Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor souterrain lekkage verhelpen:

Souterrain lekkage verhelpen

Mijn vrouw en ik hebben onlangs een huis gekocht. Ons huis heeft onder andere een souterrain welke als leefruimte wordt gebruikt met 3 kamers en een douche. Nu is er sprake van een lekkage nadat de eerste echte regenval (sinds wij hier zitten) heeft plaatsgevonden. De 2 kamers welke aan de buitenzijde aangrenzen daar is sprake van flink wat water op de vloer. Het kan dus niet anders dan dat er water van buiten naar binnen komt. Wij willen dit zo snel mogelijk laten oplossen aangezien wij nu geen gebruik kunnen maken van de souterrain. De gevel is 11 meter lang en 1,40-1,50 meter diep.
Onze klant uit Berg en Dal (Gelderland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor souterrain lekkage verhelpen uit heel Nederland:

Verwarmingspijpen verlengen en isoleren en warmteregeling monteren

In een gegoten cementvloer in het souterrain hebben we een viertal stadsverwarmingspijpen. Daarin is afgelopen winter een lekkage ontstaan, waarschijnlijk door de te hete doorvoer van de stadsverwarming. De vloer wordt komende weken opengebroken en de pijpen worden vrijgemaakt. De lekkage moet worden opgelost en liefst moeten de pijpen wat lager komen te liggen en geïsoleerd worden, omdat ze te heet worden en als ongewilde vloerverwarming fungeren. Dat kan ook opgelost worden door een warmtewisselaar en een regeling toe te voegen, zodat we de temperatuur van het water dat het huis ingaat kunnen reguleren. De lekkage moet snel opgelost worden: ergens eind volgende week/begin week daarop. De eventuele regeling inbouwen kan later. Kunt u helpen? Prijsopgave zal niet mogelijk zijn, maar een uurprijs en voorrijkosten volstaan. Ik vind het belangrijker dat dit snel kan.

Lekkage boven kozijnen voorgevel opsporen en oplossen

We hebben last van lekkage boven vrijwel alle (houten) kozijnen in de voorgevel van ons huis. 2 stuks in het souterrain, 3 stuks begane grond, 1 op de bovenverdieping. Vooral als er wind staat en als het veel regent. Lekkage treedt steeds sneller op. Ook aan de zijkanten van het kozijn stroomt het water soms naar beneden. Graag controle om de precieze oorzaak en omvang van het probleem vast te stellen. Aan de hand daarvan offerte voor reparatie.

Kelder met vochtprobleem waterdicht maken

Mijn woonkelder/souterrain heeft last van lekkage door de buitenmuur heen vanwege grondwater. Het bevindt zich onder het maaiveld en zal dus een stuk uitgegraven moeten worden, zodat het vanaf buiten dichtgemaakt kan worden. Ook heb ik opgemerkt dat er een scheur in de muur zit op de plek van de lekkage. Het is een oud huis uit 1928 en onlangs volledig gerenoveerd. De muur (5 meter breed) is vanaf binnen tijdelijk bewerkt met "Weber Cebar" om de grootste hoeveelheid water tegen te houden, maar bij hevige regenval blijft er water binnenkomen.

Balkonvloer renoveren

De balkonvloer van 5 bij 2 meter is tevens het plafond van ons souterrain. De vloer moet gerenoveerd worden omdat deze lekt waardoor er lekkage is in het souterrain.

Vochtproblematiek opsporen en verhelpen

Ik heb een aantal vochtproblemen in mijn huis (het is een souterrain woning). Omdat ik dit huis graag wil kopen (ik huur het nu) wil ik weten hoe erg deze vochtproblemen zijn en wat het gaat kosten om dit op te lossen: 1) De muur in de keuken grenst met de tuin en brokkelt letterlijk af. Er zitten dikke scheuren in met oranje plekken. 2) Er is een grote lekkage geweest in badkamer, zo erg dat het doorsloeg naar mijn buren, zelf had ik een wand met een schimmelplek. In maart 2016 is de lekkage gerepareerd en de muur is opgedroogd. Toch betwijfel ik of alles ook echt goed gerepareerd is. 3) Enorm vochtige kelder naast mijn ingang waardoor het er stinkt naar een muffe lucht in mij hal. 4)Geen ventilatie mogelijkheid aanwezig in mijn slaapkamer en badkamer. Beiden tonen kleine schimmelplekjes.

Badkamer met lekkage renoveren

Ik wil een lekkage laten verhelpen. Onze betegelde douchecel is lek en hierdoor ontstaat er wateroverlast onder de vloer. Waarschijnlijk moet alle betegeling van de wand en de vloer om het probleem te verhelpen. Het vocht kruipt namelijk in de wanden. De ruimte bevind zich in het souterrain van een pand uit 1898.

Kozijn met lekkage waterdicht maken

Wij hebben en souterrain is nu in gebruik als volwaardige verdieping in Amsterdam. Het lijkt er op dat het water rond het huis boven de betonnen bak uitkomt door ramen en ons slaapkamer en ensuite. Nu zijn wij op zoek naar een oplossing...

Betonbak storten en casco opleveren

Ik heb problemen met grondwater wat omhoog komt. De huidige betonbak vertoont lekkage in de kruipruimte van het souterrain van een monumentaal pand wat in 2002 nog volledig gerenoveerd is. Het gaat om een kruipruimte van ongeveer 25 m2.

Schimmel verwijderen uit muren

Graag willen wij een offerte voor het schoonmaken en definitief verwijderen van schimmel uit de muren. Het zijn 2 plekken onderaan de muur in het souterrain. Er is ooit lekkage geweest en deze plek blijft af en toe terug komen. Een definitieve oplossing is gewenst.

Leidingen inspecteren en verstopping onderzoeken

Wij hebben een souterrain aan laten leggen onder ons huis. Een week na oplevering van ons huis is er een verstopping ontstaan waardoor er op twee aansluitpunten van de waterafvoer/riolering lekkage is ontstaan. Op twee verschillende hoogtes. Nu zouden wij graag onderzoek willen laten doen hoe de verstopping is ontstaan en of zo'n verstopping in de toekomst is te voorkomen alvorens wij de muren die opengebroken zijn weer laten dichtmaken/herstellen. In eerste instantie dus een inspectie en zo nodig herstel waar nodig.