Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor offerte voor vervanging vloer na waterschade:

Offerte voor vervanging vloer na waterschade

Door werkzaamheden in de badkamer is een waterleiding gesprongen. Hierdoor is de vloer in het halletje en de naastgelegen logeerkamer nu omhoog aan het komen. Aanstaande woensdag komt de verzekering en die wil weten wat het ongeveer gaat kosten om dit te laten vervangen. 3 x 2.80 logeerkamer 1.9 x 2.20 de gang hier komt de vloer ook omhoog. Omdathet een laminaat vloer is ben ik bang dat de rest van de verdieping ook vervangne zal moeten worden.
Onze klant uit Nijkerkerveen (Gelderland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor offerte voor vervanging vloer na waterschade uit heel Nederland:

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Onze doucheruimte is toe aan het (gedeeltelijk) vervangen van voeg en kit tussen de wanden- en vloertegels. Afm.: 2 x hoogte 2.42 mtr (kitwerk in de hoek tussen de wanden); 2x lengte 90 cm; (kitwerk tussen vloer- en wandtegels); 2x lengte 110 cm (kitwerk tussen vloer- en wandtegels); vervanging voegen tussen vloertegels plm. 1 m2. (0,90 x 1.10 mtr).

Badkamer verbouwen

We willen graag prijsindicatie voor vervanging badkamer: douchecabine, toilet naar zwevend toilet en wastafel en een nieuwe vloer. Badkamer is 2.40 x 3.10. We willen het ligbad behouden en douchecabine aansluitend aan bad maken. Wat is de uurprijs?

Vloerverwarming aanleggen appartement

Appartement op de eerste verdieping. Complete vloer wordt vervangen voor een PVC vloer. We willen graag elektrische vloerverwarming als hoofdverwarming, ter vervanging van twee radiatoren. Het totale appartement betreft zo’n 50m2, de woonkamer/keuken en slaapkamer samen zo’n 40m2. Totaal vloeroppervlakte voor vloerverwarming zal iets kleiner zijn.

laminaat vervangen, houten ondervloer goed egaliseren

mijn laminaat is binnen 2 jaar al toe aan vervanging door vocht en ventilatieproblemen. Het gaat om ongeveer 70 m2 en er moet een sterk egaliserende ondervloer onder dit keer. Dit heb ik eerder door een vakman laten leggen, maar in Amsterdam op een verdieping van 3 hoog moet er gewoon veel goed aandacht gestoken worden in de gehele vloer, zoals ondervloer, op dit moment kraakt de vlier heel erg.

Fundering en vloer storten

Ik wil een houten kapschuur neerzetten naast het huis ter vervanging van de huidige carport. Omdat er later wellicht een camper onder komt te staan zoek ik iemand die een betonnen vloer en fundering kan storten. Het gaat dus om graven, bekisting maken en storten van beton. Woon in Vlissingen op kleigrond. De afmetingen van de vloer inclusief fundering moet zo'n 10 bij 3 meter worden.

Nieuwe vlonder op balkon monteren

De huidige houten vlonder planken op het balkon zijn aan vervanging toe. Het balkon is ca 7,5 m2 groot. Ik wil een nieuwe hardhouten vloer erop of een composiet vloer. De oude vlonder planken graag verwijderen ook.

Broodjesvloer aanleggen met vloerverwarming ter vervanging van een houten vloer

Wil de bestaande houten vloer vervangen voor een goed geïsoleerde betonnen vloer met vloerverwarming. Begane grond: woonkamer is 7.6 meter lang en 3.70 meter breed. en de hal is 4.6 meter lang en 2.05 meter breed. RC minimaal 4. Vloerverwarming dient ook in de keuken van 6 m2 gelegd te worden (is al een beton vloer). Vloerverwarming als hoofd verwarming. Graag gespecificeerde offerte met beschrijving van de te gebruiken materialen. Oude vloer verwijderen graag ook apart vermelden (wellicht wil ik hem zelf verwijderen) Tevens ontvangen we graag enkele referenties bij gunning opdracht

Convectorput verwarming

Er worden bij mij openslaande deuren geplaatst. Ik wil een convectorput verwarming laten installeren ter vervanging van de huidige verwarming ( ongeveer 2900 watt). 2.20 meter lang en 35cm breed zou het moeten. Put moet gezaagd worden in bestaande vloer met parket. Graag een prijsindicatie inclusief zaagwerk van de put.

Nieuwe verwarmingsinstallatie

Het gaat om een goed geïsoleerde woning (Vloer, gevel, dak, hr++ glas) uit 1953. Cv ketel is toe aan vervanging. Er zijn zonnepanelen (2000W piek) en een zonneboiler (rehmasol 90 L). We overwegen een warmtepomp en zijn geïnteresseerd in grondwater warmtepomp ivm. Passief koelen, ook verwarmen bij winterse omstandigheden en minder geluid dan lucht warmtepomp. We zouden graag bestaande radiatoren gebruiken en mogelijk niet kiezen voor lage temperatuurverwarming. Vraag is ook of de zonneboiler zijn functionaliteit kan houden in combinatie met deze Warmtepomp. Het plaatsen van een groot boilervat is mogelijk een probleem ivm. Beperkte ruimte. Ook is de vraag of een grondwaterpomp in gemeentelijk beleid voor grondwater onttrekking past.

badkamer slopen en nieuwe installeren

Mijn badkamertje van 1.75 x 1.35 is aan vervanging toe. Verwarmingsbuizen zijn verroest. Bedoeling is alles slopen en tegel, leidingwerk vervangen. Installeren van douche op oude plek en veranderen van plek wastafel en radiator en nieuw installeren van toilet (sanibroyeur) en electrapunten. In de hal aanbrengen van wasmachine en droger aansluitingen. Onder de tegels bevindt zich een granieten vloer. Douche afvoer blijft op dezelfde plek dus er hoeft niet geboord te worden.