Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor schimmel in washok verhelpen:

Schimmel in washok verhelpen

In de bijkeuken hebben wij last van schimmel op de 2 enkelsteens buitenmuren. De schimmel zit van boven tot onder op de muren. Op de 2 binnenmuren zit geen schimmelvorming. De ruimte is voorzien van een deur, een raam die altijd open staat (inpandig) en een ventilator (badkamer formaat) in het plafond. Tevens is er een kleine radiator aanwezig (op een buitenmuur). Daarboven zit geen schimmel. In de ruimte hebben wij de wasmachine staan en ook hangen wij hier de was op. Het plaatsen van een voorzetwand wordt bemoeilijkt vanwege allerlei leidingen die over de muren lopen. Op één van de muren hangt een CV ketel en een expansievat. De afmeting van de beschimmelde muren is: 2520 x 2600 mm en 2890 x 2600 mm.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schimmel in washok verhelpen uit heel Nederland:

Schimmelschade na lekkage herstellen

In mijn washok is door een lekkage schimmelschade ontstaan aan de muren. Dit betreft een aantal grote plekken aan de onderzijde van de muren. Bijgevoegd foto's van de schimmel. Bij elkaar waarschijnlijk 2 a 3 m2. Graag wil ik dit op korte termijn laten verhelpen en een offerte om in te dienen bij de verzekering.

Luchtventilatiesysteem installeren

Ik wens een luchtventilatie systeem voor het toilet beneden en het washok boven. Sinds we nieuwe kozijnen hebben laten plaatsen van dubbel glas hebben wij last van schimmel.

Lekkage in de badkamer verhelpen

Betreft een offerte voor de verzekering. Heb al enkele maanden last van schimmel op de schroten tegen het plafond in de badkamer. Om de enkele weken goed schoongemaakt maar telkens komt de schimmel terug. Terwijl het raam altijd open staat in de badkamer, dus aan het ventileren zal het niet liggen. Besloten om de schroten eraf te halen. Bleek dat het plafond nat was door een lekkage. Graag zou ik een klusbedrijf willen inschakelen maar wil graag weten wat de kosten zijn hiervoor. De badkamer is ongeveer 3 bij 4,5 meter groot, in een hoek blijkt het te lekken. Recht boven de lekkage zit het washok. Het plafond moet dus worden verwijderd, vervolgens de lekkage opsporen/verhelpen en een nieuw plafond plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.

Schimmel in washok verhelpen

Door het gebruik van de wasmachine en droger is in het washok van 100 x 120 centimeter, gedurende de jaren schimmel op de muren ontstaan, klein beetje op het plafond. Een mechanische ventilatie is aanwezig, maar dit werk niet voldoende. Graag ontvang ik een offerte om dit te verhelpen.

Schimmel verwijderen in het washok

Wij hebben last van schimmel in het washok dat erg vochtig is. Ik zou graag willen weten of dit een schadelijke schimmel is en deze laten verwijderen, zodat het niet weer terugkeert. Het zit op de vloer van het washok en in de badkamer voornamelijk op het plafond. Beide ruimtes bevinden zich op de eerste verdieping.

Schimmel op muren

We hebben op een paar plekken last van wat schimmel: in het washok, douche en kledingkast op de eerste verdieping. We ontvangen graag een offerte voor plan van aanpak.

Een badkamer die niet langer als ...

Een badkamer die niet langer als badkamer maar als washok fungeert. Geen goede ventilatie en de plafond is aangetast en er is nu veel schimmel vorming . Wil graag een niewe anti-schimmel plafond laten aanbrengen. Plafond is +/- 4m2. Douchekraan moet een andere kop krijgen met een wasbak eronder gemonteerd. Graaag offerte sturen. Dank. Conny Kreinz