoonmaakbedrijf waar ik zelf niet zo veel vertrouwen in heb. Dus vandaar dat ik op zoek ben naar een bedrijf wat hier voldoende ervaring en expertise voor in huis heeft, zodat ik als eigenaar van de woning er zeker van kan zijn dat het goed gebeurt. Graag vrijblijvende offertes die ik kan aanbieden in de VvE vergadering. (Eventueel foto beschikbaar).

Vocht in muren verhelpen

In het pand van onze woonvereniging hebben we verschillende vochtproblemen. In een woning op de begane grond is er een (buiten)muur met schimmel. In deze woning zijn ook roestvlekken door het stucwerk heen te zien van schroeven die in de muur zitten. We denken dat er vocht uit de fundering omhoog komt en dat deze woning in het geheel zeer slecht geventileerd is waardoor ook andere vocht gerelateerde problemen ontstaan. Op dit moment is er alleen mechanische afvoer van lucht en geen luchtaanvoer van buiten. In een andere woning op de eerste etage is er een vochtprobleem in een binnenmuur, waarvan de oorzaak niet bekend is. Ook hier is de ventilatie in de woning niet goed, er is geen aanvoer. Zie bijgevoegd document, app. B en D.

Vochtprobleem in de kelder opsporen en oplossen

Er is een vochtprobleem in de keldermuur geconstateerd. Waar komt het vocht vandaan? Komt het van de afvoerpijp uit de badkamer of is het toch een ander probleem? Is het te verhelpen? Mijn vraag is of u de diagnose kunt stellen en een oplossing heeft.