Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vochtmeting in een appartement uitvoeren en rapport opstellen:

Vochtmeting in een appartement uitvoeren en rapport opstellen

In oktober heb ik een lekkage gehad in mijn appartement. De week voor de constatering is het appartement verkocht. Nu wilt de koper graag er zeker van zijn dat het vocht uit de slaapkamer is. Daarvoor wil ik graag een vochtmeting uit laten voeren en dit laten vastleggen in een rapport.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vochtmeting in een appartement uitvoeren en rapport opstellen uit heel Nederland:

Laminaat vloer met ondervloer en plinten leggen

Op dit moment wordt mijn nieuwbouw appartement afgebouwd en ik krijg daarvan op 31 oktober de sleutel. Ik heb 80 m² Balterio laminaat besteld met ondervloer en hoge MDF plinten en wil die daar laten leggen. Ik wil graag uw offerte ontvangen. Ook ontvang ik graag uw advies over hoe kan worden beoordeeld of de ruimte en vloer voldoende droog is voor het leggen van het laminaat. Ik hoor graag of u vooraf een vochtmeting gaat doen. Mijn woning ligt op de 1e verdieping, boven de bergingen van de bewoners beneden. Ik heb geen vloerverwarming, maar radiatoren. Ook wil ik graag weten hoeveel dagen het laminaat in de woning moet acclimatiseren voordat het gelegd kan worden. Ik verhuis van Zuid-Limburg naar Noord-Holland. Een afspraak inplannen om de woning te beoordelen zal daarom niet altijd gaan.

Vochtmeting in de souterrain uitvoeren

Ik wil voor de verkoop van mijn appartement een rapport laten opstellen m.b.t. vochtproblemen om zo voor een potentiële koper de feiten op tafel te hebben. Ik heb geen structureel probleem van vochtigheid. Het probleem doet zich voor bij zware regenval, 1 x per paar jaar. Er komt dan water door de muur heen zetten. Wat ik wil is een rapport waarin staat beschreven hoe serieus het probleem is, wat volgens mij niet heel groot is maar wel door een onpartijdige partij op papier moet staan. Ik heb foto's bijgevoegd maar daar is een voorzetmuurtje voorgezet met vochtwerend folie, wat puur een cosmetische ingreep is maar wel verhindert om bij de muur waar vocht doorheen is gekomen te komen.

Vochtmeting uitvoeren

Voor ons appartement, 70 m2, in Amsterdam (de Pijp) willen wij graag een vochtmeting, wanden, vloer, laten uitvoeren. Het doel is alleen om vast te stellen of de wanden/vloeren droog zijn. Kunt u aangeven wat de kosten hiervoor zijn? Alvast dank.

Lekkage balkon opsporen en verhelpen

Wij wonen in een appartementencomplex uit bouwjaar 2002. De woningen hebben hier inpandige balkons. Momenteel hebben onze buren een natte balkonvloer en gevel, vermoedelijk door een probleem met de hemelwaterafvoer van het balkon van het bovengelegen appartement. Wij zelf hebben door vochtdoorslag nu ook een natte muur op het inpandige balkon. Het probleem zit dus vermoedelijk op de 5e etage. Er zijn bouwtekeningen aanwezig. We willen graag een vochtmeting van de balkonvloer en gevel laten doen en de oorzaak van het probleem laten opsporen en aanpakken. We maken hiervoor graag een afspraak.

Vochtmeting in een woning uitvoeren en rapport opstellen

Wij hebben onlangs een appartement gekocht dat is gelegen op de bovenste verdieping in een complex. We hebben daar in diverse vertrekken een vochtprobleem. Ook is er vermoedelijk sprake van vochtdoorslag via de voegen van het balkon. Daarnaast denken we dat het dak wellicht onderhoud nodig heeft en dat hierin ook een oorzaak is gelegen van het vocht in diverse ruimten. Graag laten wij dit zeer spoedig beoordelen door een vochtexpert en daarvan een rapport opmaken. We hebben dit rapport op zeer korte termijn nodig om in gesprek te kunnen gaan met de VvE, alvorens we met de renovatie kunnen beginnen.

Vochtmeting in de woning uitvoeren

Wij wonen op een etage (3 hoog) in Amsterdam - Zuid en hebben al enkele jaren last van ernstige vochtproblemen in de woning. Vocht in slaapkamer / vochtdoorslag buitenmuur, vocht in woonkamer voor en achter / stucwerk laat los en zelfs water via het plafond naar binnen. Veel last van schimmel. De verhuurder wil er nu (o.i.) met simpele reparaties vanaf en de huur daarna flink verhogen. Wij willen graag een concrete vochtmeting in onze woning en kijken of er na de reparaties iets is veranderd in het vochtmetingspercentage. Het appartement is ongeveer 45 m2.

Vochtmeting in appartement laten uitvoeren

Voor een van mijn cliënten zou ik graag een vochtmeting willen laten uitvoeren in haar appartement. De lucht lijkt wat te vochtig te zijn. Graag zou ik van u een offerte hiervoor ontvangen.

Vochtmeting uitvoeren

Ik wil graag op korte termijn een vochtmeting van de muren laten doen van een appartement die ik wil kopen. Amsterdam Oost, 40 m2, begane grond

Vochtmeting in huis laten uitvoeren

Via de aannemer van ons appartement hebben wij een vochtmeting laten doen, omdat wij last hebben van schimmel op het plafond van de badkamer. Deze schimmel zou zijn ontstaan door onvoldoende ventilatie. Inmiddels zou dit probleem zijn verholpen en willen wij het plafond laten repareren. Vóórdat wij deze reparatie laten plaatsvinden, willen wij graag nogmaals een meting laten doen om te zien of er nog sprake is van te veel vocht in de muren en het plafond van de badkamer. De aannemer kan dit niet meer doen door faillissement. Graag verneem ik van u wat een vochtmeting van de muren en het plafond bij u zou kosten.

Vochtmeting uit laten voeren

We zoeken iemand die het appartement kan nakijken op het gebied van vochtproblematiek en dit op papier kan zetten. - schimmel in badkamer en overige appartement gedeeltes - te hoge vochtigheid in appartement - problemen vochtigheid als gevolg van lekkage in woonkamer - muffe lucht > kortademigheid en allergie echtgenote > irritatie neus, keel en ogen